Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
simulator kruhacov a obcasnej jazdy v protismere? isiel v noci, nikoho neohrozoval (len svoj vodicak a penazenku).. kiez by sa chceli vsetci vyblaznit len takymto sposobom.
.
vyjadri sa niekto kompetentny aj k "jazdeckej" stranke? lebo mne ako priemernemu soferovi sa to nezdalo nicim vynimocne (az na to auto)
//
a k teme.. na dialnici jazdim vdy ked je mozne s tempomatom. rozculuju ma vodici, ktori ma obehnu, zaradia sa predo mna. postupne spomaluju, predbehnem ich (stale rovnaka rychlost nastavena na tempomate)....a kolobeh sa opakuje. najcastejsie su to premiove suv, ktore by snad mali mat tempomaty v zaklade.
Samostatnou temou su vodici, ktori sa snazia skolit tych druhych (blokovat, vybrzdovat). Ked budem stary a vetchy, deti odchovane.. tak nejakeho z tychto skolitelov tuknem do narazniku (taky moj osobny ciel:)
.
vyjadri sa niekto kompetentny aj k "jazdeckej" stranke? lebo mne ako priemernemu soferovi sa to nezdalo nicim vynimocne (az na to auto)
//
a k teme.. na dialnici jazdim vdy ked je mozne s tempomatom. rozculuju ma vodici, ktori ma obehnu, zaradia sa predo mna. postupne spomaluju, predbehnem ich (stale rovnaka rychlost nastavena na tempomate)....a kolobeh sa opakuje. najcastejsie su to premiove suv, ktore by snad mali mat tempomaty v zaklade.
Samostatnou temou su vodici, ktori sa snazia skolit tych druhych (blokovat, vybrzdovat). Ked budem stary a vetchy, deti odchovane.. tak nejakeho z tychto skolitelov tuknem do narazniku (taky moj osobny ciel:)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prva polka dost nudna, na to, ako sa vliekol do tych zakrut, si nadbiehal jak s kamionom
druha celkom fajn, akurat tam na tych rovinkach uz na moj vkus siel moc rychlo, nemam moc rad vysoke rychlosti a uz len ked som to pozeral, prislo mi to dost neprijemne a nebezpecne...
bieda, ked sa nevie tam, na zaciatku udrzat na dvojprudovej ceste a vybieha do protismeru 
-
vladenko007
VIP
Podľa videi čo má na youtube je to nejaký pretekár na motokárach. A už si myslí že je vážný pretekár. 
-
RATZINGER666
Darca
bobr: to bol, dufam, vtip 
Jasne, ze porusoval predpisy, ale pripadalo mi to, ze isiel este celkom s rozumom:
- do protismeru isiel iba ked mal vyhlad do dialky, nikdy naslepo
- v zakrutach mal velku rezervu, myslim, ze M3 ma hranice o dost dalej
- najrychlejsie isiel iba na stvorprudovke, akurat na konci bolo minimalne riziko, ze mu vodici v pravom pruhu prejdu do laveho, ale objektivne na to nemali ziadny dovod
Suhalsim s tym, ze lepsie je sa blaznit takto ako cez den a hlavne bez velkeho riskovania. Je tu kopa videi kde takito "borci" predbiehaju naslepo a idu rychlo v miestach kde je riziko vyskytu chodcov a cyklistov. Samozrejme ho neobhajujem, ale je vidiet ze nema na*rate v hlave aspon co sa rychlej jazdy tyka.
- do protismeru isiel iba ked mal vyhlad do dialky, nikdy naslepo
- v zakrutach mal velku rezervu, myslim, ze M3 ma hranice o dost dalej
- najrychlejsie isiel iba na stvorprudovke, akurat na konci bolo minimalne riziko, ze mu vodici v pravom pruhu prejdu do laveho, ale objektivne na to nemali ziadny dovod
Suhalsim s tym, ze lepsie je sa blaznit takto ako cez den a hlavne bez velkeho riskovania. Je tu kopa videi kde takito "borci" predbiehaju naslepo a idu rychlo v miestach kde je riziko vyskytu chodcov a cyklistov. Samozrejme ho neobhajujem, ale je vidiet ze nema na*rate v hlave aspon co sa rychlej jazdy tyka.
-
RATZINGER666
Darca
gothar: podla mna tiez v pohodicke, ziadne auta, ziadne krizovky...
...a pre tych, ktori si myslia, ze toto je nebezpecne, odporucam dostudovat si, ako to fungovalo na wangane za cias middo naito kurabu
...a pre tych, ktori si myslia, ze toto je nebezpecne, odporucam dostudovat si, ako to fungovalo na wangane za cias middo naito kurabu
Snazili sme sa bezpecne
bola 1h rano, sviatkoveho casu pred zavretym Bory Mall (kruhace).
Ratzi: teba musim vidiet na kamione, mozem dodat log z vboxu, nesli sme tak pomaly ako sa zda, v simulatore kruhacov by bola priemerka nad 80kmh a tie kruhace sa v tej rychlosti zdaju daleko mensie...celkovo na videu zle vnimat rychlost ale napr medzi 2 velkymi kruhacmi v smer lamac tam boli dve kila ani som nevedel ako taktiez v polke mostu Lafranconi bez mala 300.
vladenko007 co si mysli to si mysli, nie je ziaden F1 pretekar, to je fakt... druhy fakt je ze ma doma dost (chap nema ich kam davat druha polka je v garazi) poharov z okruhovych sutazi, majstrovstiev SR a inych okruhovych cupov, taktiez slusne vysledky na motokarach na ktorych by asi mnohi z nas pri podrzani plnej knedle omdleli od pretazenia a v 6kvaltovej ssq prevodovke by sme sa nezorientovali nikdy
- to nie na obhajobu rychlej jazdy v meste, to skor tak okrajovo ze vodic cosi v rukach ma aj ked mnohi by ste to tu iste odjazdili lepsie 
Ratzi: teba musim vidiet na kamione, mozem dodat log z vboxu, nesli sme tak pomaly ako sa zda, v simulatore kruhacov by bola priemerka nad 80kmh a tie kruhace sa v tej rychlosti zdaju daleko mensie...celkovo na videu zle vnimat rychlost ale napr medzi 2 velkymi kruhacmi v smer lamac tam boli dve kila ani som nevedel ako taktiez v polke mostu Lafranconi bez mala 300.
vladenko007 co si mysli to si mysli, nie je ziaden F1 pretekar, to je fakt... druhy fakt je ze ma doma dost (chap nema ich kam davat druha polka je v garazi) poharov z okruhovych sutazi, majstrovstiev SR a inych okruhovych cupov, taktiez slusne vysledky na motokarach na ktorych by asi mnohi z nas pri podrzani plnej knedle omdleli od pretazenia a v 6kvaltovej ssq prevodovke by sme sa nezorientovali nikdy
-
vladenko007
VIP
To je úplne jedno kto si čo myslí. Môžeš mu akokoľvek fandiť alebo s ním akokoľvek súcitiť a stále to nič nemení na tom že porušil predpisy. A to niekoľko. Ako by predsa vyzerali naše cesty, keby sa menili v noci na pretekárske dráhy?
Ak by si vtedy šiel oproti nemu ty a nabúral by do teba to by už nebolo také super nie? Stále som zastánca toho aby si niekto našiel na takéto veci pretekársku dráhu.
Môžte si hovoriť čo chcete a možno sa no netýka tohoto chalana ale veď predsa takto to začína. Najprv na prázdnej ceste a po niekoľkých úspešných jazdách dostáva niekto odvahu aj medzi autá. Samozrejme nie všetko takto dopadne.
Ak by si vtedy šiel oproti nemu ty a nabúral by do teba to by už nebolo také super nie? Stále som zastánca toho aby si niekto našiel na takéto veci pretekársku dráhu.
Môžte si hovoriť čo chcete a možno sa no netýka tohoto chalana ale veď predsa takto to začína. Najprv na prázdnej ceste a po niekoľkých úspešných jazdách dostáva niekto odvahu aj medzi autá. Samozrejme nie všetko takto dopadne.
Ver mi ze chalan ma odvahy dost ale vekom mu pribudol aj rozum.
Predpisy? Porusil, napriek tomu jazdi bezpecnejsie ako polka pseudo-vodicov s klapkami na ociach, vidiacich iba meter pred seba a nemaju absolutnu kontrolu nie len nad autom ani len nad sebou (napr. moja frajerka co ma panicky zachvat ked je vedla nas kamion tak prestava zvladat dychat...).
Predpisy? Porusil, napriek tomu jazdi bezpecnejsie ako polka pseudo-vodicov s klapkami na ociach, vidiacich iba meter pred seba a nemaju absolutnu kontrolu nie len nad autom ani len nad sebou (napr. moja frajerka co ma panicky zachvat ked je vedla nas kamion tak prestava zvladat dychat...).
-
Grim
Darca
No a teraz si predstav, že by išla oproti nemu tvoja frajerka. Tá keby ho zbadala, tak by sa zachovala tak nepredvídateľne, že aj keby bol neviem aký profesionál na prázdnej ceste, nehode by už nezabránil. Ak by sa nevyklopil on, tak tvoja frajerka od strachu určite.
O akom rozume hovoris? V jeho pripade pochybujem, ze ma nejaky rozum. Takym ludom by som bral vodicak na par rokov a bol po pokoj.
Pokiaľ natáča takéto videá, tak toho rozumu mu ešte stále veľmi nepribudlo. To sa stále dostatočne nevybúril na tých závodoch? Ak nie, nech sa ide vyšantiť na nejaký okruh.
To, že neohrozoval ostatných do takej miery ako ostatní na podobných videách, z neho určite nespraví hviezdu, aby som ho mal kvôli tomu obdivovať.
//len aby sa on o nikoho "nepostaral"..
To, že neohrozoval ostatných do takej miery ako ostatní na podobných videách, z neho určite nespraví hviezdu, aby som ho mal kvôli tomu obdivovať.
//len aby sa on o nikoho "nepostaral"..
Ak ste si nevsimli, neohrozoval nikoho, ta "finta" je v tom ze tie cesty boli fakt prazdne nakolko bol sviatok, vsetko bolo zatvorene plus bolo po polnoci takze v BA sme za hodinu stretli 3 auta a ostro sa islo v neobyvanych oblastiach cize riziko urazu niekoho ineho ako nas bolo hraniciace s sancou vyhry lotta 2x v jednom roku 
Na temu rozum sa bavit nejdem, viem ze na internete najdeme iba tych vzdy najmudrejsich, holt on hlupacik uz nejak musi dozit bez rozumu snad sa o neho niekto postara
Na temu rozum sa bavit nejdem, viem ze na internete najdeme iba tych vzdy najmudrejsich, holt on hlupacik uz nejak musi dozit bez rozumu snad sa o neho niekto postara
-
RATZINGER666
Darca
Ty vies aj citat? precitaj si, prosim Ta, ten moj prispevok este raz... robim si srandu akurat z tych prvych prejazdov, ostatne boli fajn, takisto pisem, ze niekedy aj na mna moc... taktiez pisem, ze podla mna to bolo tiez bezpecne, ked opomeniem moje subjektivne vnimanie rychlosti nad 200kmph, takze vo zvysnych prispevkoch mas pravdu, este aj to som tu porozpisoval... a ano, viem, ako onboardy rychlosti skresluju, videl som ich tisice a sam ich aj mam niekolko...Hegy napísal:Ratzi: teba musim vidiet na kamione, mozem dodat log z vboxu, nesli sme tak pomaly ako sa zda, v simulatore kruhacov by bola priemerka nad 80kmh a tie kruhace sa v tej rychlosti zdaju daleko mensie...celkovo na videu zle vnimat rychlost ale napr medzi 2 velkymi kruhacmi v smer lamac tam boli dve kila ani som nevedel ako taktiez v polke mostu Lafranconi bez mala 300.
A ja som zase pisal zo srandy to s tym kamionom
viem ze si tu jeden z mala co fakt podobne veci uz aj zazil a nie si zmagoreny bulvarom. Koniec koncov, M3 E92 je dost tazke auto na taketo pomale pasaze fyzika nedovoli na klasickych letnych gumach a ako bonus boli tak 3°C takze v ramci bezpecnych moznosti.
Ja si s Mondeom ani onboardy nenatacam lebo pri tom ubohom vykone to vypada ako keby idem normalnou predpisovou jazdou
Ja si s Mondeom ani onboardy nenatacam lebo pri tom ubohom vykone to vypada ako keby idem normalnou predpisovou jazdou
Keď má chalan rozum a "niekoľko pohárov z okruhov", tak nech jazdí na tých okruhoch, a nech nejde "bez mála 300" po meste.
Jedna vec je sviatočný čas v BA a nočná hodina. Druhá vec je, že pravdepodobnosť, že sa niekde bude otáčať na (podľa neho) prázdnej ceste auto, alebo niekto prebehne cez cestu, alebo pôjde partia pod vplyvom (sviatočný čas), a tragédia je na svete. Som zvedavý, aký názor by si mal ty Hegy na túto jazdu, keby ti chlap trafil manželku, deti, mamu? Tiež by si to vnímal takto s rezervou, že teoreticky si dával pozor?
Jedna vec je sviatočný čas v BA a nočná hodina. Druhá vec je, že pravdepodobnosť, že sa niekde bude otáčať na (podľa neho) prázdnej ceste auto, alebo niekto prebehne cez cestu, alebo pôjde partia pod vplyvom (sviatočný čas), a tragédia je na svete. Som zvedavý, aký názor by si mal ty Hegy na túto jazdu, keby ti chlap trafil manželku, deti, mamu? Tiež by si to vnímal takto s rezervou, že teoreticky si dával pozor?
-
RATZINGER666
Darca
...zas tu nemoralizujme... keby, keby... manzelku, deti a mamu Ti moze denne zramovat mnozstvo idiotov, ktori si namiesto sustredenia tukaju pocas jazdy do telefonu, su pod vplyvom alebo cokolvek ine... ak nechces, aby sa Ti nieco stalo, tak sed cele dni doma, prosim Ta...
...vidis, ze chalan vie jazdit, sustredil sa, isiel v ramci moznosti bezpecne... zial, bez rizika sa vyblaznit nejde... a pri tychto odporucaniach, aby siel tak jazdit na okruhy, mi uz len trha kutikmi...
...vidis, ze chalan vie jazdit, sustredil sa, isiel v ramci moznosti bezpecne... zial, bez rizika sa vyblaznit nejde... a pri tychto odporucaniach, aby siel tak jazdit na okruhy, mi uz len trha kutikmi...
-
Fabo
Hardcore addict
Napodobne. Ved kto by si uz len z toho mnozstva vedel vybrat.
-
RATZINGER666
Darca
o mnozstve ani nehovoriac... ale obcas dostane clovek naladu sa vyblaznit, a nie riesit okruhy, objednavat sa, dohadovat s ostatnymi ludmi, trepat sa na okruh desiatky kilometrov, nahanat sa kdesi po rovnej ploche s ostatnymi viac ci menej zdatnymi pilotmi a podobne... a nie kazdy ma auto vhodne na okruh...