Na Durkovica zleho nic nehovor, pokial nemas dokazy, ze si plni vlastne vrecka ! Od ludi, ktori rozmyslaju rovnako ako ja, pytat peniaze ani nemusi, lebo my davame dobrovolne a podporujem Ludi proti rasizmu. A to, ze tieto demonstracie organizuje Durkovic a jemu podobni, to ani nebudem komentovat. Radsej ak by si chcel "zabodovat" tak by si mal vysliedit medzi svojimi "kamosmi" ze kto zabil toho vysokoskolaka. Potom by si sa rano na seba mohol hrdo podivat do zrkadla. Som rad vsak a viem zo z policajneho prostredia, ze policia tentoraz ide skinom a podobnej cvarge naozaj po krku. Uz bolo na case...Tomasito napísal:Nic v zlom... podla tvojich prispevkov som doteraz usudzoval, ze dokazes byt viac nad vecou. Tieto akcie neorganizuje nikto iny, ako predstavitelia opacneho kridla, ktori sa schovavaju za organizacie ako ludia proti rasizmu, sloboda zvierat a pod. Vid. priklad L. Durkovica, ktory neodbitne chodi zobrat (doslova) prachy po firmach v ramci 2% z dani a posiela sms_ky typu: "Boj sa zacina!", "Podpor boj proti fasizmu na Slovensku!" a neda sa odbit ani vtedy, ked mu clovek povie, ze svoje 2% je rozhodnuty darovat na onkologiu. Tento clovek pritom plni v prvom rade svoje vrecka. To co sa stalo pri Propelery je odsudeniahodne, no clovek by si mal predtym ako sadne na lep takymto plagatom zvazit riziko toho, ci svojou podporou nepodporuje druhy extrem- vo forme lavicoveho extremizmu. Rad by som sa pozrel na to, aki ludia budu na tebou propagovanom pochode tvorit majoritu.
Skinheads
Na ocividnu stupiditu som nechcel reagovat, ale dobre, ked si to ziadas:
Smolu ma ten vrah, veru tak. Aj ked mozno vrazdil iba pre 20 Sk alebo struny do gitary (s tym maju nase sudy pochopenie, dostal by tak 4 roky), teraz mu uz jednoducho musia nasit vrazdu z politickej nenavisti a vyfasuje 12... No, toto posledne mi az tak nevadi. Kazdy vrah by mal fasovat 8, ale nie rokov - gramov. Kontrolna otazka pre mimoriadne vyspelych mladych citatelov: Co ma osem gramov?:)))
Takze sa na to pozrime: Policia bezvysledne patra. Utocnikov stale neodhalila. ------------ ale uz SKOR, AKO ICH MOHLI ODHALIT, JE JASNE, ZE TO BOLI NEONACISTI. Super, paradna prevratena logika. Niekto niekoho zabil, vraha ete neodhalili, ale kedze obet mala dlhe vlasy, pachatelom nemohol byt krestansky demokrat, liberal ani konzervativec, ale iba a vylucne neonacista. nemohol to byt clen Sharps, Antifa ani "Ludi proti rasizmu", kdeze! Ved obet mala dlhe vlasy...gwixt napísal:Polícia pátra po vrahoch študenta, zatiaľ bezvýsledne
Bratislava 7. novembra (TASR) - Polícia v súvislosti s piatkovou vraždou mladého študenta, ktorého na petržalskej strane Dunaja dobodali neonacisti, vykonala v Bratislave viacero policajných razií. Útočníkov stále neodhalila.
Smolu ma ten vrah, veru tak. Aj ked mozno vrazdil iba pre 20 Sk alebo struny do gitary (s tym maju nase sudy pochopenie, dostal by tak 4 roky), teraz mu uz jednoducho musia nasit vrazdu z politickej nenavisti a vyfasuje 12... No, toto posledne mi az tak nevadi. Kazdy vrah by mal fasovat 8, ale nie rokov - gramov. Kontrolna otazka pre mimoriadne vyspelych mladych citatelov: Co ma osem gramov?:)))
A ta pozvanka je velmi poucna. Ludia proti rasizmu zvolavaju svojich vernych, a vynimocne ich upozornuju, aby tentoraz so sebou nenosili ZIADNE ZBRANE. Noveho Brana Slamku zabiju pod zamienkou boja proti fasizmu az neskor, po milom ukonceni pokojnej demonstracie a hlavne tam, kde nebudu policajti...
Dneska mi vsetci tak nadherne nahravate, ze azda ani nezacnem robit, co som chcel, a budem sa bavit odpovedanimLes napísal:Na Durkovica zleho nic nehovor...
DURKOVIC je ten mily mlady muz, co sa sfetoval marihuanou, sadol za volant, napalil to do dalsieho auta a sposobil vazne zranenia dvom ludom. Sofera druheho auta museli po Durkovicovej veselej jazde resuscitovat, no nastastie ho zachranili. Naozaj, co zle by sa uz na hajzla, ktory zhuleny prizabije autom dvoch ludi, dalo povedat?
Akych mojich "kamosov" to mas na mysli?! Laskavo sa ovladaj, dobre? Obhajujes tu niekoho, o kom zjavne nemas ani paru. Ked sa chce niekto nechat okradat od takeho ch*ja akym je L. Durkovic, tak mu treba. Mozem ta ubezpecit, ze si ten posledny na tomto fore, komu potrebujem nieco dokazovat. To s tymi sms je moja osobna skusenost a to, ze si plnil vrecka z verejnych zbierok viem od jeho niekdajsieho blizkeho spolupracovanika. Je mi pritom uplne jedno, ci mi niekto ako ty veri alebo nie... premna-zamna mu daruj aj svoje trenky a vytesuj nad jeho "motivacnymi" sms, ked bude pytat znova. Kazdemu, co mu patri.Les napísal:Na Durkovica zleho nic nehovor, pokial nemas dokazy, ze si plni vlastne vrecka ! Od ludi, ktori rozmyslaju rovnako ako ja, pytat peniaze ani nemusi, lebo my davame dobrovolne a podporujem Ludi proti rasizmu. A to, ze tieto demonstracie organizuje Durkovic a jemu podobni, to ani nebudem komentovat. Radsej ak by si chcel "zabodovat" tak by si mal vysliedit medzi svojimi "kamosmi" ze kto zabil toho vysokoskolaka. Potom by si sa rano na seba mohol hrdo podivat do zrkadla. Som rad vsak a viem zo z policajneho prostredia, ze policia tentoraz ide skinom a podobnej cvarge naozaj po krku. Uz bolo na case...
haa Retsko & Jeho bludy, skoro som zabudolRetsko napísal:blablabla
Chapem ze prispevok je urceny hlavne na pobavenie tak ale predsa..
Citas? Asi ale nie tu.Nuz ako tak citam, vychadza mi z toho jedno. Cernoch v Afrike je na takej istej urvoni ako beloch v Europe, akurat ze nema dost moznosti sa rozvyjat.
lolPoprosil by som nasich dvoch zadubenych NS, aby nepouzivali slova ako neger. Tieto slova sa povazuju za hanlive, neviem preco moderatori este nezasiahli...
NS? Organizacii?blablabla a spravodlivost NS organizacii.
Tak nejak to funguje v tvojej hlavicke co?Myslim ze vyroky typu to nie su NS ale hooligans mozme odignorovat
Ake organizacie zas?pretoze tieto organizacie sa same radia k NS skupinam a tak isto hajluju a uctievaju Hitlera ako "ti pravi NS"...
Dufam ze si rad ze som si nasiel cas na strucnu reakciu
tych studentov napadli viacero .... zomrel "nastastie" len jeden ....jojo napísal:Na ocividnu stupiditu som nechcel reagovat, ale dobre, ked si to ziadas:
Takze sa na to pozrime: Policia bezvysledne patra. Utocnikov stale neodhalila. ------------ ale uz SKOR, AKO ICH MOHLI ODHALIT, JE JASNE, ZE TO BOLI NEONACISTI. Super, paradna prevratena logika. Niekto niekoho zabil, vraha ete neodhalili, ale kedze obet mala dlhe vlasy, pachatelom nemohol byt krestansky demokrat, liberal ani konzervativec, ale iba a vylucne neonacista. nemohol to byt clen Sharps, Antifa ani "Ludi proti rasizmu", kdeze! Ved obet mala dlhe vlasy...
a ti co tam boli vypovedali ze ich napadla skupinka ktorej popis presne zodpoveda skinheadom tak ako ich vnima spolocnost ... a o tom ze skinheadi su v podstate dnes neonacisti sa tu uz pisalo (tie utopisticke reci ze skini su vlastne neskodni a su proti nacizmu si nechajte do inej rozpravky), takze sa nemame o com bavit .... navyse neutocili prvy krat ....
Vsade len citam a vidim skini robia tam skini robia hento..
Fuj hanba vsetkym skinom.Robia len bordel v tomto state a myslia si ze tu robia nejaky poriadok.!!!
A vy ste presne tak isty kriminalnici ako,ako cernosi z Bronksu!!!Tak tu nehovorte nieco o kriminalite v Amerike sposobene "cernochmi"!!!
Hmm skini su dobry ,nie zly
HA HA dajte mi este nieco
Fuj hanba vsetkym skinom.Robia len bordel v tomto state a myslia si ze tu robia nejaky poriadok.!!!
A vy ste presne tak isty kriminalnici ako,ako cernosi z Bronksu!!!Tak tu nehovorte nieco o kriminalite v Amerike sposobene "cernochmi"!!!
Hmm skini su dobry ,nie zly
HA HA dajte mi este nieco
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
pozri nehovorim ci mas pravdu alebo nie, to neviem.Tomasito napísal:Nic v zlom... podla tvojich prispevkov som doteraz usudzoval, ze dokazes byt viac nad vecou. Tieto akcie neorganizuje nikto iny, ako predstavitelia opacneho kridla, ktori sa schovavaju za organizacie ako ludia proti rasizmu, sloboda zvierat a pod. Vid. priklad L. Durkovica, ktory neodbitne chodi zobrat (doslova) prachy po firmach v ramci 2% z dani a posiela sms_ky typu: "Boj sa zacina!", "Podpor boj proti fasizmu na Slovensku!" a neda sa odbit ani vtedy, ked mu clovek povie, ze svoje 2% je rozhodnuty darovat na onkologiu. Tento clovek pritom plni v prvom rade svoje vrecka. To co sa stalo pri Propelery je odsudeniahodne, no clovek by si mal predtym ako sadne na lep takymto plagatom zvazit riziko toho, ci svojou podporou nepodporuje druhy extrem- vo forme lavicoveho extremizmu. Rad by som sa pozrel na to, aki ludia budu na tebou propagovanom pochode tvorit majoritu.
Ale myslim ze teraz nejde o osobu L. Durkovica aleo vyssie ciele. Ja mu peniaze nedavam a asi ani nebudem.
Ved zabili 1 mladeho cloveka a mohli aj 6 dalsich? preco mam doma sediet len preto ze Durkovic je kontroverzny? pojdem tam vyjadrit nesuhlas s tym, co robia ti skini v nadeji ze sa s tym snad nieco zacne robit. Ako by si konal keby ten mrtvy bol tvoj kamarat alebo brat? Tiez by ti to bolo jedno? Nechcem strasit, ale teraz vidis na tomto pripade, ze nabuduce sa taketo nieco moze stat hocikomu z nas. A uz to nie je iba facka a par kopancov...