Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Nic v zlom... podla tvojich prispevkov som doteraz usudzoval, ze dokazes byt viac nad vecou. Tieto akcie neorganizuje nikto iny, ako predstavitelia opacneho kridla, ktori sa schovavaju za organizacie ako ludia proti rasizmu, sloboda zvierat a pod. Vid. priklad L. Durkovica, ktory neodbitne chodi zobrat (doslova) prachy po firmach v ramci 2% z dani a posiela sms_ky typu: "Boj sa zacina!", "Podpor boj proti fasizmu na Slovensku!" a neda sa odbit ani vtedy, ked mu clovek povie, ze svoje 2% je rozhodnuty darovat na onkologiu. Tento clovek pritom plni v prvom rade svoje vrecka. To co sa stalo pri Propelery je odsudeniahodne, no clovek by si mal predtym ako sadne na lep takymto plagatom zvazit riziko toho, ci svojou podporou nepodporuje druhy extrem- vo forme lavicoveho extremizmu. Rad by som sa pozrel na to, aki ludia budu na tebou propagovanom pochode tvorit majoritu.
Na Durkovica zleho nic nehovor, pokial nemas dokazy, ze si plni vlastne vrecka ! Od ludi, ktori rozmyslaju rovnako ako ja, pytat peniaze ani nemusi, lebo my davame dobrovolne a podporujem Ludi proti rasizmu. A to, ze tieto demonstracie organizuje Durkovic a jemu podobni, to ani nebudem komentovat. Radsej ak by si chcel "zabodovat" tak by si mal vysliedit medzi svojimi "kamosmi" ze kto zabil toho vysokoskolaka. Potom by si sa rano na seba mohol hrdo podivat do zrkadla. Som rad vsak a viem zo z policajneho prostredia, ze policia tentoraz ide skinom a podobnej cvarge naozaj po krku. Uz bolo na case...
starsky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa starsky »

skinheads su agresori ovladany strachom ako takym,ci uz xenofobiou alebo strachom z nadvlady niekoho ineho alebo co javiem :shock:
...u nas je to este aj skupina teenagerov s nedostakom iq a prebytkom energie...
starsky
Light Expert
Light Expert

ich posledna obet je zaroven dokazom absurdity celej myslienky skinheads
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

Na ocividnu stupiditu som nechcel reagovat, ale dobre, ked si to ziadas:
gwixt napísal:Polícia pátra po vrahoch študenta, zatiaľ bezvýsledne

Bratislava 7. novembra (TASR) - Polícia v súvislosti s piatkovou vraždou mladého študenta, ktorého na petržalskej strane Dunaja dobodali neonacisti, vykonala v Bratislave viacero policajných razií. Útočníkov stále neodhalila.
Takze sa na to pozrime: Policia bezvysledne patra. Utocnikov stale neodhalila. ------------ ale uz SKOR, AKO ICH MOHLI ODHALIT, JE JASNE, ZE TO BOLI NEONACISTI. Super, paradna prevratena logika. Niekto niekoho zabil, vraha ete neodhalili, ale kedze obet mala dlhe vlasy, pachatelom nemohol byt krestansky demokrat, liberal ani konzervativec, ale iba a vylucne neonacista. nemohol to byt clen Sharps, Antifa ani "Ludi proti rasizmu", kdeze! Ved obet mala dlhe vlasy...

Smolu ma ten vrah, veru tak. Aj ked mozno vrazdil iba pre 20 Sk alebo struny do gitary (s tym maju nase sudy pochopenie, dostal by tak 4 roky), teraz mu uz jednoducho musia nasit vrazdu z politickej nenavisti a vyfasuje 12... No, toto posledne mi az tak nevadi. Kazdy vrah by mal fasovat 8, ale nie rokov - gramov. Kontrolna otazka pre mimoriadne vyspelych mladych citatelov: Co ma osem gramov?:)))
jojo
Expert
Expert

A ta pozvanka je velmi poucna. Ludia proti rasizmu zvolavaju svojich vernych, a vynimocne ich upozornuju, aby tentoraz so sebou nenosili ZIADNE ZBRANE. Noveho Brana Slamku zabiju pod zamienkou boja proti fasizmu az neskor, po milom ukonceni pokojnej demonstracie a hlavne tam, kde nebudu policajti...
jojo
Expert
Expert

Les napísal:Na Durkovica zleho nic nehovor...
Dneska mi vsetci tak nadherne nahravate, ze azda ani nezacnem robit, co som chcel, a budem sa bavit odpovedanim :twisted:

DURKOVIC je ten mily mlady muz, co sa sfetoval marihuanou, sadol za volant, napalil to do dalsieho auta a sposobil vazne zranenia dvom ludom. Sofera druheho auta museli po Durkovicovej veselej jazde resuscitovat, no nastastie ho zachranili. Naozaj, co zle by sa uz na hajzla, ktory zhuleny prizabije autom dvoch ludi, dalo povedat? :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les napísal:Na Durkovica zleho nic nehovor, pokial nemas dokazy, ze si plni vlastne vrecka ! Od ludi, ktori rozmyslaju rovnako ako ja, pytat peniaze ani nemusi, lebo my davame dobrovolne a podporujem Ludi proti rasizmu. A to, ze tieto demonstracie organizuje Durkovic a jemu podobni, to ani nebudem komentovat. Radsej ak by si chcel "zabodovat" tak by si mal vysliedit medzi svojimi "kamosmi" ze kto zabil toho vysokoskolaka. Potom by si sa rano na seba mohol hrdo podivat do zrkadla. Som rad vsak a viem zo z policajneho prostredia, ze policia tentoraz ide skinom a podobnej cvarge naozaj po krku. Uz bolo na case...
Akych mojich "kamosov" to mas na mysli?! Laskavo sa ovladaj, dobre? Obhajujes tu niekoho, o kom zjavne nemas ani paru. Ked sa chce niekto nechat okradat od takeho ch*ja akym je L. Durkovic, tak mu treba. Mozem ta ubezpecit, ze si ten posledny na tomto fore, komu potrebujem nieco dokazovat. To s tymi sms je moja osobna skusenost a to, ze si plnil vrecka z verejnych zbierok viem od jeho niekdajsieho blizkeho spolupracovanika. Je mi pritom uplne jedno, ci mi niekto ako ty veri alebo nie... premna-zamna mu daruj aj svoje trenky a vytesuj nad jeho "motivacnymi" sms, ked bude pytat znova. Kazdemu, co mu patri.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Retsko napísal:blablabla
haa Retsko & Jeho bludy, skoro som zabudol :lol:
Chapem ze prispevok je urceny hlavne na pobavenie tak ale predsa..
Nuz ako tak citam, vychadza mi z toho jedno. Cernoch v Afrike je na takej istej urvoni ako beloch v Europe, akurat ze nema dost moznosti sa rozvyjat.
Citas? Asi ale nie tu. :lol:
Poprosil by som nasich dvoch zadubenych NS, aby nepouzivali slova ako neger. Tieto slova sa povazuju za hanlive, neviem preco moderatori este nezasiahli...
lol :)
blablabla a spravodlivost NS organizacii.
NS? Organizacii?
Myslim ze vyroky typu to nie su NS ale hooligans mozme odignorovat
Tak nejak to funguje v tvojej hlavicke co? :)
pretoze tieto organizacie sa same radia k NS skupinam a tak isto hajluju a uctievaju Hitlera ako "ti pravi NS"...
Ake organizacie zas? :)

Dufam ze si rad ze som si nasiel cas na strucnu reakciu :) Ale ja rad... :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Aby ste si ale nemysleli, taktiez odsudzujem to co sa stalo :(, aj ked okolnosti nie su uplne jasne..
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

jojo napísal:Na ocividnu stupiditu som nechcel reagovat, ale dobre, ked si to ziadas:

Takze sa na to pozrime: Policia bezvysledne patra. Utocnikov stale neodhalila. ------------ ale uz SKOR, AKO ICH MOHLI ODHALIT, JE JASNE, ZE TO BOLI NEONACISTI. Super, paradna prevratena logika. Niekto niekoho zabil, vraha ete neodhalili, ale kedze obet mala dlhe vlasy, pachatelom nemohol byt krestansky demokrat, liberal ani konzervativec, ale iba a vylucne neonacista. nemohol to byt clen Sharps, Antifa ani "Ludi proti rasizmu", kdeze! Ved obet mala dlhe vlasy...

Smolu ma ten vrah, veru tak. Aj ked mozno vrazdil iba pre 20 Sk alebo struny do gitary (s tym maju nase sudy pochopenie, dostal by tak 4 roky), teraz mu uz jednoducho musia nasit vrazdu z politickej nenavisti a vyfasuje 12... No, toto posledne mi az tak nevadi. Kazdy vrah by mal fasovat 8, ale nie rokov - gramov. Kontrolna otazka pre mimoriadne vyspelych mladych citatelov: Co ma osem gramov?:)))
tych studentov napadli viacero .... zomrel "nastastie" len jeden ....

a ti co tam boli vypovedali ze ich napadla skupinka ktorej popis presne zodpoveda skinheadom tak ako ich vnima spolocnost ... a o tom ze skinheadi su v podstate dnes neonacisti sa tu uz pisalo (tie utopisticke reci ze skini su vlastne neskodni a su proti nacizmu si nechajte do inej rozpravky), takze sa nemame o com bavit .... navyse neutocili prvy krat ....
starsky
Light Expert
Light Expert

dufam ze v 3.svetovej budu skini v 1.linii,tam sa uplatni ich skill to kill.
:smt067 :smt009
Gici14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gici14 »

Vsade len citam a vidim skini robia tam skini robia hento..
Fuj hanba vsetkym skinom.Robia len bordel v tomto state a myslia si ze tu robia nejaky poriadok.!!!

A vy ste presne tak isty kriminalnici ako,ako cernosi z Bronksu!!!Tak tu nehovorte nieco o kriminalite v Amerike sposobene "cernochmi"!!!

Hmm skini su dobry ,nie zly :lol:
HA HA dajte mi este nieco
Gici14
Light Expert
Light Expert

Aryan Angel napísal:Ake organizacie zas? :)

Ha HA vzsy sa smejem ,ked taketo nieco napises.Fakt je to sranda :lol:
Akurat je to trochu odveci!!!!!! :x
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

to co spravili skini v BA. nema obdoby! najvacsia zberba podslnkom !
by som vas zavrel do lomu s kladivom nech sa tam potlciete hovada! nic viac nie ste!

prepacte, ale uz sa neovladam
Gici14
Light Expert
Light Expert

jj chcipnite ste odpad ludstva!! :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Gici14 napísal:Ha HA vzsy sa smejem ,ked taketo nieco napises.Fakt je to sranda :lol: Akurat je to trochu odveci!!!!!! :x
Niekedy mozem aj ja, nie? :)
Gici14 napísal:jj chcipnite ste odpad ludstva!! :D
Myslis ze to tu nejaky cita? :) Teda z tej kategorie "odpad" :?
Gici14
Light Expert
Light Expert

Aryan Angel napísal:Myslis ze to tu nejaky cita? :) Teda z tej kategorie "odpad" :?
Ja neviem ci si skin a ani neviem ci taky si,ale mas rasisticke nazory!!!Skinom nemusis byt to je pravda.Nebudem ti vraviet nic zle nepoznam ta!!Akurat ma seru rasisticke nazory!!!
:(
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

Tomasito napísal:Nic v zlom... podla tvojich prispevkov som doteraz usudzoval, ze dokazes byt viac nad vecou. Tieto akcie neorganizuje nikto iny, ako predstavitelia opacneho kridla, ktori sa schovavaju za organizacie ako ludia proti rasizmu, sloboda zvierat a pod. Vid. priklad L. Durkovica, ktory neodbitne chodi zobrat (doslova) prachy po firmach v ramci 2% z dani a posiela sms_ky typu: "Boj sa zacina!", "Podpor boj proti fasizmu na Slovensku!" a neda sa odbit ani vtedy, ked mu clovek povie, ze svoje 2% je rozhodnuty darovat na onkologiu. Tento clovek pritom plni v prvom rade svoje vrecka. To co sa stalo pri Propelery je odsudeniahodne, no clovek by si mal predtym ako sadne na lep takymto plagatom zvazit riziko toho, ci svojou podporou nepodporuje druhy extrem- vo forme lavicoveho extremizmu. Rad by som sa pozrel na to, aki ludia budu na tebou propagovanom pochode tvorit majoritu.
pozri nehovorim ci mas pravdu alebo nie, to neviem.
Ale myslim ze teraz nejde o osobu L. Durkovica aleo vyssie ciele. Ja mu peniaze nedavam a asi ani nebudem.

Ved zabili 1 mladeho cloveka a mohli aj 6 dalsich? preco mam doma sediet len preto ze Durkovic je kontroverzny? pojdem tam vyjadrit nesuhlas s tym, co robia ti skini v nadeji ze sa s tym snad nieco zacne robit. Ako by si konal keby ten mrtvy bol tvoj kamarat alebo brat? Tiez by ti to bolo jedno? Nechcem strasit, ale teraz vidis na tomto pripade, ze nabuduce sa taketo nieco moze stat hocikomu z nas. A uz to nie je iba facka a par kopancov...
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

presne tak.. uz mam dost toho, ze tolerujeme nasilnicke skupiny. treba to riesit.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Aryan Angel napísal:Ake organizacie zas? :)

Pozri, pochopil si co som chcel povedat? Nuz ak ty nie, tak ostatni isto pochopili, tak nabuduce sa mozes zdrzat... Ale ved ... topiaci sa slamky chyta ...
Napísať odpoveď