MS v hokeji 2015 CR
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
MS v hokeji 2015 CR
Takze o nieco viac ako dva tyzdne tu mame MS. Ako to vidite tento rok? Pride aj Gaborik, ci ale bude mat "s kym hrat" je otazne.
Dano musi odohrat zapasy na farme a uvidi sa, ci postupia do PO. Charovi davaju cas na oplakanie spackanej sezony a zvysok je uz viac-menej znamy.
Chicago podla mna prejde cez menej skuseny Nashville, Tatar s Jurcom podla mna pojdu domov po prvom kole. Islanders zrejme vyradia Washington, tam to ale bude tesne.
viac info: http://www.iihfworlds2015.com/cz/
Dano musi odohrat zapasy na farme a uvidi sa, ci postupia do PO. Charovi davaju cas na oplakanie spackanej sezony a zvysok je uz viac-menej znamy.
Chicago podla mna prejde cez menej skuseny Nashville, Tatar s Jurcom podla mna pojdu domov po prvom kole. Islanders zrejme vyradia Washington, tam to ale bude tesne.
viac info: http://www.iihfworlds2015.com/cz/
Re: MS v hokeji 2015 CR
na štvrtfinale by to tento rok mohlo stacit a ako to u nas byva dalej to uz bude o stasti.Z pripravy zmiesane pocity proti Svedom hrali výborne a proti čechom ako keby iné mužstvo. Je to samozrejme len príprava ale aj tá veľa prezradí. Inak idete niekto zajtra na SVK-BLR do KE? dost som zvedavy aku formu bude mat pred MS Reway po tom čo predvadzal v semifinale za Spartu.
-
Andi_Cibula
Addict
Dúfam že čo najskôr prehrajú aby bolo ticho. 
Vlastne proti CR to bol velmi podobny zapas ako so Svedmi, tiez skoncil tesne, tiez sme mohli vyhrat, uvidime.
-
guess.whoo
Redeemer
celkom sa tesim na "Predlzenie" snad to bude za nieco stat. take nieco chybalo v doterajsich prenosoch na SVK
http://sport.aktuality.sk/c/186217/ms-2 ... novinkami/
http://sport.aktuality.sk/c/186217/ms-2 ... novinkami/
Chára hral celú sezónu zranený.
www.thescore.com/news/744758
www.thescore.com/news/744758
-
guess.whoo
Redeemer
mm ale pokial sa mu to zahojilo a nejde na OP mohol by prist
A povedzme si, že Zdeno a jeho vek (38) už predsa len nepustia. Taký obor nemôže predsa hrať do 44 ako Jágr. Je to pochopiteľné a nedá sa s tým nič robiť, zase iba Slováci sa opijú rožkom, že Zdeno nás spasí. Nech hrajú radšej mladí, aj tak na širokom klzisku by mal problémy aj v tridsiatke. Nespochybňujem jeho vodcovské schopnosti v kabíne.
Gáborík letí pre úspech, vidno, že tuším od 2007 nebol v repre, a hodne sa zmenilo. Nie som, čo sa sledovania hokeja týka, laik a preto viem ako sa situácia vyvíja počas celého roka a som opätovne realista. Štvrťfinále by mohlo byť, ale to musíme uspieť s rebríčkovo postavenými nižšie od nás (nepíšem papierovo slabšími, lebo to by sa dalo polemizovať), avšak tu nám veľmi nepraje rozpis, kedže sa stretneme s nižšie postavenými hneď na úvod, teda budú mať silu, vôľu a MY sme tí, ktorí ich musia pre iné tímy psychicky "dať dole", čo bude ťažké
K príprave - zase som čítal po priateľských zápasoch s Českom, ako sme dobré zahrali, že sme boli vyrovnaným súperom, proti Bielorusku dnes tiež, že sme hrali dobre, ale niečo nám chýba. Osobne nesúhlasím, pretože náš tím mal Čechov poraziť, kedže tu je rozdiel, nakoľko hráči, ktorí hrali za Česko prakticky na MS hrať nebudú ale nahradia ich Jágr, Ručinský, Novotný, Hertl, Voráček, Krejčí a pod., ale náš tým hral takmer v najsilnejšom zložení a ani to nestačilo
, žiaľ taká je realita. Slováci sa spoliehajú na Gáboríka, to je však strelec, v LA na neho makajú a v repre ho možno postaviť maximálne k Nagyovi (35 rokov). Slováci sa tešia n príchod Kopeckého (33 rokov), ktorý bude hrať možno prvého centra v repre, pričom na Floride buď hral v štvrtej lajne alebo sedel na tribúne a bol veľmi kritizovaný....no ale pri superkonkurencieschopnosti v "nároďáku" je vítaný všetkými desiatimi a miesto v prvej či druhej formácii má isté, celé zlé ! Meszároš - to je podobný prípad ako Kopecký, katastrofálna sezóna s jemnou náplasťou na záver v podobe streleckého obrodenia v dvoch, už bezvýznamných, zápasoch z pohľadu klubu.
Detroit pravdepodobne vypadne, avšak tiež slovenská hokejová verejnosť nemôže mať veľké oči z Tatárovej životnej sezony na klubovej úrovni. Hrať s Datsyukom v klube a bez neho v repre je predsa rozdiel, a typovo podobného Datsyukovi nemáme.
Ostatné:
Česi dávajú dokopy silný tím postavený na tom najlepšom čo dnes majú, celé mužstvo z prípravy bude preriedené a to poriadne (možno aj tréner Rúžička
), myslím že neskôr budú čeliť práve rovnakému problému, že neomladzujú a mnohí sa na repre vykašlú....ale tam je v podstate viac možnosti ako tomu predísť v porovnaní so slovenským hokejom
Rusko - pevne verím, že po oznámení odchodu kvarteta (Radulov, Denisov, Zaitsev, Grigorenko) tréner Oleg Znarok zoberie na MS kompletné komando z SKA, najmä útok Dadonov - Šipačov - Panarin hraje neuveriteľne a hlavne ich presilovkové rozostavenie je, podľa mňa, dokonale a prináša do hokeja niečo nové, mne to príde ako tá barcelonská hra čo slavila toľko trofejí
Zároveň verím, že Halák vychytá Washington a príde Ovečkin s Kuznecovom, prípadne Malkin z Pens, alebo Dacjuk z Detroitu, prípadne Kučerov s Namestnikovom z Tampy, uvidíme po play-off
Švédsko - zdá sa, že z posíl z NHL prichádazjú mladé pušky do útoku ako Rask, Lander a pod, Švédi asi nezložia to naj čo by mohli...
Fínsko - tí sú vždy nebezpeční, liga im vrcholí a prakticky okrem Ristolainena posili zo zámoria asi tiež budú očakávať v prípade vypadnutia Nashvillu alebo Minnesoty, aj tak ich na každých MS považujem za čierneho koňa,
Canada - skladá opäť mladý tím so 4 hráčmi Colorada, nejaké semifinále by mohlo byť ich stropom, chýbajú mi tam skúsenejšie mená schopné rozhodnúť ťažšie zápasy, Giroux je málo
USA - ich výber mi príde, akoby naozaj kašľali na to čo bude a môže byť, spoliehajú sa stále na ten jednoduchý, juniorsky štýl hry, na jednej strane sa mi to páči na druhej strane dávajú takým ako Slovensko nádej v prípade zakopnutia so slabšími aby dohnali body. Žiada sa dodať aj to, že aj bez zvučných mien vždy sú nebezpeční.
Záverom - Štvrťfinále by mohlo byť, avšak treba prestať sa klamať už dnes, prehra v predlžení s Bieloruskom, ktoré bude azda našim najväčšim rivalom v boji o štvrťfinále musí byť hodnotená negatívne v každom ohľade, ten bod nám bude v tabuľke chýbať (spomeňme si na minulý rok a pre niekoho možno šokujúcu prehru s Francúzmi, presne tie body nám chýbali a úlohu frantíkov budú suplovať práve Bielorusi) a aj výkon nie je dobrý, ak my otočíme zápas a dovolíme následne to isté súperovi ! To hovorí o našej nekvalite predsa....neviem si pomôcť ale zápas som videl a Jurčina a Graňák nemajú v repre čo robiť, evidentne sú to miláčikovia Vujteka, naopak Ďaloga je výborný a padá mi z neho sánka pri tom ako akceleruje a zároveň ako tréner (písal som to aj pri minuloročných MS) by som ho vyskúšal zaradiť na krídlo útoku a na tréningu by povinne cvičil streľbu
.
Gáborík letí pre úspech, vidno, že tuším od 2007 nebol v repre, a hodne sa zmenilo. Nie som, čo sa sledovania hokeja týka, laik a preto viem ako sa situácia vyvíja počas celého roka a som opätovne realista. Štvrťfinále by mohlo byť, ale to musíme uspieť s rebríčkovo postavenými nižšie od nás (nepíšem papierovo slabšími, lebo to by sa dalo polemizovať), avšak tu nám veľmi nepraje rozpis, kedže sa stretneme s nižšie postavenými hneď na úvod, teda budú mať silu, vôľu a MY sme tí, ktorí ich musia pre iné tímy psychicky "dať dole", čo bude ťažké
K príprave - zase som čítal po priateľských zápasoch s Českom, ako sme dobré zahrali, že sme boli vyrovnaným súperom, proti Bielorusku dnes tiež, že sme hrali dobre, ale niečo nám chýba. Osobne nesúhlasím, pretože náš tím mal Čechov poraziť, kedže tu je rozdiel, nakoľko hráči, ktorí hrali za Česko prakticky na MS hrať nebudú ale nahradia ich Jágr, Ručinský, Novotný, Hertl, Voráček, Krejčí a pod., ale náš tým hral takmer v najsilnejšom zložení a ani to nestačilo
Detroit pravdepodobne vypadne, avšak tiež slovenská hokejová verejnosť nemôže mať veľké oči z Tatárovej životnej sezony na klubovej úrovni. Hrať s Datsyukom v klube a bez neho v repre je predsa rozdiel, a typovo podobného Datsyukovi nemáme.
Ostatné:
Česi dávajú dokopy silný tím postavený na tom najlepšom čo dnes majú, celé mužstvo z prípravy bude preriedené a to poriadne (možno aj tréner Rúžička
Rusko - pevne verím, že po oznámení odchodu kvarteta (Radulov, Denisov, Zaitsev, Grigorenko) tréner Oleg Znarok zoberie na MS kompletné komando z SKA, najmä útok Dadonov - Šipačov - Panarin hraje neuveriteľne a hlavne ich presilovkové rozostavenie je, podľa mňa, dokonale a prináša do hokeja niečo nové, mne to príde ako tá barcelonská hra čo slavila toľko trofejí
Švédsko - zdá sa, že z posíl z NHL prichádazjú mladé pušky do útoku ako Rask, Lander a pod, Švédi asi nezložia to naj čo by mohli...
Fínsko - tí sú vždy nebezpeční, liga im vrcholí a prakticky okrem Ristolainena posili zo zámoria asi tiež budú očakávať v prípade vypadnutia Nashvillu alebo Minnesoty, aj tak ich na každých MS považujem za čierneho koňa,
Canada - skladá opäť mladý tím so 4 hráčmi Colorada, nejaké semifinále by mohlo byť ich stropom, chýbajú mi tam skúsenejšie mená schopné rozhodnúť ťažšie zápasy, Giroux je málo
USA - ich výber mi príde, akoby naozaj kašľali na to čo bude a môže byť, spoliehajú sa stále na ten jednoduchý, juniorsky štýl hry, na jednej strane sa mi to páči na druhej strane dávajú takým ako Slovensko nádej v prípade zakopnutia so slabšími aby dohnali body. Žiada sa dodať aj to, že aj bez zvučných mien vždy sú nebezpeční.
Záverom - Štvrťfinále by mohlo byť, avšak treba prestať sa klamať už dnes, prehra v predlžení s Bieloruskom, ktoré bude azda našim najväčšim rivalom v boji o štvrťfinále musí byť hodnotená negatívne v každom ohľade, ten bod nám bude v tabuľke chýbať (spomeňme si na minulý rok a pre niekoho možno šokujúcu prehru s Francúzmi, presne tie body nám chýbali a úlohu frantíkov budú suplovať práve Bielorusi) a aj výkon nie je dobrý, ak my otočíme zápas a dovolíme následne to isté súperovi ! To hovorí o našej nekvalite predsa....neviem si pomôcť ale zápas som videl a Jurčina a Graňák nemajú v repre čo robiť, evidentne sú to miláčikovia Vujteka, naopak Ďaloga je výborný a padá mi z neho sánka pri tom ako akceleruje a zároveň ako tréner (písal som to aj pri minuloročných MS) by som ho vyskúšal zaradiť na krídlo útoku a na tréningu by povinne cvičil streľbu
-
guess.whoo
Redeemer
konecne fundovany prispevok 
vidim to velmi podobne, o ostatnych krajinach az taky prehlad nemam tento rok nakolko mi neostavalo tolko casu sledovat NHL a zahranicne ligy
Dolezity faktor bude aj "domace prostredie". Urcite bude vypredane na vsetky nase zapasy, hlavne Gaborik bude tahakom.
Kopecky mal ozaj zlu sezonu, ale moze sa prave nakopnut teraz na MS kde si zahra zrejme vo formacii prave s Gabbym, s ktorym si rozumeju. Zvysne formacie budu zial v utoku dost biedne. Mohol by prist Dano, aj ked si myslim, ze postupia do PO kedze maju lepsi zreb ako konkurenti.
Dalogu som obdivoval uz davno, nechapem, ze si ho nevsimali lepsie kluby z NHL alebo KHL. Brani dobre a korculuje lepsie ako utocnici. Snad sa po sezone posunie dalej.
Z Granaka som tiez trosku sklamany, nemal dobru sezonu ale v repre bol vzdy oporou. Chara by bol urcite mentalnou posilou, ci este tak pomoze na sirokom lade je otazne, no stale lepsie ako Jurcina.
vidim to velmi podobne, o ostatnych krajinach az taky prehlad nemam tento rok nakolko mi neostavalo tolko casu sledovat NHL a zahranicne ligy
Dolezity faktor bude aj "domace prostredie". Urcite bude vypredane na vsetky nase zapasy, hlavne Gaborik bude tahakom.
Kopecky mal ozaj zlu sezonu, ale moze sa prave nakopnut teraz na MS kde si zahra zrejme vo formacii prave s Gabbym, s ktorym si rozumeju. Zvysne formacie budu zial v utoku dost biedne. Mohol by prist Dano, aj ked si myslim, ze postupia do PO kedze maju lepsi zreb ako konkurenti.
Dalogu som obdivoval uz davno, nechapem, ze si ho nevsimali lepsie kluby z NHL alebo KHL. Brani dobre a korculuje lepsie ako utocnici. Snad sa po sezone posunie dalej.
Z Granaka som tiez trosku sklamany, nemal dobru sezonu ale v repre bol vzdy oporou. Chara by bol urcite mentalnou posilou, ci este tak pomoze na sirokom lade je otazne, no stale lepsie ako Jurcina.
-
DanielDevil
Addict
Ja to tento rok až tak ružovo nevidím, mužstvá sú čoraz viac vyrovnanejšie a neviem kto by mohol potiahnuť nás, súhlasím že Chára či Kopecký hrajú síce v NHL, ale posilami by som ich nenazýval....Daňo vypadol a mal by byť k dispozícii...Meszároš nehral síce bohviečo, od neho si ale sľubujem viac ako od Kopeckého...myslím že poslednú dobu sa do formy dostáva aj Višňa, ale Islanders asi prejdu cez prvé kolo.
Ťahúňmi by mohli byť Gáborík, Daňo, Réway (snáď udrží nervy na uzde), Ďaloga, Tatar a Jurčo (myslím že Detroit vypadne v prvom kole), Nagy (aj napriek veku) a brankári
Som zvedavý ako sa vyskladá tím a či sa chalani zohrajú a budú bojovať. Fandiť budem, aj keď to nebude jednoduché
...mám taký blbý pocit že Česko bude brať medailu a nebude to len bronzová, no som zvedavý na finálne súpisky všetkých tímov
Ťahúňmi by mohli byť Gáborík, Daňo, Réway (snáď udrží nervy na uzde), Ďaloga, Tatar a Jurčo (myslím že Detroit vypadne v prvom kole), Nagy (aj napriek veku) a brankári
Som zvedavý ako sa vyskladá tím a či sa chalani zohrajú a budú bojovať. Fandiť budem, aj keď to nebude jednoduché
...mám taký blbý pocit že Česko bude brať medailu a nebude to len bronzová, no som zvedavý na finálne súpisky všetkých tímov
hah dnes to bola katastrofa proti lotysom
Ten gól stál fakt za to, Laco ukazuje, že dlho po skončení súťažnej časti sezóny zaostáva za výkonmi z Astany, hlavne je, že ho Vujtek preferuje ako Number 1, v bránke a rovnako s ním aj takých babrákov ako Graňák a Jurčina. Čakám, že keď Jurčina dal gol, tak rovnako ako Podradský pôjde domov a nie na MS, ale je to len zbožné prianie
Ako som vyššie písal, Kopecký, ktorý zohrieval tribúnu a mal najhoršiu sezonu v kariére hraje prvého centra, no to je možné iba v slovenskej repre. Nehovorím, chce sa zhostiť aj vodcovskej role a nedávať ruky preč, ale to môže robiť aj zo štvrtej lajny a nie v prvej a hrať presilovky, ktoré na Floride iba bránil pri súperovej početnej výhode....
Čakal som po zápase adekvátnu reakciu typu "treba poslať pred MS 5 hráčov, ale poslali by sme domov po dnešnom výkone takmer všetkých" ale tréner vidí aj pozitíva....už neviem či to nie záškodnícka činnosť v repre, alebo výrznejšie prežívanie vo funkcii vďaka medaile a teda zas a opäť, v minulosti hrali hráči, ktorí mali medailu v repre až do konca, po tom čo takmer všetci skončili máme trénera, ktorý bude žiť z minulosti a tým kaziť svojimi neadekvátnymi rozhodnutiami celé mužstvo
P.S - Kto mal ešte katastrofálnu sezónu, nech zavola Vujtekovi, v prvej formácii máme malú konkurenciu
Pevne verím, že po dnešnej noci bude k dispozícii Jaro HALÁK
Ako som vyššie písal, Kopecký, ktorý zohrieval tribúnu a mal najhoršiu sezonu v kariére hraje prvého centra, no to je možné iba v slovenskej repre. Nehovorím, chce sa zhostiť aj vodcovskej role a nedávať ruky preč, ale to môže robiť aj zo štvrtej lajny a nie v prvej a hrať presilovky, ktoré na Floride iba bránil pri súperovej početnej výhode....
Čakal som po zápase adekvátnu reakciu typu "treba poslať pred MS 5 hráčov, ale poslali by sme domov po dnešnom výkone takmer všetkých" ale tréner vidí aj pozitíva....už neviem či to nie záškodnícka činnosť v repre, alebo výrznejšie prežívanie vo funkcii vďaka medaile a teda zas a opäť, v minulosti hrali hráči, ktorí mali medailu v repre až do konca, po tom čo takmer všetci skončili máme trénera, ktorý bude žiť z minulosti a tým kaziť svojimi neadekvátnymi rozhodnutiami celé mužstvo
P.S - Kto mal ešte katastrofálnu sezónu, nech zavola Vujtekovi, v prvej formácii máme malú konkurenciu
Pevne verím, že po dnešnej noci bude k dispozícii Jaro HALÁK
-
DanielDevil
Addict
Len škoda že Višňovský je asi z hry von
myslím že Islanders dnešný zápas ešte dajú a rozhodne sa v poslednom, ale žeby akurát brankár bol to čo najviac potrebujeme, to asi nie...dnes som zahliadol na Tipsporte vypísané kurzy na prvé zápasy MS a zaujali ma dva konkrétne matche: Slovensko-Dánsko - 2 @4,95 (asi zahrám a buď sa budem tešiť z peňazí alebo z toho že naši vyhrali, podľa mňa je ten kurz prestrelený) a Nemecko-Francúzsko -2 @3,60 (tuto sa mi ten kurz zdá tiež neadekvátne vysoký)
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 16:33)
dnes som sa odhodlal pozrieť si zápas a po prvej tretine musím povedať, že to je katastrofa, jedine Laco zatiaľ chytá super
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2015, 16:33)
dnes som sa odhodlal pozrieť si zápas a po prvej tretine musím povedať, že to je katastrofa, jedine Laco zatiaľ chytá super
Môj pohlad na MS supisky
- SLOVENSKO:
- brankari: naša slabina ak Laco nezachytá.
- obrana: docela fajn..Granak,Daloga sú schopný obrancovia..obávam sa o Jurčinu, že zase niečo pokašle.
- utok: Gaborik,Nagy naši hlavný ťahuni v utoku..vela hráčov bez formy a niekolko mladíkov
Medzi najsilnejsiu 8. čku by sme sa mali dostat.
- CESKO:
- brankari: kvalitné zloženie
- obrana: slabšie zložená ale aj tak dobrá
- utok: solídne zložený ale nie v najsilejšom zložení
- FINSKO:
- brankari: absencia lepších brankárov
- obrana: silná
- utok: silný
- SVEDSKO:
- brankari: Enroth, Nilson..moze byt
- obrana: dobrá ale takisto vedia mat aj lepšiu obranu
- utok: absencia najlepších utocnikov ale vela nových utocnikov ktorý su buducnost Svedskeho hokeja.
- KANADA:
- brankari: nič moc
- obrana: ešte nie uplna, mozno sa im ešte dostavia lepší obrancovia
- utok: Giroux, Spezza, Seguin, Duchene,Hall a najnovsie aj Crosby...maju lepší utok ako minulý rok, čiže maju na medailu
- USA: na každom poste absencia kvalitných hokejistov..za zmienku mozno stoji Faulk a Krug v obrane mozno Moses v utoku.
- SVAJCIARSKO:
- brankari: Berra bude istota v bránke
- obrana: Streit je ich ikona ale uz má svoj vek..takisto absencia lepsích obrancov.
- utok: zopár nových hracov v nom maju ale väčšina pravidelne hráva
- RUSKO:
- brankari: Chudobin,Barulin,Bobrovsky = kvalita
- obrana: býva aj lepšia ale stále dobrá
- utok: mozno im príde Malkin..ale maju dobrý utok aj teraz s Kovalcukom,Mozjakinom,Panarin,Dadonov atd
...a ostatné štáty: zvyčajne mávaju to isté co obvykle..nikoho nemozno podcenovat
Samozrejme fandím našim..ale aj slovincom a škandinávcom ak vypadneme..ale hádam tak skoro nie
PS: pre J.o.s.e.- ho: Krejci hrat nebude je zranený
- SLOVENSKO:
- brankari: naša slabina ak Laco nezachytá.
- obrana: docela fajn..Granak,Daloga sú schopný obrancovia..obávam sa o Jurčinu, že zase niečo pokašle.
- utok: Gaborik,Nagy naši hlavný ťahuni v utoku..vela hráčov bez formy a niekolko mladíkov
Medzi najsilnejsiu 8. čku by sme sa mali dostat.
- CESKO:
- brankari: kvalitné zloženie
- obrana: slabšie zložená ale aj tak dobrá
- utok: solídne zložený ale nie v najsilejšom zložení
- FINSKO:
- brankari: absencia lepších brankárov
- obrana: silná
- utok: silný
- SVEDSKO:
- brankari: Enroth, Nilson..moze byt
- obrana: dobrá ale takisto vedia mat aj lepšiu obranu
- utok: absencia najlepších utocnikov ale vela nových utocnikov ktorý su buducnost Svedskeho hokeja.
- KANADA:
- brankari: nič moc
- obrana: ešte nie uplna, mozno sa im ešte dostavia lepší obrancovia
- utok: Giroux, Spezza, Seguin, Duchene,Hall a najnovsie aj Crosby...maju lepší utok ako minulý rok, čiže maju na medailu
- USA: na každom poste absencia kvalitných hokejistov..za zmienku mozno stoji Faulk a Krug v obrane mozno Moses v utoku.
- SVAJCIARSKO:
- brankari: Berra bude istota v bránke
- obrana: Streit je ich ikona ale uz má svoj vek..takisto absencia lepsích obrancov.
- utok: zopár nových hracov v nom maju ale väčšina pravidelne hráva
- RUSKO:
- brankari: Chudobin,Barulin,Bobrovsky = kvalita
- obrana: býva aj lepšia ale stále dobrá
- utok: mozno im príde Malkin..ale maju dobrý utok aj teraz s Kovalcukom,Mozjakinom,Panarin,Dadonov atd
...a ostatné štáty: zvyčajne mávaju to isté co obvykle..nikoho nemozno podcenovat
Samozrejme fandím našim..ale aj slovincom a škandinávcom ak vypadneme..ale hádam tak skoro nie
PS: pre J.o.s.e.- ho: Krejci hrat nebude je zranený
-
guess.whoo
Redeemer
takze vypadol aj Halak co by bola obrovska posila, skoda, ze je Visna zraneny a zrejme nepride. Tampa tiez vyrovnala a rozhodujuci zapas hra doma takze Tatar s Jurcom by mohli pridat tiez. Hraju vo stvrtok v noci, takze taky treti zapas v skupine by mohli stihnut/mozno aj druhy.
-
audiotrack
VIP
jurčo je tiež v hre? Nešiel by na farmu v prípade vypadnutia?guess.whoo napísal:takze vypadol aj Halak co by bola obrovska posila, skoda, ze je Visna zraneny a zrejme nepride. Tampa tiez vyrovnala a rozhodujuci zapas hra doma takze Tatar s Jurcom by mohli pridat tiez. Hraju vo stvrtok v noci, takze taky treti zapas v skupine by mohli stihnut/mozno aj druhy.
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze to teraz este neriesia..grand rapids su na tom zle, prehravaju 2:0 na zapasy a treti sa hra v ten isty den ked hraju red wings rozhodujuci zapas
-
audiotrack
VIP
to že to teraz neriešia nevadí, ale z toho čo si napísal detroid ak vypadne, tak grand rapids má pred sebou minimálne zápas o záchranu ak nie šancu otočiť. A ak má jurčo dvojcestnú zmluvu tak ho tam s najvyššou pravdepodobnosťou pošlú, tam nie je čo rozmýšlať, to je záležitosť pár minút po zápase.
To že príde tatar je tak 50:50, uvidí sa podľa zápasu ako skončí. Ale to že príde jurčo vidím tak na 5% (10% šanca že ho pustia z 50% šance že vypadnú)
To že príde tatar je tak 50:50, uvidí sa podľa zápasu ako skončí. Ale to že príde jurčo vidím tak na 5% (10% šanca že ho pustia z 50% šance že vypadnú)
Tak bohuzial, Nagy si na MS nezahra 
-
guess.whoo
Redeemer
je to dost velka strata, ktoru uz nezaplatame. Ruzicka uz par sezon hra velmi slabo, nevedel sa presadit ani v podpriemernom Slovane. V Trinci mu celkom slo, ale pochybujem, ze este ma na medzinarodnu scenu...dufam, ze sa mylim