GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa Gothar »

PsychoS napísal:Steam pise ze som mal GTA zapnute 85 hodin.
Social Club pise ze som hral necelych 71 hodin
To znamena ze som stravil 14 hodin loadovanim GTA-cka
Nie su v tom aj updaty? Ak nie, tak je to dost drsne, ale musim uznat, ze zvlast pri online je cakanie pravidelnou sucastou "hrania"
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

asi niesu ale mozno by sa dala odratat hodina za story mod ktory som hral, kazdopadne aj tak je to stale moc.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ide o to, ci sa updaty stale tahaju cez social club alebo cez steam. Lebo takto blbne napriklad War Thunder, cez steam sa spusti iba launcher a ked to taha update 5 hodin, tak mi to zarata 5 hodin hrania.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Mne tiež nesedia hodiny na Steame s tými v Social Clube.

V Story Mode mám 8 hodín a v Online 66, čiže spolu 74 a na Steame mi ukazuje 87. Ale to sa mi nechce veriť, že by som mal loading time 13 hodín.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

xH4wK napísal: Ty si urcite ich jediny zakaznik a venovat sa musia urcite len tebe...
Niektori ludia si nevidia pred nos..
si si ponadaval uz ti je lepsie?

mne uz hej, ako som napisal predtym, len som sa potreboval vyventilovat. vcera par minut po tom co som sem napisal sa mi ozvali, dohodli sme sa na vrateni penazi, tak som to kupil na g2a, mal som to hned, este aj s tymi bonusovymi hernymi peniazmi. akurat ze download dost kolisal, obcasne sa odpajal, tak mi to trvalo asi 3 hodiny. ked to konecne dostahovalo, tak som to mozno na 20 minut zapol a isiel spat.

tak hadam dnes poriadne zahram konecne.
PsychoS
Professional
Professional

mozno je v tom aj cas co si stravil v lobby cakanim na hracov.
loginsvk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa loginsvk »

cavte, mám problém so spustením hry a to tento: pustím ikonu gta 5 nabehne mi sc a chvíľu sa loaduje a potom mi tam vyskočí hláška od sc The Rockstar Game Sevices are unavailable. Please try again later or check the GTA Online Status page for maintenance and outage notifications: http://support.rockstargames.com/hc/articles/200426246.
Fakt neviem čo s tým. Menil som aj názov správcu vo windowse. Aj som sa pokúšal pustiť hru ako administrátor. a stále to isté. Ako som ale zistil na videach tak v zlozke GTA5 mali ludia 3 EXE subory. playgta5.exe, gta5.exe , gta5lauchter.exe. Mne tam chyba gta5.exe. Neviem ci to nebude blokovať nod32. Neviete mi poradiť ako na to? Za radu pekne ďakujem
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mas original?
loginsvk
Novice
Novice

jj mam original... napise mi to este pred stahovanim patchov... a mam krabicovu verziu
rados915
Guru
Guru

Otázka pre móda, ktorý vymazal odkaz na exe súbor, ktorý som sem dal. Prečo to bolo vymazané? Nie je to crack, je to originálny exe súbor z hry. Našiel som ho na jednom fóre, kde sú odkazy aj na všetky patche, ktoré boli vydané, keďže zo začiatku mali ľudia problém stiahnuť patche cez Launcher. A aj tu na hojkovi bol odkaz na mega.co.nz, kde boli súbory zo všetkých patchov.

Ako, mne to nevadí, iba sa informačne pýtam, prečo to bolo vymazané, keďže som nedostal správu a nebol som nijak upozornený :)
loginsvk
Novice
Novice

stihol som stiahnut ten exe... ale este sa chcem spytat ze keby som stiahol aj oba patchy a nakopiroval do gta mohlo by to ist? Alebo je nutne aby to stiahlo samo. len to je problem kedze ma to nechce k tomu serveru pustit
rados915
Guru
Guru

Môžeš to stiahnuť aj z nejakej stránky a dať do tej zložky update. Kamarát to tak spravil s tým 5GB updatom, čo bolo treba stiahnuť (týka sa krabicovej verzie). Poslal som ti do SS návod a linky.

// Chápem Gothar.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Davat sem nejake exe z nejakeho fora je blbe v tom, ze to moze byt virus. Ak by si to uploadol ty, tak ok.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

PsychoS napísal:Steam pise ze som mal GTA zapnute 85 hodin.
Social Club pise ze som hral necelych 71 hodin
To znamena ze som stravil 14 hodin loadovanim GTA-cka
Mne píše steam 55h. A na social klube v quick stats je Playing Time - 20:32:38 a GTA Online - Playing Time - 06:38:29

Teraz tie dva časy sa sčitujú? Alebo Online je započítaký v Playing Time.

Steam to ale asi počíta tak, že od kedy klikneš na Hrát/Play. Čiže ak tam máš tabuľku s výberom Online/SP tak možno aj toto počíta ako čas hry. Alebo až keď sa spustí launcher a napr. crashne hra a launcher zostane spustený s výberom či chcem hrať v safemode tak aj v tedy sa to možno spočítava.

Ok. Všimol som si, že keď sa klikne na Play tak ešte zeleným písmom nie som. Ale v momente keď sa spustí ten launcher tak už zelený som. Čiže na to aby si tie hodiny získal stačí keď "kill-neš" GTA5.exe a necháš spustený launcher a hodiny budú veselo nabiehať.

Schválne to dnes skúsim.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď som pri prvotných problémoch s GTA5 surovo vypínal proces gta5.exe, automaticky sa mi zrušil aj launcher.
PsychoS
Professional
Professional

Ci uz su tie cisla presne alebo nie, aj tak sa to dlho nacitava. Ked ja zas pustam GTA cez steam tak dam rovno play online a cca 4-6 minut trva kym ma to napoji na nejaky server. Chcem sa pripojit ku niekomu na heist, napise ze ma plny server a cakam dalsie 3 minuty kym ma to zas niekde pripoji. Ked sa mi podari na 3-4x niekde pripojit tak uz som preloadoval habadej casu.
rados915
Guru
Guru

Máš HDD či SSD? Mne to nikdy takto dlho netrvá. Teraz hrávam online. Ak ma nepozve kamarát, idem do Story Mode a odtiaľ si v Online vytvorím Invite Only Session a pozvem kamarátov. Mne to načítava max. 1-2 minúty, viac nie. Mám to na SSD.
PsychoS
Professional
Professional

Docela cerstvo nainstalovany WIN 7, SSD daky intel 240 GB, 2600K, 16GB RAM, GTX 660 Ti Windforce OC. A cakam ako som pisal.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Si si istý že to trvá tak dlho? Ako netvrdím že sa to nemôže tak dlho loadingovať ale niekde som čítal také niečo že ak niečo trvá určitý čas tak že si človek dokáže pridať čas do toho a pritom to tak dlho ani nie je.
Napr. já som si myslel že mi od zapnutia po hru (SP) trvá vyše 7 minút. Tak som si to odstopoval a ono to bolo 3 a pol minúty.
PsychoS
Professional
Professional

Som si isty. Ked pridem z prace, zapnem GTA a potom sa idem az prezliect do domaceho atd... Vsetko stiham.
Napísať odpoveď