DOTA 2
Re: DOTA 2
padali aj arcany,ale to uz upravili.ale myslim ze padnut moze po 100 hrach.razantne to okresali.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
ako bolo spomenute od isteho patchu (neviem presne ktory) nepadaju veci, drop bol razantne znizeny, ale moze ti teraz padnut hocijaky full set alebo arcana. Cize miesto 10+10+10 bezvyznamnych common/ucnommon/rare veci ti moze padnut nejaky set s efektom,alebo arcanaJacobs322 napísal:Cauko, zacal som po dlhsej pauze znovu hrat Dotu a nejako tam pomenili system ako dropuju itemy, dropuju cele sety. Neviete nahodou akej maximalnej rarity moze padnut set?
No ja som zatial videl ze padol JEDEN set, rare.
Nakoniec som nasiel aj Drop List a boli tam poklady (na niektore treba kluc a na niektore nie) a potom sety az po mythical a legendary itemy/sety (tych tam bolo celkom malo), Arcany.
Anciet a Immortal padat nemozu.
Nakoniec som nasiel aj Drop List a boli tam poklady (na niektore treba kluc a na niektore nie) a potom sety az po mythical a legendary itemy/sety (tych tam bolo celkom malo), Arcany.
Anciet a Immortal padat nemozu.
http://www.dota2.com/news/updates/14840/Croven napísal: ako bolo spomenute od isteho patchu (neviem presne ktory) nepadaju veci, drop bol razantne znizeny, ale moze ti teraz padnut hocijaky full set alebo arcana. Cize miesto 10+10+10 bezvyznamnych common/ucnommon/rare veci ti moze padnut nejaky set s efektom,alebo arcana
inak ja som naposledy drop videl,ked vysla arcana na PA a aj to bol za kontrakt,inak som odohral aspon 40-50 hier a nic.cize to moze byt kludne aj 150 hier ak nieco uvidis.
-
Grond
Medium Professional
nieco na temu ruskych hracov strasne ma pobavili tieto videjka dufam ze tu niesu
-
Croven
Star
dota wtf, treba pozret vsetko
skoda ze taketo akcie nebolo vidiet na ti4 finale.
Pridajte sa do nayvacsej DOTA 2 CZ/SK komunity: trade, turnaje a atd... 
Kód: Vybrať všetko
https://www.facebook.com/groups/313721795410575/-
aviceN
Guru
Tak pomalicky ale isto nam zacina The International 5, tesite sa? Ktoremu teamu drzite? Mne sa celkom pozdava lineup teamu The Secret, kedze moji oblubenci Team Newbee sa rozpadli a zmenili roster tak to padlo, kazdopadne urcite drzim aj pomenenemu Na'Vi.
tiez je to u mna secret aj z dovodu,ze ako sa zachovali voci dvom ex hracom.myslim ze idiot chvost mal letiet ako prvy,tak dufam ze tento rok navi padne na same dno.
-
Shamway
Professional
Mohol by si napisat co sa tam stalo?
to este minuly rok ako posrali IT4,tak neviem ci boli tlaky na kurokyho a puppyho ale sli prec z teamu.
"My only problem - is the need to always speak in Russian." - Puppey
potom to uz slo po IT4 dole vodou,kde ako prvy siel prec tusim kuroky a hned ho nasledoval puppey s tym,ze co som cital tak uz na it4 pocas hrania sa medzi sebou moc nerozpravali.kurokyho nechavali hrat ako supporta,a teraz v secrete hraval ako carry a ide mu to lepsie ako chvostovy.cely ten hype okolo navi len z dendiho a chvost hraval cely cas dost zle,po it4 sa tam este par ludi vystriedalo.
"My only problem - is the need to always speak in Russian." - Puppey
potom to uz slo po IT4 dole vodou,kde ako prvy siel prec tusim kuroky a hned ho nasledoval puppey s tym,ze co som cital tak uz na it4 pocas hrania sa medzi sebou moc nerozpravali.kurokyho nechavali hrat ako supporta,a teraz v secrete hraval ako carry a ide mu to lepsie ako chvostovy.cely ten hype okolo navi len z dendiho a chvost hraval cely cas dost zle,po it4 sa tam este par ludi vystriedalo.
A? Kuroky to evidentne myslel ako srandu, oni sa medzi sebou totiz bavia uplne normalne aj teraz, nehovoriac o tom ze kuroky je asi najnekonfliktnejsi hrac scene.
No ako sa teda zachovali? Doteraz si shamwayovi neodpovedal len si zacal mutit o tom ze kuroky je lepsi v carry pozicii. Mna tiez celkom zaujima akeze to ty mas kuloarne informacie, tak von s nimi.Son-Goku napísal:ze ako sa zachovali voci dvom ex hracom
toto je uz kolkati rework mapy?
Netuim ale podla mna v pohode patch
7.00 patch
//autoeditácia príspevku (13 Dec 2016, 1:47)
Update 7.00 je vonku
//autoeditácia príspevku (13 Dec 2016, 1:47)
Update 7.00 je vonku
je tu este niekto kto to hrava?
ja dlhe roky hravam HotS, ako casual gamer mi to prislo pristupnejsie a jednoduchsie nez dota alebo lolko.
v poslednej dobe mam ale chut na nieco ine, nove a rozmyslam ze by som dal sancu dote. samozrejme najtahsie je zacat, ked clovek absolutne nepozna hrdinov a este k tomu by sa mal orientovat v itemoch, ktore nakupovat.
o HotS som sa velmi vela naucil zo sledovania videii, ludia ako MFPallyTime, nubkeks alebo McIntyre robia paradne videa v ktorych vacsinou detailne rozoberu konkretneho hrdinu, jeho ability, talenty, sposob hrania, silne/slabe stranky a podobne. pallytime dokonca ma seriu videii ktoru kazdy rok obnovuje kde je ku kazdemu hrdinovi jedno video kde je vsetko co potrebuje zacinajuci hrac.
existuje niekto taky pre dotu? ked som pozeral nejake videa tak som bol uplne mimo, lebo to boli vacsinou videa od ludi co dotu vedia hrat pre ludi co dotu vedia hrat, casto som netusil co sa deje na obrazovke.
ja dlhe roky hravam HotS, ako casual gamer mi to prislo pristupnejsie a jednoduchsie nez dota alebo lolko.
v poslednej dobe mam ale chut na nieco ine, nove a rozmyslam ze by som dal sancu dote. samozrejme najtahsie je zacat, ked clovek absolutne nepozna hrdinov a este k tomu by sa mal orientovat v itemoch, ktore nakupovat.
o HotS som sa velmi vela naucil zo sledovania videii, ludia ako MFPallyTime, nubkeks alebo McIntyre robia paradne videa v ktorych vacsinou detailne rozoberu konkretneho hrdinu, jeho ability, talenty, sposob hrania, silne/slabe stranky a podobne. pallytime dokonca ma seriu videii ktoru kazdy rok obnovuje kde je ku kazdemu hrdinovi jedno video kde je vsetko co potrebuje zacinajuci hrac.
existuje niekto taky pre dotu? ked som pozeral nejake videa tak som bol uplne mimo, lebo to boli vacsinou videa od ludi co dotu vedia hrat pre ludi co dotu vedia hrat, casto som netusil co sa deje na obrazovke.