Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

nevidim nic zakazaniahodne. minimalne 8 rokov sa cez YT a ine elitami vlastnene weby siria podobne protielitne videa a nestalo sa vobec nic :)

//autoeditácia príspevku (22 Apr 2015, 21:41)
butthead napísal:komentujem tupky, nie ich citatelov a chces povedat, ze 2 500 000 slovakom tusi o co ide ?
ja som v matike nikdy nebol dobry, ale mam pocit, ze 2,5 je menej ako polovica z 5,5 :)

no, ale 21 tisic nie je ani 2,5M, ani viac... nie je to ani len 0,4%.

ale dalsia dobra reklama. to sa musi nechat. tak ako rastla pocuvanost vysavaca pri fararikovi a benkovi, porastie aj teraz. spolu s klikanostou zemiakoveho webu.

no taka mala podpora (na to ako vidat fanusikov v diskusich) by mohla byt znamenim pre zvysnych 99,6%, ze nema zmysel rozoberat ich.

ale na zemiaku tomu dali korunu: netreba Statisticky urad, mame Tupky, ktore ukazu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

nuz ocividne ani edovi, kamaratovi mafianovej zeny, sa to moc nepaci ;)

http://www.niejetotak.sk/eduard-chmelar ... ot-rostas/

// vies ako je to jackb, na co tu vobec teda tieto temy rozoberame ? ked mozno obrazne povedane 1% ludi sa tymto vsetkym naozaj zaobera, zvysok nema cas a riesi svoje problemy
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Laster napísal:Toto sa nedávno šírilo, šíri cez fb, asi preto, že na to niekto urobil titulky ...
http://tn.nova.cz/clanek/zakazane-video ... videt.html

Zakazané video, ktoré je youtube :D.
Ano zakazane video, ktore mam uz 4-krat na facebooku :D
Hlavne, ze to je len trapne opakovanie komspiracnych pseodoterii a klise ako je priroda lepsia, zle korporacie a bla bla bla. Myslim, ze kedby pri nom nie je napisane "zakazane" alebo "kvoli tomuto video zrusili Fb ucet", tak sa onho ani kura neobtrie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

https://dennikn.sk/110177/ockovanie-aut ... m-rizikom/

kto bude este tvrdit, ze to ma suvis?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:https://dennikn.sk/110177/ockovanie-aut ... m-rizikom/

kto bude este tvrdit, ze to ma suvis?
Ti isti, co doteraz :smt033

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2015, 8:55)
Clanok o konspiraciach
http://psychologie.cz/psychologie-konspiracnich-teorii/
jackb
Redeemer
Redeemer

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jackb ma predbehol, vynikajuci clanok
jackb
Redeemer
Redeemer

http://vedy.sk/sk/vedy.php
tu sa mozte docitat nieco o prahistorii Slovanov... ale mam pocit, ze je to velmi inspirovane Opraskami Slovenckje historije vytvorenej pri prilezitosti Jazovej ucasti na vlanajsej Pohode
Prílohy
welkaorava.png
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Tazko mi povedat kam toto zaradit. Ale matros je velmi dobry :-D http://www.rak-sk.yolasite.com/
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nech zije sloboda ohrozovat seba aj inych http://www.sme.sk/c/7785588/zaockovanos ... horob.html
butthead
Darca
Darca

no a hlavne, ze v niektorych zapadnych krajinach to nerobi taky problem

http://www.uvzsr.sk/index.php?option=co ... 0:okovanie
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Zaujímalo by ma prečo ak je očkovanie tak neškodné je nanútené zákonom. Už to samo o sebe je indikáciou praktík bývalého režimu. Je to popieranie slobody výberu a republiky ako takej. Vláda ani štát nemá právo a nemá odkiaľ vziať autoritu na presadzovanie takýchto vecí a vec očkovania ako aj rozhodovanie o vlastnom tele je výsostné právo jednotlivca nie spoločnosti ani vlády ani mafie v bielych plášťoch. A tu vidím najväčší skrat v myslení tzv "antikonšpirátorov" a tzv " intelektuálnej elity". Pokiaľ veríte v očkovanie prosím, verte si v čo chcete a robte tak ako myslíte ale nediktujte iným čo majú robiť oni ,nekriminalizujte ich. V podstate ak niekto tvrdí, že by malo byť očkovanie povinné tvrdí že štát je na úrovni Boha a má právo ľuďom prikazovať čo môžu a nemôžu robiť so svojim telom.
Ak si človek poškodí neočkovaním, je to jeho a len jeho vec nie vec bielych plášťov.

A pokiaľ sa jedná o ohrozovanie iných, tí ktorí sú zaočkovaní predsa nemusia mať strach, ich predsa "chráni očkovanie" alebo sami popierajú čo prezentujú keď sa boja neočkovaných?

Okrem toho týmito trápnymi frázami o ohrozovaní iných sa môžeme dostať až k tomu že každý kto nenosí chirurgické rukavice a skafander ohrozuje iných. Poďme zatknúť všetkých ktorí nenosia rukavice a skafander lebo na Vás možu dýchnuť alebo vám podať ruku a preniesť na vás miliardy vírusov. Poďme zatknúť všetkých moslimov lebo sú to potencionálni teroristi. Zatknime každého kto má doma nôž lebo nim niekoho môže v budúcnosti ohrozovať ,to už sa dostávame až k "minority report".

hneď prvý odsek z článku

Dôležitá je dôvera

Tak kto je tu otrok autority? Jedni dôverujú konšpiračným zdrojom a druhý autorite pro vakcinančných lekárov z ktorých jeden nedávno vystupoval v korupčnej kauze.

Pretože existujú aj lekári ktorí očkovanie odmietajú alebo títo lekári nie sú lekári? Ktorých máme teraz počúvať . možno týchto

beardie
Redeemer
Redeemer

aj ked je niekto zaockovany, vakcina nemusi posobit spravne, uspesnost je okolo 95-98 %
preto
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

IvanSk napísal:Zaujímalo by ma prečo ak je očkovanie tak neškodné je nanútené zákonom. Už to samo o sebe je indikáciou praktík bývalého režimu.
Neskodne ale nie su tie "srandy", proti ktorym sa ockujeme. Myslim, ze je v zaujme statu a celej spolocnosti, aby sa staral o zdravie svojich obcanov a snazil sa preventivne zabranit vzniku roznych epidemii.
IvanSk napísal:V podstate ak niekto tvrdí, že by malo byť očkovanie povinné tvrdí že štát je na úrovni Boha a má právo ľuďom prikazovať čo môžu a nemôžu robiť so svojim telom. Ak si človek poškodí neočkovaním, je to jeho a len jeho vec nie vec bielych plášťov.
Ak si svojpravny a dospely, tak ti stat nediktuje, ze sa mas dat zaockovat. Je fakt skutocne na tvojom slobodnom rozhodnuti, ci sa das zaockovat alebo nie, alebo do seba budes pchat rozne fety a so svojim telom si mozes robit skutocne co chces. Stat maximalne moze viest informacnu kampan, ktora ma upozornovat obcanov o rizikach urciteho spravania a to je asi tak vsetko...

Tu sa ale bavime o detoch, cize o niekom, kto nema dostatocne mentalne schopnosti na to, aby sa rozhodol o vyhodach a rizikach ockovania a tiez rozhodoval, co bude so svojim telom robit alebo nie. Rodic nie je niekedy zarukou naozaj nicoho... Bolo by naivne sa spoliehat na schopnosti rodicov a preto v niektorych veciach v zaujme statu a spolocnosti jednoducho pravidla urcuje rodic. Prave vdaka tomu patrime k top krajinam s najnizsou dojcenskou umrtnostou...

Teraz sa ti lahko vykrikuje, ale ked budes mat svoje deti a tvoje dieta bude mat v noci horucku, tak budes prvy nastupeny na pohotovosti u tych skorumpovanych bielych plastov a mafianov, aby ti ratovali decko...

________
Odporucam si vygooglit dojcensku umrtnost v USA a porovnat si ju s inymi zapadnymi krajinami. A potom si vygooglit priciny toho, preco je to cislo v USA take vysoke...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

aj ked je niekto zaockovany, vakcina nemusi posobit spravne, uspesnost je okolo 95-98 %
preto
Kúpil by si si auto s 95 až 98 % možnosťou že naštartuje a bez záruky? Ja teda nie, prečo to teda robí štát s mojimi peniazmi z daní keď ja nemám záujem o takéto nedorobky, ktoré ani nemusia fungovať?

Štát zakázal užívanie drog, je populácia zdravšia?
A pokiaľ sa jedná o deti tam je to dupľom dôležité práve preto, že dieťa nemá kontrolu nad svojim organizmom, ako mu môže "štát" teda neživý organizmus, inštitúcia, ktorá je založená na samotných občanoch, nanútiť zásahy do jeho tela, ktoré si v budúcnosti nebude priať? V tomto prípade sú za dieťa predsa vždy zodpovendí jeho rodičia, ktorí ho splodili a očakáva sa od nich, že zvládnu aj takéto ťažké otázky, teda v tomto prípade opäť zodpovednosť padá na rodičov nie na štát a sociálne pracovníčky, pretože rodičia sú zodpovendí, nie sociálna pracovníčka ani štátny orgán a len od rodičov záleží ako sa slobodne rozhodnú.

Čo je to štát a čo lekár? Odkiaľ pokiaľ majú mať autoritu? Majú mať vobec nejakú autoritu a za svoju autoritu skrývať diktátorské príkazy cez štát?
Ja si myslím, že lekár je rovnaký omlyný človek ako my a celá medicína je omylná, to že lekár si omyl nepripúšťa je jeho vec.
Nech je v amerike úmrtnosť novorodencov akákoľvek je to len hra s číslami a štatistikami príčiny môžu byť úplne iné.
Každopádne žijeme v neistom nebezpečnom svete, kde sa Vám každú chvíľu môže niečo stať a pokiaľ to ľudia nepochopia a neakceptujú stále tu budú psychopati ktorí budú tvrdiť, že sa podobným veciam dá predchádzať tým že im odovzdáme našu slobodu a zodpovednosť za vlastný život.

Lekár môže očkovanie navrhovať, presviedčať pacienta dôkazmi, ale nikdy nie svojou autoritou a už vôbec nie operovať dôverou. Lekári sú empirici a takí musia vedieť svoje tvrdenia patrične podložiť a vyvrátiť či odpovedať na každú spochybňujúcu otázku bez urážania a zosmiešňovania a je už len an nás či nás tieto odpovede presvedčia. Pokiaľ toto lekár nedokáže a potrebuje štátnu moc na presvedčenie pacienta tak je to úplne na hlavu a ukazuje to nie na fundovanosť človeka ale na presný opak. Nanútená "pravda" bude vždy braná s rezervou.

Problém je v tom že 80 percent lekárov skutočne nevie či vakcíny neškodia. Informácie dostávajú z jedného centra a výskumy robí uzavretá skupina špecializovaných vedcov, ktorí vypracúvajú štúdie a z týchto štúdií potom lekári vychádzajú a ďalej to posúvajú študnetom an yvsokých školách. Stačí zmanipulovať štúdiu a zmanipulujete tisíce lekárov a študentov. A manipulácia štúdií nieje ničim výnimočným. každý kto chce si vyhľadá opdhalené manipulovania štúdií. Celý tento systém je postavený na pyramíde autorít a na vrhcole sú špičkoví vedci, ktorých nikto nekontroluje a ani nemôže, pretože im vedomostne nestíha. A kto asi platí nákladné štúdie, snáď len nie samaritáni. Ten kto platí štúdiu samozrejme chce aby jeho výrobok obstál dobre , špičkový vedec štúdiu potrebuje aby nezakapal a tak príde ku konfrotntácii niečo za niečo.

Ale to je všetko absolútne nepodstatné, podstatné je aby ja ako občan som mal na výber sa rozhodnúť nedôverovať komukoľvek a aby ten dotyčný a jeho autorita ak sa tak rozhdonem na mňa nemali vplyv. Ak nechcem nebudem brať lieky, ak nehccem nedám sa zaočkovať, ak nechcem nedám sa operovať, ožarovať atď.. Je to moje právo ako človeka a suverénnej bytosti.
beardie
Redeemer
Redeemer

uz ti to bolo raz napisane, nejde o teba, na teba kazdy sere, ide o tvoje okolie, ktore mozes nakazit

a aby som ti odpovedal na ten debilny primer s autom, ano, radsej budem mat auto funkcne na 95-98 %, ako by som mal mat 75 % sancu, ze sa nedozijem 30ky
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Ty si tuším ...? Mňa napríkald môžu ohrozovať tvoje poplašné správy a ničím nepodložené keci o šírení nákazlivých chôrob a potom by sme videli ako by si sa zachoval.

Keď máš "ochranu" tak tu netrep a užívaj si svoje očkovanie, každý ti môže zvysoka vieš čo na to že ťa tvoje očkovanie nechráni na sto percent, nájdi si lepšiu ochranu, keď niesi v pc spokojný s antivírom nájdeš si lepší a nebudeš chodiť po 7 miliardách ľudí a každého kontrolovať či náhodou nemá antivirák a cez jeho nezabezpečený comp ťa môže niekto napadnúť.
To čo ty predvádzaš to je ozaj výkon. Keď ťa očkovanie nechráni sťažuj sa u lekára alebo si choď pýtať na políciu či iné štátne orgány lepšiu ochranu ale nevnucuj druhým pod rúškom ochrany seba, nejaké diktáty čo majú a nemajú so svojim telom robiť. To je už mimo tvojej slobody a je to zasahovanie do práv iných ľudí. Ty nemáš žiadne právo hvoriť druhým čo majú so svojim telom robiť a nikdy ho mať ani nebudeš. Toť vsjo. Srať ťa to môže ale to je tak všetko čo s tým môžeš narobiť.

a aby som ti odpovedal na ten debilny primer s autom, ano, radsej budem mat auto funkcne na 95-98 %, ako by som mal mat 75 % sancu, ze sa nedozijem 30ky
Zaujímavé, že tvoji prapredkovia sa dožili a nevedeli ani čo je to aspirín a nieto ešte vakcína. Strašné... keby nebolo vakcín nikdy by si sa nebol narodil ale počkaj ty tu si a stále strašíš, niekde sa msuela stať chyba.
butthead
Darca
Darca

beardie, myslim, ze sa to dost jasne snazil povedat
IvanSk napísal: A pokiaľ sa jedná o ohrozovanie iných, tí ktorí sú zaočkovaní predsa nemusia mať strach, ich predsa "chráni očkovanie" alebo sami popierajú čo prezentujú keď sa boja neočkovaných?
ale sme v teme o konspiraciach a kludne aj samotne ockovanie moze byt konspiracia :) za to, ze o tom hovori vacsina horkotazko-krvopotne vystudovanych lekaroch sveta, to byt nemoze ? (tym samozrejme nechcem generalizovat ani na cisto spochybnit vsetky studijne plany)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:no a hlavne, ze v niektorych zapadnych krajinach to nerobi taky problem
[irony]Napriklad v Nemecku :D[/irony]
IvanSk napísal:Zaujímalo by ma prečo ak je očkovanie tak neškodné je nanútené zákonom. Už to samo o sebe je indikáciou praktík bývalého režimu. Je to popieranie slobody výberu a republiky ako takej. Vláda ani štát nemá právo a nemá odkiaľ vziať autoritu na presadzovanie takýchto vecí a vec očkovania ako aj rozhodovanie o vlastnom tele je výsostné právo jednotlivca nie spoločnosti ani vlády ani mafie v bielych plášťoch. A tu vidím najväčší skrat v myslení tzv "antikonšpirátorov" a tzv " intelektuálnej elity". Pokiaľ veríte v očkovanie prosím, verte si v čo chcete a robte tak ako myslíte ale nediktujte iným čo majú robiť oni ,nekriminalizujte ich. V podstate ak niekto tvrdí, že by malo byť očkovanie povinné tvrdí že štát je na úrovni Boha a má právo ľuďom prikazovať čo môžu a nemôžu robiť so svojim telom.
Ak si človek poškodí neočkovaním, je to jeho a len jeho vec nie vec bielych plášťov.
Preco je obmedzena richlost nadikotovana zakonom?
Sloboda nie je to, ze si robis co len chces.
IvanSk napísal:A pokiaľ sa jedná o ohrozovanie iných, tí ktorí sú zaočkovaní predsa nemusia mať strach, ich predsa "chráni očkovanie" alebo sami popierajú čo prezentujú keď sa boja neočkovaných?
Ockovanie nechrani na 100%, a co ti co sa kvoli imunodisbalncii nemozu ockovat? Co male deti, ktore este neboli ockovane?
IvanSk napísal:Pretože existujú aj lekári ktorí očkovanie odmietajú alebo títo lekári nie sú lekári? Ktorých máme teraz počúvať . možno týchto
Ani titul ti nazrucuje ze nie sui blbec. Existuju lekari, co odmietaju ockovanie, no bud nechodili na skolu, alebo si na to zalozili vlastny byznis.
IvanSk napísal:Kúpil by si si auto s 95 až 98 % možnosťou že naštartuje a bez záruky? Ja teda nie, prečo to teda robí štát s mojimi peniazmi z daní keď ja nemám záujem o takéto nedorobky, ktoré ani nemusia fungovať?
Urcite poznas lepsie risenie ako je ockovanie tak von s nim!
No aj ked ockovanie funguje 95-98% tak vdaka kolektivnej imunite sme chraneny takmer na 100%.

//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 7:43)
IvanSk napísal:Lekár môže očkovanie navrhovať, presviedčať pacienta dôkazmi, ale nikdy nie svojou autoritou a už vôbec nie operovať dôverou. Lekári sú empirici a takí musia vedieť svoje tvrdenia patrične podložiť a vyvrátiť či odpovedať na každú spochybňujúcu otázku bez urážania a zosmiešňovania a je už len an nás či nás tieto odpovede presvedčia. Pokiaľ toto lekár nedokáže a potrebuje štátnu moc na presvedčenie pacienta tak je to úplne na hlavu a ukazuje to nie na fundovanosť človeka ale na presný opak. Nanútená "pravda" bude vždy braná s rezervou.
Ziadas vyslovene hlupost!
Dokazov je plno, no bezny lekar nie je vyskumnik. Antivax si dokazy vymsla, no napriklad v zivich diskusiach sa ich vymsli nedaju odhalit, to sa neda s pakruky. Na to aby lekar vedel odpovedat, musi si nico nastudovat, precitat konkretnu studiu, pozriet sa nostastne, overit si fakty a to je robota na par tyzdnou.
Antoiivax to ma lahsie, na vsetko co im nevyhovuje povedia, ze je to zmanipulovane, podlaptene. Prosto cista demagogia!
IvanSk napísal:Problém je v tom že 80 percent lekárov skutočne nevie či vakcíny neškodia. Informácie dostávajú z jedného centra a výskumy robí uzavretá skupina špecializovaných vedcov, ktorí vypracúvajú štúdie a z týchto štúdií potom lekári vychádzajú a ďalej to posúvajú študnetom an yvsokých školách. Stačí zmanipulovať štúdiu a zmanipulujete tisíce lekárov a študentov. A manipulácia štúdií nieje ničim výnimočným. každý kto chce si vyhľadá opdhalené manipulovania štúdií. Celý tento systém je postavený na pyramíde autorít a na vrhcole sú špičkoví vedci, ktorých nikto nekontroluje a ani nemôže, pretože im vedomostne nestíha. A kto asi platí nákladné štúdie, snáď len nie samaritáni. Ten kto platí štúdiu samozrejme chce aby jeho výrobok obstál dobre , špičkový vedec štúdiu potrebuje aby nezakapal a tak príde ku konfrotntácii niečo za niečo.
http://invivomagazin.sk/skorumpovana-ve ... mu_256.htm
beardie
Redeemer
Redeemer

IvanSk napísal:Zaujímavé, že tvoji prapredkovia sa dožili a nevedeli ani čo je to aspirín a nieto ešte vakcína. Strašné... keby nebolo vakcín nikdy by si sa nebol narodil ale počkaj ty tu si a stále strašíš, niekde sa msuela stať chyba.
ocividne mas problemy s citanim s porozumenim, pridava sa k tomu aj zakladna neznalost statistiky :)

v ktorych okresoch sa pohybujes, aby som vedel, kde ma budes ty a tvoje deti ohrozovat?
Napísať odpoveď