MS v hokeji 2015 CR
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2015 CR
nikdy nevieš, občas treba aj podpriemerných hráčov do tímu. Taký uram v 2002, zo 6 zápasov ani jeden bod a 10 trestných minút, a bolo zlato. Taký bača, v tom istom roku, 9 zápasov a jediný bod, k tomu 10 trestných minút a bolo zlato.
-
t0m4s3
Admin
Baca bol velmi uzitocny, najviac sa vzdy zacalo darit, ked ho trener posadil! (a to myslim uplne vazne)
promo na majstrovstvá. Videl som toto a ešte jedno ktoré bolo vraj "maturitné"... toto sa mi osobne pozdáva viac. Ak to sem nepatrí tak sa vopred ospravedlňujem.
zdroj z jednej nemenovanej diskusie o MS 2015 ako asi budú vyzerať formácie, že takto trénovali
Meszároš, Baranka - Gáborík, Kopecký, Miklík
Jurčina, Sersen - Pánik, Bližňák, Bartovič
Ďaloga, Mikuš - Réway, Surový, Daňo-Haščák
Graňák, Jánošik - Ružička, Viedenský, Dravecký - Lušňák
presilovky
Meszároš, Ružička - Gáborík, Kopecký, Miklík
Ďaloga, Reway- Bartovič, Viedenský, Daňo
a dnešný tréning:
Meszároš, Jánošík - Miklík, T. Kopecký, Gáborík
J. Mikuš, Ďaloga - Daňo, Réway, Surový (Marcel Haščák)
Baranka, Graňák - Dravecký, Viedenský, Lušňák (Š. Ružička)
Sersen, Jurčina - Bartovič, Bližňák, Pánik
Meszároš, Baranka - Gáborík, Kopecký, Miklík
Jurčina, Sersen - Pánik, Bližňák, Bartovič
Ďaloga, Mikuš - Réway, Surový, Daňo-Haščák
Graňák, Jánošik - Ružička, Viedenský, Dravecký - Lušňák
presilovky
Meszároš, Ružička - Gáborík, Kopecký, Miklík
Ďaloga, Reway- Bartovič, Viedenský, Daňo
a dnešný tréning:
Meszároš, Jánošík - Miklík, T. Kopecký, Gáborík
J. Mikuš, Ďaloga - Daňo, Réway, Surový (Marcel Haščák)
Baranka, Graňák - Dravecký, Viedenský, Lušňák (Š. Ružička)
Sersen, Jurčina - Bartovič, Bližňák, Pánik
-
DanielDevil
Addict
Bača bol jedná veľká tragédia, nezabudnem ako raz komentátor povedal "A Bača rozmýšľa komu by prihral...a vyberá si mantinel..."
Ono je to kolektívny šport a aj keď sa vyhrá zlato, niekto má na tom väčšiu zásluhu a niekto menšiu. Inak Haščák a Jaroš na MS určite nepôjdu. S Jarom sa im zatiaľ nepodarilo skontaktovať, asi potrebuje stráviť ten posledný zápas. Dnes v noci hrá aj Detroit, tak som zvedavý. Jurčo má tuším dvojcestnú zmluvu, ale Tatar by mohol prísť. Už sa neviem dočkať prvých zápasov, aj keď to znova vyšlo cez skúškové
Favorizujem Rusov a Švédov, ale netreba zabúdať na Kanadu, ktorá má podľa mňa veľmi dobrý útok, ale v obrane sa mi zdá slabšia. A samozrejme Česko. USA prichádza so "slabším" tímom, ale ako ich poznám, určite každé mužstvo prekorčuľujú a technicky na tom tiež nebudú zle, akurát skúsenosti budú chýbať. Neviem čo mám čakať od Fínov, myslím že môžu prekvapiť.
-
Silmer
Darca
Tak uz aj bez brankara Haláka

Halák ma sklamal.. Keby NI postúpilo ďalej verím tomu že by aj tak vychytal ďalších 7 zápasov, kolko má aj prbližne MS
Dnes vypadli Detroit - skoda, asi by som bol za vacsie zastupenie slovakov v playoff - na druhej strane, dufam ze Tatar repre posilni a trosku nabudi sebavedomie svk repre
. Z Jurca asi nic, Grand Rapid Griffins stiahli na 2:1 tak ho urcite poslu zabojovat.
Btw. za Halakom mi az tak luto nie je. Uznavam jeho kvality, je to urcite top brankar, ale nasi "neznami" golmani sa vzdy vedeli na MS nahecovat, tak snad to vyjde aj tento rok.
Teraz refreshovat sportove stranky, ktora pride prva s Tatarovym oznamenim
Btw. za Halakom mi az tak luto nie je. Uznavam jeho kvality, je to urcite top brankar, ale nasi "neznami" golmani sa vzdy vedeli na MS nahecovat, tak snad to vyjde aj tento rok.
Teraz refreshovat sportove stranky, ktora pride prva s Tatarovym oznamenim
-
audiotrack
VIP
halaka škoda, lebo má teraz dobrú formu a istotne aj svoje kvality keď je jednotkou v zámorí, ale v repre nikdy nechytal dobre. Je to iný štýl hokeja, ktorý mu zrejme nevyhovuje. A zrejme si spomína na posledné jeho reprezentačné pôsobenie, keď prišiel aby bol jednotkou, a potom sedel na lavičke a pozeral sa na laca
-
DanielDevil
Addict
-
guess.whoo
Redeemer
ak si bude moct vybrat tak snad pride na MS s Tatarom. Mrazek si myslim pride tiez posilnit CR, mal vybornu formu az na jedno zavahanie
Tak, Jurca pustia, ucast prislubena len nech testy dobre dopadnu
.
http://sport.aktuality.sk/c/186933/ms-2 ... u-testami/
http://sport.aktuality.sk/c/186933/ms-2 ... u-testami/
-
guess.whoo
Redeemer
skoda Marincina, urcite by som ho videl radsej ako Jurcinu
chalani su snad zdravi a pomozu
Co sa tyka Halaka, je lepsie uprednostit spickoveho golmana z Europy pred Jarom, ktory by hned mal naskocit na velke klzisko.
-
audiotrack
VIP
halakovi nikdy nešlo v repre, tak sa mu ani nedivím že sa mu nechce trepať cez pol sveta aby sedel na lavičke ako dvojka. Je v super forme, ale neverím že by si ju doniesol aj na šampionat na europsky lad a europsky štýl hry, takže radšej nech je tam kde je.
-
DanielDevil
Addict
konečne som našiel príspevok so súpiskami všetkých tímov, aj keď mám pocit že tam chýbajú najnovšie potvrdené posily zo zámoria pri niekotrých tímoch http://slovaknhl.sk/23914-ms-2015-zosta ... timov.html
Keď čítam, aký zlý je Halák, že nepríde, tak sa musím postaviť na jeho stranu a trošku vyrovnať v diskusii pomer síl v jeho prospech 
Pokiaľ niekto píše, že Halákovi sa v reprezentácii nikdy nedarilo, nikdy nič nepodarilo vyhrať, tak klame alebo nemá overené fakty. V sezóne 2002/2003 a reprezentácia do 18 rokov vyhrala na majstrovstvách sveta v tejto vekovej kategórii, doposiaľ najcennejší kov, striebro ! Vie mi niekto povedať, kto stal v bráne Slovenska
Asi nie, tak to napíšem: HALÁK
Zhodou okolnosti je to ten istý brankár, ktorého dnes bombardujú všetci experti na hokej, ktorí sa vynoria pred majstrovstvami sveta, a ktorí záhadne po majstrovstvách zmĺknu.
Mne sa veľmi páči ten jašter Vujtek, ktorého vyhlásenia čítam na slovenských stránkach, že Jaro sa zachoval ako chlap. No Vujtek je prinajmenšom cynik ak ide on hovoriť o tom čo je "chlapské". Chlapské by bolo povedať, že jeho obľúbencom je Ján Laco, protežuje ho od 2012 roku, keď bolo zázrakom získane striebro vo Fínsku. Na olympiáde bol zase protežovaný Laco pred Halákom, ktorého každý zatratil po zápase s USA, lenže každý nie som ja. Jarovi končila zmluva v St.Louis po sezóne, mohol sa na ZOH vysrať a doliečiť si zranenia z NHL a biť sa naďalej s Elliottom o to, kto bude trejdovaný. Nie, prišiel na olympiádu a chytal, kritika sa zniesla na jeho hlavu, pričom to ako bolo zložené mužstvo, akú blamáž urobili tréneri v čele s hráčmi, to bolo akosi tabuizované. V inej, skutočne hokejovej, krajine by sa Vujtek s tým šarlatánom Országhom porúčali pekne, krásne. U nás dostal dôveru, lebo striebro je viac aj ako keby sme zostúpili na MS o "B" kategórie, slovenská hokejová verejnosť sa ľahko opije rožkom a žije z minulosti.
K tomu, či je zranený alebo nie je zranený, pravdou je, že táto sezóna bola asi jedna z najlepších v Halákovej kariére (ak rátam tie, v ktorých zatienil dnes fenomenálneho Pricea), odchytal veľa zápasov, pred koncom základnej časti prišiel Neuwirth, čo bola chyba a Jaro prakticky nemal schopnú dvojku za sebou. Samozrejme ak sú zranenia, tak sa o nich nehovorí, ale keby som bol na jeho mieste po tom, čo sa znieslo na jeho hlavu za Soči a ako je protežovaný Vujtek, ktorý ho volal len aby sa nepovedalo a aby bol čistý pred verejnosťou, že ho kontaktoval, tiež by som nešiel.....neviem, či si to niekto všimol ale Vujtek v poslednom období svojimi rozhodnutiami viac odrádza hráčov namiesto stmelenia kolektívu...(viď Záborský, Halák...myslím, že aj Haščák si rozmysli, či sa z Chabarovska bude trepať, keď taký ako Lušňak dostane prednosť, Podhradský a pod.). Tiež vyjadrenia pána trénera, že kapitánom bude Kopecký, ale, že keby tu bol Zdeno Chára tak je on kapitán....no preboha na čo toto bolo dobré pustiť do éteru, ako sa má Kopecký cítiť, že je kapitánom len preto, lebo niekto musel byť.....
Včera ma pobavila legenda na našej striedačke Vlado Országh, ktorý zdôvodňoval odchod Štefana Ružičku z repre. Podľa Országha mal výbornú sezónu a skvelé play-off v Třinci
No ani náhodou, neviem ako si tento človek robí svoju prácu, chcel by som vedieť, koľko zápasov Třinca v play-off videl. Zrejme 0 ! Rúžička bol totiž maximálne kritizovaný za svoju nenápadnosť na ľade, sám som videl celú sériu so Spartou a tiež s Litvínovom, kde ho dokonca rozoberali aj na českej televízii, ako sprvoti hráča, ktorý je ako "fantóm" a keď sa dotkne puku tak spoluhráči dajú gól, potom to prešlo do názorov, že je prakticky neviditeľný a vo finále s Litvínovom si ho podali už aj fanúšikovia Třinca. Môj názor bol obdobný, vôbec nevedel byť pri puku, nevidel som ho pri osobných súbojoch, prakticky Klepiš robil robotu za dvoch, preto ma až prekvapilo, že vôbec ho zavolali do repre
a Országh ho v kontraste s tým, čo si myslela v priebehu play-off hokejová verejnosť v Česku povie, že mal výbornú sezónu, no proste bulo roka.
Pokiaľ ide o post jednotky v reprezentácii, tak som jednoznačne za Jula Hudáčka, tento chalan je pokorný, má za sebou najlepšiu sezónu v kariére, dosiahol už nejeden úspech, a najnovšie je MVP švédskej ligy čo si zaslúži určite viac, ako byť dvojkou na striedačke, a aj z jeho vyjadrení je cítiť, ako si váži reprezentáciu, že chce preraziť, samozrejme kvalitnu sezonu mal aj on a aj Halák, vyhrali veľa zápasov ale pred sebou mali obranu a nie soľné stlpy ako Graňák, Jurčina, či Baranka.
Takže asi toľko k Halákovi a farizejom na striedačke tejto krajiny
Pokiaľ niekto píše, že Halákovi sa v reprezentácii nikdy nedarilo, nikdy nič nepodarilo vyhrať, tak klame alebo nemá overené fakty. V sezóne 2002/2003 a reprezentácia do 18 rokov vyhrala na majstrovstvách sveta v tejto vekovej kategórii, doposiaľ najcennejší kov, striebro ! Vie mi niekto povedať, kto stal v bráne Slovenska
Mne sa veľmi páči ten jašter Vujtek, ktorého vyhlásenia čítam na slovenských stránkach, že Jaro sa zachoval ako chlap. No Vujtek je prinajmenšom cynik ak ide on hovoriť o tom čo je "chlapské". Chlapské by bolo povedať, že jeho obľúbencom je Ján Laco, protežuje ho od 2012 roku, keď bolo zázrakom získane striebro vo Fínsku. Na olympiáde bol zase protežovaný Laco pred Halákom, ktorého každý zatratil po zápase s USA, lenže každý nie som ja. Jarovi končila zmluva v St.Louis po sezóne, mohol sa na ZOH vysrať a doliečiť si zranenia z NHL a biť sa naďalej s Elliottom o to, kto bude trejdovaný. Nie, prišiel na olympiádu a chytal, kritika sa zniesla na jeho hlavu, pričom to ako bolo zložené mužstvo, akú blamáž urobili tréneri v čele s hráčmi, to bolo akosi tabuizované. V inej, skutočne hokejovej, krajine by sa Vujtek s tým šarlatánom Országhom porúčali pekne, krásne. U nás dostal dôveru, lebo striebro je viac aj ako keby sme zostúpili na MS o "B" kategórie, slovenská hokejová verejnosť sa ľahko opije rožkom a žije z minulosti.
K tomu, či je zranený alebo nie je zranený, pravdou je, že táto sezóna bola asi jedna z najlepších v Halákovej kariére (ak rátam tie, v ktorých zatienil dnes fenomenálneho Pricea), odchytal veľa zápasov, pred koncom základnej časti prišiel Neuwirth, čo bola chyba a Jaro prakticky nemal schopnú dvojku za sebou. Samozrejme ak sú zranenia, tak sa o nich nehovorí, ale keby som bol na jeho mieste po tom, čo sa znieslo na jeho hlavu za Soči a ako je protežovaný Vujtek, ktorý ho volal len aby sa nepovedalo a aby bol čistý pred verejnosťou, že ho kontaktoval, tiež by som nešiel.....neviem, či si to niekto všimol ale Vujtek v poslednom období svojimi rozhodnutiami viac odrádza hráčov namiesto stmelenia kolektívu...(viď Záborský, Halák...myslím, že aj Haščák si rozmysli, či sa z Chabarovska bude trepať, keď taký ako Lušňak dostane prednosť, Podhradský a pod.). Tiež vyjadrenia pána trénera, že kapitánom bude Kopecký, ale, že keby tu bol Zdeno Chára tak je on kapitán....no preboha na čo toto bolo dobré pustiť do éteru, ako sa má Kopecký cítiť, že je kapitánom len preto, lebo niekto musel byť.....
Včera ma pobavila legenda na našej striedačke Vlado Országh, ktorý zdôvodňoval odchod Štefana Ružičku z repre. Podľa Országha mal výbornú sezónu a skvelé play-off v Třinci
Pokiaľ ide o post jednotky v reprezentácii, tak som jednoznačne za Jula Hudáčka, tento chalan je pokorný, má za sebou najlepšiu sezónu v kariére, dosiahol už nejeden úspech, a najnovšie je MVP švédskej ligy čo si zaslúži určite viac, ako byť dvojkou na striedačke, a aj z jeho vyjadrení je cítiť, ako si váži reprezentáciu, že chce preraziť, samozrejme kvalitnu sezonu mal aj on a aj Halák, vyhrali veľa zápasov ale pred sebou mali obranu a nie soľné stlpy ako Graňák, Jurčina, či Baranka.
Takže asi toľko k Halákovi a farizejom na striedačke tejto krajiny
-
DanielDevil
Addict
Dnes to konečne začína, neviem sa dočkať
A hneď kvalitné zápasy od začiatku
Ako tipujete?
Kanada - Lotyšsko - myslím že Kanada sa zvykne prvé zápasy trápiť a dnes to bude podobné, aj keď majú skvelý útok, čakám že vyhrajú tak o 2-3 góly
USA - Fínsko - favorizujem Fínov, USA majú menej skúsený tím, ale myslím že korčuliarsky a technicky na tom budú veľmi dobre, ako vždy, aj napriek pár hráčom z univerzít, celkovo som zvedavý na Fínov, neviem presne čo od nich čakať, ale myslím že o gólik-dva vyhrajú
Česko - Švédsko - viacero hráčov Česka z NHL odmietlo štart na MS, ale aj tak majú v tíme také mená ako Jágr či Voráček, ale keďže pre mňa je Švédsko favoritom na zlato, myslím že tento zápas vyhrajú, majú skvele poskladaný tím a aj keď nechytá Lundqvist, majú skvelých brankárov
Rusko - Nórsko - myslím že Rusi potvrdia úlohu favorita, neviem či hneď prvý zápas budú hrať aj Malkin s Tarasenkom, ale aj tak majú obrovskú silu. Nóri sa však určite nebudú chcieť vzdať už pred zápasom, majú už dlhé roky v podstate nezmenenú zostavu s kvalitnými hráčmi a možno je pre nich aj dobré, že dostanú na začiatok Rusov
//Rúžička išiel domov a Réway mal zimnicu, možno nebude hrať prvý zápas
//tak nakoniec Réway nebude hrať vôbec, škoda ho
Tatar a Jurčo priletia sobotu večer, takže najskôr budú hrať proti Bielorusku
Kanada - Lotyšsko - myslím že Kanada sa zvykne prvé zápasy trápiť a dnes to bude podobné, aj keď majú skvelý útok, čakám že vyhrajú tak o 2-3 góly
USA - Fínsko - favorizujem Fínov, USA majú menej skúsený tím, ale myslím že korčuliarsky a technicky na tom budú veľmi dobre, ako vždy, aj napriek pár hráčom z univerzít, celkovo som zvedavý na Fínov, neviem presne čo od nich čakať, ale myslím že o gólik-dva vyhrajú
Česko - Švédsko - viacero hráčov Česka z NHL odmietlo štart na MS, ale aj tak majú v tíme také mená ako Jágr či Voráček, ale keďže pre mňa je Švédsko favoritom na zlato, myslím že tento zápas vyhrajú, majú skvele poskladaný tím a aj keď nechytá Lundqvist, majú skvelých brankárov
Rusko - Nórsko - myslím že Rusi potvrdia úlohu favorita, neviem či hneď prvý zápas budú hrať aj Malkin s Tarasenkom, ale aj tak majú obrovskú silu. Nóri sa však určite nebudú chcieť vzdať už pred zápasom, majú už dlhé roky v podstate nezmenenú zostavu s kvalitnými hráčmi a možno je pre nich aj dobré, že dostanú na začiatok Rusov
//Rúžička išiel domov a Réway mal zimnicu, možno nebude hrať prvý zápas
//tak nakoniec Réway nebude hrať vôbec, škoda ho
Podla mna bude Slovensko hrať o záchranu
Vujtek v 2012 tažil iba z práce Hanlona keď sa mu podarilo vyhrať striebro
Zase prídu hráči z Ameriky frustrovaní vypadnutím z bojov o Stanleyho pohár nebudu s mužstvom rozohratí (hlavne že maju dobre meno
) Fíni, Švédi sa spoliehaju viac na hráčov z vlastnej ligy, to len slováci nechcú dopriať klubom NHL kde hrajú slováci aby išli hrať na MS čo je oproti bojom o Stanleyho pohár niečo ako okresná sútaž
tipujem že lováci vyhrajú max. 1 až dva zápasy nemajte velké oči keď celý rok kašlete na ligu tak ako chcete aby sa 2 týždne mohlo dariť?
Pozeram relaciu na CT a bol tam rozhovor s Vladom Orszaghom, ze Tatar a Jurco presli testami
.. A je mala moznost ze nastupia uz zajtra