...uz sa tesim na video, na ktorom budem jaPilifo napísal:Vytvárajú sa tu blacklisty šoférov?
...tak ale ano, toto bolo uz trosku moc
...uz sa tesim na video, na ktorom budem jaPilifo napísal:Vytvárajú sa tu blacklisty šoférov?
Ano, vo firme kde robim prisla pohladnicaEšte posledná kontrolná otázka - počul si to priamo od tých známych alebo to boli takí známi, že tvojej kamošky babkinho psa synovec?
Na firmu nam bezne posielaju pokuty za rychlost z lizingovky na zosobnenie zamestnancovi.Pilifo napísal:Ešte posledná kontrolná otázka - počul si to priamo od tých známych alebo to boli takí známi, že tvojej kamošky babkinho psa synovec?
A akože čo teraz? Každého, kto spraví nejakú kktinu za volantom pôjdeme teraz obesiť, či? Trošku mi uniká podstata, takéto situácie sú pomerne bežné na cestách. Kto neverí nech sa prejde trasou Levice - Nitra, chodím tadiaľ pravidelne a veru včera som musel aj dva krát brzdiť, aby to protiidúcemu autu, ktoré predbiehalo vydalo. Stane sa... zle to odhadneš a v tom lepšom prípade to skončí takto. Ale nemyslím si, že teraz treba dramatizovať každú takúto situáciu. A ešte uvádzať ŠPZtky... Čo teraz, máme naň ho trúbiť, keď ho uvidíme na ceste abo čo?Grim napísal:HC 405BL
Na tych panelovkach sa ale neda ist rychlo, dobre to vyspekulovali betari.Pilifo napísal:Ratzi, budem si dávať pozor, ale rýchlejšiu jazdu si dovoľujem len na českých diaľniciach, lebo v ČR sú pokuty za rýchlosť tak 3-krát nižšie ako v SR
A akože čo teraz?bindo011 napísal: A akože čo teraz? Každého, kto spraví nejakú kktinu za volantom pôjdeme teraz obesiť, či? Trošku mi uniká podstata, takéto situácie sú pomerne bežné na cestách. Kto neverí nech sa prejde trasou Levice - Nitra, chodím tadiaľ pravidelne a veru včera som musel aj dva krát brzdiť, aby to protiidúcemu autu, ktoré predbiehalo vydalo. Stane sa... zle to odhadneš a v tom lepšom prípade to skončí takto. Ale nemyslím si, že teraz treba dramatizovať každú takúto situáciu. A ešte uvádzať ŠPZtky... Čo teraz, máme naň ho trúbiť, keď ho uvidíme na ceste abo čo?Dokonalý šoféri všetci dopc
.
Presne tak, pred zakrutou sa proste nepredbieha. Chybalo malo a Grim by uz nebol medzi nami.wladas napísal:Ked nevyda tak este povedzme. Ale konkretne predbiehal do zakruty bez vyhladu. Takze tam je to absolutne bez vyhovoriek. Tebe sa paci ked ti taky sialenec ohrozi zivot? Lebo mne urcite nie kedze si uvedomujem nasledky srazky pri takych rychlostiach.
V rámci objektívnej zodpovednosti sa papiere neberú.. To len ak ta odstavia priamo na mieste. [WINKING FACE]RATZINGER666 napísal:a ked pojde o vaznejsi priestupok, kde budu chciet brat papiere?
No, myslim, ze si si hned aj odpovedal.hojko napísal:Grim: Preco si zastal na konci toho videa??? Chapem, ze este teraz sa ti klepu kolena, ale co si ho chces ist nahanat??? Lebo mam pocit, ze si zastal za neprehladnou zakrutou