GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
pekne chalani gratz, ja sa tiež na to chystám som zvedavý, inak ak zlyháme v jednom heiste alebo jednom setupe je potrebne ich spravit zase všetky od začiatku alebo opakovať len jeden cely heist?
Mozte to posrat takym sposobom ze fail: znizite co nemate alebo sposobom akym to nemate, pripadne alarm ked sa spusti. Len smrt je zakazana. A smrt znamena restart vsetkych heistov. A potom uz len mat dobry a staly team.
a tak to je fajn ze aspon takto sa to moze failnut, som fakt zvedavy ako to pojde.
este posledny heist som vobec nespravil takze si spravim ten nech aspon viem o co ide a pojdeme nato od zaciatku pekne po 10mega
este posledny heist som vobec nespravil takze si spravim ten nech aspon viem o co ide a pojdeme nato od zaciatku pekne po 10mega
Do prveho prispevku v teme tykajucej sa heistov som pridal instruktazne video. My sme isli podla neho a dali sme to relativne v pohode. Tam su vsetky dolezite tipy a triky na uspesne splnenie.
Treba sa aj pripravit nato ze na prvy pokus sa to nepodari. My sme v 4. Heiste skapali a cele sme to isli od zaciatku.
-
ice holmvik
Amateur
Stale sa opakuje len 5 tych istych heistov? Este som nehral ziadne
Ano len 5, ale nechajme sa prekvapit co pre nas Rockstar prichysta do buducna.
takže...
moja motorka v garáži (kradnutá, "vytunená"), zoberiem ju vyvenčiť kúpiť pár obchodov, na križovatke búračka a zemrem, motorka nikde a žiaden impound...to mám stále rollback spraviť ?
moja motorka v garáži (kradnutá, "vytunená"), zoberiem ju vyvenčiť kúpiť pár obchodov, na križovatke búračka a zemrem, motorka nikde a žiaden impound...to mám stále rollback spraviť ?
Tak sa snazim o 100% v pribehu, uz mam 98%, zaujimavy je Chop, myslel som si ze hladanie tych papierikov a pod bude nuda, ale s Chop-om v aute, ako mi pomahalv hladani, to bolo nieco uplne nove, skoda ze pes nie je aj v Online.
Mam otazku, v iFruit som si vytvoril znacku na auto, je nutne ju nejak priradit k autu, ale vraj je to mozne len raz, menit znacku, takze si chcem byt isty - mozem pouzivat jednu vytvorenu znacku s mojim nickom pre viac aut, resp. pre vsetky, aj v pribehu aj v online, alebo musim pre kazde auto vytvorit novu znacku? Prip. ak musim vytvorit novu, mozem vytvorit nove znacky s rovnakymi pismenami?
Mam otazku, v iFruit som si vytvoril znacku na auto, je nutne ju nejak priradit k autu, ale vraj je to mozne len raz, menit znacku, takze si chcem byt isty - mozem pouzivat jednu vytvorenu znacku s mojim nickom pre viac aut, resp. pre vsetky, aj v pribehu aj v online, alebo musim pre kazde auto vytvorit novu znacku? Prip. ak musim vytvorit novu, mozem vytvorit nove znacky s rovnakymi pismenami?
Dnes alebo vcera sa objavila "cestina" na internete.. Neviem, ci som si tak velmi zvykol na anglicke nazvy ale niektore slova su prelozene do cestiny fakt hnusne..
... a hlavne - ked je cestina aktivovana, nedostanem sa do online. Musim ju deaktivovat cez ich dementny manager, kde musim stale zadavat cestu k GTA.exe..
Mrdat, ide prec.. fujky..
... a hlavne - ked je cestina aktivovana, nedostanem sa do online. Musim ju deaktivovat cez ich dementny manager, kde musim stale zadavat cestu k GTA.exe..
Mrdat, ide prec.. fujky..
Ja som povodne Cestinu chcel, ale kvoli okolnostiam som uz pribeh presiel a rozumel som dost, takze tera ju ani nepotrebujem a aj keby bola v online povolena, tak by len komplikovala veci, takze urcite ju instalovat nebudem.
Inak nechapem preco je nutne pouzivat nejaky manager, to nespravili Cestinu namiesto Nemciny alebo ineho jazyka? Este by som osobne mozno privital prelozeny len pribeh, nie menu, nastavenia, ale pribeh mam za sebou, tak to uz neriesim.
Nikto nevie ako je to s tymi znackami (otazka vyssie) ?
Inak nechapem preco je nutne pouzivat nejaky manager, to nespravili Cestinu namiesto Nemciny alebo ineho jazyka? Este by som osobne mozno privital prelozeny len pribeh, nie menu, nastavenia, ale pribeh mam za sebou, tak to uz neriesim.
Nikto nevie ako je to s tymi znackami (otazka vyssie) ?
-
ice holmvik
Amateur
Ked online vo free mode killujete online kolegov, pocita sa to ako Bad sport?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zabijanie hráčov sa nepočíta ako badsport. Badsport ti dáva keď skoro leavuješ joby alebo ničíš druhým ich osobné autá. Zabíjanie druhých hráčov ti zvyšuje mentálny stav a tvoja ikonka na mape bude taktiež červená (čim vačší mental state - tým viac červená) a tak ostatní hráči budú mať za teba vyššie odmeny.
Tak som spravil 100%, no v podstate (skoro) nic za to nie je, skoda, vazne mohli za to dat nieco poriadne, ani Kuruma nie je v SP, ta mi tam velmi chyba, teraz som nasiel toto:
"This is the first GTA game in which no weapon or vehicle-related award is given for 100% completion."
Inak s tym online uz ma vazne hnevaju, stale neodpisali, budem asi normalne hrat ked neodpisu ani na dalsi ticket ktory poslem v pondelok, hral som pribeh a tiez bol hokej, ale od pondelka vlastne uz nemam co robit v SP, teda naslo by sa nieco, chcem zbierat tie zlate medaily v pribehu, ale az neskor.
"This is the first GTA game in which no weapon or vehicle-related award is given for 100% completion."
Inak s tym online uz ma vazne hnevaju, stale neodpisali, budem asi normalne hrat ked neodpisu ani na dalsi ticket ktory poslem v pondelok, hral som pribeh a tiez bol hokej, ale od pondelka vlastne uz nemam co robit v SP, teda naslo by sa nieco, chcem zbierat tie zlate medaily v pribehu, ale az neskor.
Takže ja sa vraciam po dvoch týždnoch späť do ulíc Los Santos, bol som trošku vo "väzení" tak dufam že vás stretnem v hre niektorých a dáme heisty. Som full ready beast mode na Criminal Mastermind.
Dreamer: o kolko penazi sa jedna a ako si ich dostal? ak tie peniaze pouzijes na auta alebo domy tak ti to nezoberu, jednoducho hraj normalne tie peniaze si nechaj chvilu na ucte vobec sa nemusis trapit stym ze kolko je tvojich naozaj.
viem ze rockstar robi pravidelne maintenance na odstranenie takychto penazi z hry ale nie vzdy sa daju vsetky zistit, ale ak si ich dostal od nejakeho cheatera alebo niekto ti ich dal dobrovolne tak to vedia rozlisit a nebudes potrestany.
BTW: mne odpisali na supporte asi po tyzdni
Dreamer: o kolko penazi sa jedna a ako si ich dostal? ak tie peniaze pouzijes na auta alebo domy tak ti to nezoberu, jednoducho hraj normalne tie peniaze si nechaj chvilu na ucte vobec sa nemusis trapit stym ze kolko je tvojich naozaj.
viem ze rockstar robi pravidelne maintenance na odstranenie takychto penazi z hry ale nie vzdy sa daju vsetky zistit, ale ak si ich dostal od nejakeho cheatera alebo niekto ti ich dal dobrovolne tak to vedia rozlisit a nebudes potrestany.
BTW: mne odpisali na supporte asi po tyzdni
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Od včera mám stále social club offline, robí to ešte niekomu? Prípadne nejaký fix? Mám steam verziu. Preinštaloval som hru aj social club no bez zmeny.
EmTeK - tak zacal do mna niekto strielat kym som bol v passive mode, zacali mi pribudat peniaze, bola tma, tak som nevidel poriadne co sa deje, potom zom zistil ze ked do mna striela, tak su z toho balicky penazi, tak som ich zbieral, myslel som ze su to peniaze toho co striela, ako pokuta za to, ze striela ked som passive, podobne ako pokuta ked niekto nici auta, no ked odisiel, zistil som ze mam 13 milionov.
Ja tie peniaze nechcem, straca sa motivacia hrat ked si mozem vsetko kupit, navyse na tom fore Rockstar pisali, ze im to ukaze ked niekto ziska vela penazi, alebo ked vela nakupi a preveruju to, davaju ban a nasledne riesia, tak sa obavam ze ked zacnem hrat, tak prave vtedy zareaguju a daju mi ban a budem cakat dalsie tyzdne...
Hral som doteraz pribeh, aj na 100%, ale teraz by som uz chcel aby sa to vyriesilo.
Ja tie peniaze nechcem, straca sa motivacia hrat ked si mozem vsetko kupit, navyse na tom fore Rockstar pisali, ze im to ukaze ked niekto ziska vela penazi, alebo ked vela nakupi a preveruju to, davaju ban a nasledne riesia, tak sa obavam ze ked zacnem hrat, tak prave vtedy zareaguju a daju mi ban a budem cakat dalsie tyzdne...
Hral som doteraz pribeh, aj na 100%, ale teraz by som uz chcel aby sa to vyriesilo.
NiGdo ho nema kamo
Kto este nehral mod hasta La Vista, tak odporucam 
Po heistoch je to najlepsia cast GTA Online:
A este vacsia sranda je to so spolocnym teamspeakom.
Po heistoch je to najlepsia cast GTA Online:
A este vacsia sranda je to so spolocnym teamspeakom.
co ten mod robi?