Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa wladas »

Za taky crep by jej nikto nedal ani tych 5500€ co pytala davnejsie a ona si tam este prihodi priplatok za medialne zname auto :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

je na nu velke a tazko sa s tym parkuje v meste, netreba sa cudovat :D
si mysli, ze ked bola fotka toho auta na nete tak ma o 4 tisic vyssiu hodnotu ako je realna predajna cena
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Hlupana hlupa. Riadne si nasrala do huby. :-D Tusim ziadna chrbtova kost.

...nalepil sa na mna ... bolo vela volnych miest ... bola som tam PRVA... predam medialne zname auto ... cena osem tisic ... *EPIC FACEPALM*
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Najhorsie je, ze 99,99% ludi co tuto pikosku zaregistrovali sa jej smeju ale ona je stale v tom ze je mudrejsia, ze ona ma tu pravdu :) Zakazovat rozsirovat takyto genom!
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

K tej poslednej vete... neskoro uz to stihla :cookies:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vendo: Ako si to mohol citat davnejsie, ked podla toho co pisala sa to stalo vo stvrtok ci v piatok???
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

davnejsie - 2 dni pred tym ako si to postol ty sem :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:smt006
Prílohy
Michala.jpg
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Nebola to nejako extra nebezpecna situacia, miesta tam bolo dost, no ide skor o to, ze ten typek sa rozhodol obiehat do kopca a na Fabii. My sme boli 4 v aute, oni minimalne dvaja.

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...no dufam, ze to tu teraz bude prepchate takymito videami s kazdodennymi situaciami...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

jefty - v tom úseku sa to deje často, či už obiehanie, alebo vychádzanie z bočných ciest aj keď idú autá. Vždy sa ráta s tým, že ostatní sa uhnú, pretože na každej strane je odstavný pruh široký ako polovica jazdného pruhu. Keď ma tam niekto obieha, alebo obieha v protismere, vždy sa stiahnem. Nikdy nevieš, prečo sa ponáhľajú. Radšej púšťam. Tak isto, keď niekto vychádza z vedľajšej cesty, tak sa niektorí radia do odstavného pruhu, aby ich tí na hlavnej mohli ešte poobiehať. Ani jedna z týchto situácií zrejme nie je podľa pravidiel cestnej premávky, ale na tomto úseku sa to deje stále. Je to ako na križovatke pri cintoríne v HC, kde sa autá radia do dvoch pruhov v smere od Bojničiek, aj keď tam nie sú dva pruhy, ale iba širšia cesta.

https://www.google.sk/maps/@48.425366,1 ... 56!6m1!1e1
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prerusovana ciara, miesta habadej, nerobil by som z toho vedu. Takycho chytrakov co na Fabii idu obiehat v lahkej zakrute je kopec.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jefty napísal:Nebola to nejako extra nebezpecna situacia, miesta tam bolo dost, no ide skor o to, ze ten typek sa rozhodol obiehat do kopca a na Fabii. My sme boli 4 v aute, oni minimalne dvaja.

Prepac, ale na fabii je zakazane predbiehat? Ved to zvladol dost rychlo. Problem bol akurat v tom, ze tam bola mierna zakruta a akurat teba zbadal az ked bol rozbehnuty v druhom pruhu. Je to nestandardne, ale ako pisal Ratzi, tak dnes je to uz bezna situacia, rozhodne sa to neda porovnavat s tym co tu pred par tyzdnami daval Grim.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

je to bezne to suhlasim ale raz som si takto na krajnici rozsekol pneu, nepotesi... Lebo "miesta je dost"...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak si rozsekol a co teraz? Ked po takej krajnici mozu jazdit na motorkach, na bicykloch, tak to je v poriadku. Ale ked si niekto rozsekne pneu, tak kalamita :smt006
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hegy, to si musel mať skôr brutálnu smolu na niečo ostré na krajnici, lebo väčšinou tam naberieš maximálne trošku kamienkov do dezénu.

Každopádne aj keď to nebola životaohrozujúca situácia, tak na aute ako Fabia by som si na mieste toho vodiča 2-krát pred každým predbiehacím manévrom rozmyslel, či ho stíham bez problémov dokončiť, lebo ak by na mieste jeftyho bol nejaký neskúsený vodič, tak by to mohlo dopadnúť všelijako. Hovorím na zíklade osobnej skúsenosti kamošky, ktorej 4 spolužiačky sa zabili pri rovnakej siruácii, akú zažil jefty. Proste auto v protismere sa nestíhalo zaradiť pred predbiehané auto, mladá vodička s pár mesačnými skúsenosťami spanikárila, strhla to ku krajnici, tam to neustála a auto išlo do niekoľkých kotrmelcov...

Ešte keď som jazdil na 77 kW aute, tak som sa k predbiehaniu na okreskách uchýlil len v prípade, že som mal pred sebou čistú cestu na niekoľko stoviek metrov. No a to som mal ešte luxusne výkonné auto oproti väčšine Fabií. Paradoxne si myslím, že výkonné autá sú oveľa bezpečnejšie ako tie pomalšie, čo sa týka predbiehania, ale jedine v prípade, že na nich jazdí dostatočne skúsený a primerane jazdiaci šofér. Totiž napr. moju mamu si neviem predstaviť poriadne dupnúť na plyn v prípade núdze pri predbiehaní. Párkrát sa mi stalo, že keď som ju viezol, predbiehal som niekoho a zrazu sa na horizonte objavilo nejaké auto, tak som radšej dupol na plyn a pridal na 120 km/h, aby som v pohode stihol auto predbehnúť. Už len to, ako bolo počuť pri kickdowne motor pri zvýšení otáčok, jej spôsobilo výraz "smrť v očiach", takže si neviem predstaviť, ako by zareagovala za volantom ona. Asi preto nikdy nepredbieha :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

test napísal:Tak si rozsekol a co teraz? Ked po takej krajnici mozu jazdit na motorkach, na bicykloch, tak to je v poriadku. Ale ked si niekto rozsekne pneu, tak kalamita :smt006
nic viem ze to nie je priamo chyba predchadzajuceho ale na vela cetach su krajnice v dezolatnom stave...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na vela cestach? Podla mna mozno zlomok percenta. A pokial obieham alebo som obiehany a vidim tam zlu krajnicu, tak porozmyslam ako sa zachovam. Ja tvrdim, ze krajnice su okej, su samozrejme useky na ktorych je krajnica rozpadnuta alebo su tam hlboke casti kanalov a ine chutovky - Kremnicke bane napriklad. V takom usek predsa nebudem predbiehat a ani sa uhybat niekde za hranicu krajnice.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Lenže keď sa neuhneš, tak ťa taký tupec (napríklad ako aj ten v tej Fabií na tom videu) na tej ceste trafí, a pri najlepšom ti spôsobí len škodu na tvojom aute. Podobný prípad sa stal aj mne medzi obcami Pernek a Jabloňové. Idiot na nákladnom aute si zmyslel, že si cyklistu radšej obehne, ako by mal pribrzdiť. Vôbec ho nezaujímalo, že oproti ide iné auto (v tomto prípade som to bol ja) a že ho vytlačí mimo cesty do poľa. Vtedy som mal jediné šťastie, že ma nestiahlo do odvodňovacieho kanálu a nerozbil som auto. Takých idiotov ani ja neznášam.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Ja z toho vedu nerobim, iba som sa podelil s videom z ciest (ked uz mam tu onboard kameru :D ) Sme predsa na diskusnom fore nie? :) Tuto konkretnu situaciu az tak riesit nemusime, ceta bola siroka, miesta bolo dost, vsetko bolo prehladne, nic sa nestalo. No podme radsej diskutovat o tom, ze podobne situacie sa deju na slovenskych cestach denne a na usekoch, kde krajnica nie je vobec, kde vodici s autami s nizkym vykonom (kludne aj ti s vyssim vykonom) sa rozhodnu obiehat kamion a zapricinia smrtelnu dopravnu nehodu.
GothaR napísal:Prepac, ale na fabii je zakazane predbiehat? Ved to zvladol dost rychlo. Problem bol akurat v tom, ze tam bola mierna zakruta a akurat teba zbadal az ked bol rozbehnuty v druhom pruhu. Je to nestandardne, ale ako pisal Ratzi, tak dnes je to uz bezna situacia, rozhodne sa to neda porovnavat s tym co tu pred par tyzdnami daval Grim.
Na Fabii nie je zakazane predbiehat. Ved to zvladol iba tak rychlo, ze ak by som sa neuhol tak sme v sebe. Ved to zvladol iba tak rychlo, ze ak by tam nebola krajnica tak skoncim bud mimo cesty alebo to bude celovka. Problem podla mna ani nebol v tom, ze tam bola mierna zakruta ale skor to, ze "panko" sa rozhodol obiehat na Fabii (s malym vykonom) a este k tomu do kopca. Pritom, keby pockal par metrov tak je tam aj kopec dole. Tento usek poznam velmi dobre, ale ani ja som sa tam nikdy nerozhodol predbiehat (a to mam 125kW auto), nie ze by mi nechybala odvaha, ale viem, ze kusok dalej je kopec dole a da sa tam "pohodlnejsie" obiehat.

Neviem co to je za zvyk tychto vodicov, ale zacat predbiehaci manever s tym, ze sa spolieham: "vsak ten oproti sa mi uhne", je na hlavu. Osobne sa nespolieham na nikoho na cestach, pretoze nikdy nemozem vediet, ci ten oproti nie je ospaly, opity, unaveny a pod. Vzdy ked sa rozhodnem predbiehat idem do toho s tym, ze to stihnem, nikoho neohrozim, ani neobmedzim.

Pilifo - dik za prispevok, nieco taketo som mal tiez na mysli ked som si predstavil, co keby soferuje moja priatelka. Nema az take skusenosti a ked by sa oproti nej zrazu objavilo auto, ani ja sam neviem ako by zareagovala.
Hegy napísal: nic viem ze to nie je priamo chyba predchadzajuceho ale na vela cetach su krajnice v dezolatnom stave...
Ak ta vodic, ktory predbieha, vytlaci z tvojho pruhu a ty preseknes pneu, tak si myslim, ze to aj celkom jeho chyba je.
Napísať odpoveď