Google Android OS
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
AndroidPay.
Treba ešte chvíľu vydržať, Visa aj MasterCard už potvrdili nasadenie v Európe dúfajme, že nie len v západnej.
Treba ešte chvíľu vydržať, Visa aj MasterCard už potvrdili nasadenie v Európe dúfajme, že nie len v západnej.
A Android Pay pojde len na Android M (5.1) a buducich verziach alebo aj na nizsich verziach? Konkretne mi ide o KitKat 4.4.
-
94jakub
Guru wannabe
Nikde som tú informáciu oficiálne zatiaľ nevidel, takže neviem povedať.
No KitKat už mal Host Card Emulation, takže by to teoreticky nemal byť problém.
A Google Wallet je tu už od 2.3(?) aj keď funguje trocha na inom princípe ako priamo "skopírovanie karty" do mobilu.
No KitKat už mal Host Card Emulation, takže by to teoreticky nemal byť problém.
A Google Wallet je tu už od 2.3(?) aj keď funguje trocha na inom princípe ako priamo "skopírovanie karty" do mobilu.
Kým AndroidPay príde na Slovensko, budeš mať mobil s Android OHuman. napísal:A Android Pay pojde len na Android M (5.1) a buducich verziach alebo aj na nizsich verziach? Konkretne mi ide o KitKat 4.4.
nepotrebujesaacid napísal:pri takychto veciach potrebujes mat zabezpecenie, aby ti nemohol niekto svojim telefonom tuknut do tvojeho telefonu a zrazu moze platit z tvojho uctu. to zabezpecenie sa riesi hardware-rovo, preto potrebujes specialnu sim kartu.
Praveze nemam ucet vo VUB banke, preto som hladal take riesenie, kde bude fungovat hociaka karta. No co uz, pockam si na Android Pay.
A este by ma zaujimalo, ako riesite zalohu a obnovenie dat pri prechode na novy smartfon (alebo obnovu po factory resete)? Ide mi o hlavne aplikacie (subory/fotky su skopirovane dvoma klikmi), pretoze bez rootu sa data aplikacii nedaju zalohovat tretou aplikaciou, a na novom zariadenii ich treba instalovat manualne po jednom. Dik
A este by ma zaujimalo, ako riesite zalohu a obnovenie dat pri prechode na novy smartfon (alebo obnovu po factory resete)? Ide mi o hlavne aplikacie (subory/fotky su skopirovane dvoma klikmi), pretoze bez rootu sa data aplikacii nedaju zalohovat tretou aplikaciou, a na novom zariadenii ich treba instalovat manualne po jednom. Dik
-
94jakub
Guru wannabe
Ak sa mi zdá, tak to ponúka viac bánk, no je to práve závislé od banky.
S AndroidPay majú spolupracovať priamo výrobcovia kariet, ktorých je podstatne menej. A pre náš trh dôležité MasterCard a Visa už potvrdili podporu pre Európu ako som písal vyššie.
Human: Aplikácie by sa mali nainštalovať samé ak si mal v starom telefóne zapnutý backup. Je to tam od 4.0 sa mi zdá. Bohužiaľ data aplikácií sa nezálohujú. Ale vyskúšaj Helium alebo možno aj cez AirDroid by to mohlo ísť. Alebo počkať na Android M, kde pribudne aj záloha dát
S AndroidPay majú spolupracovať priamo výrobcovia kariet, ktorých je podstatne menej. A pre náš trh dôležité MasterCard a Visa už potvrdili podporu pre Európu ako som písal vyššie.
Human: Aplikácie by sa mali nainštalovať samé ak si mal v starom telefóne zapnutý backup. Je to tam od 4.0 sa mi zdá. Bohužiaľ data aplikácií sa nezálohujú. Ale vyskúšaj Helium alebo možno aj cez AirDroid by to mohlo ísť. Alebo počkať na Android M, kde pribudne aj záloha dát
94jakup: Robil som factory reset a nenainstalovali sa same. Co konkretne treba mat zapnute?
-
94jakub
Guru wannabe
Muselo to byť samozrejme zapnuté aj pred factory resetom. Inak sa ťa na to pýta pri tom úvodnom nastavení telefónu, jednak či chceš obnoviť a aj či chceš zálohovať.
-
Runes
Addict
Cafte nechcem spamovat, ale neviete mi dakto pomoct s tymto
andorid-tf300t-problem-so-zapnutim-t192978.html
andorid-tf300t-problem-so-zapnutim-t192978.html
Aktualizoval so msvoj telefon na Android 5, Lollipop a pozeram, ze co je to za kravina ten Priority only mod. Ked som v tom mode, tak ak mam nastaveny budik, tak sice sa spusti, ale nezvoni, nejde zvuk. Da sa to nejak nastavit ? Cakal som, ze nastavim nejaku priotiyu, vynimku na budik ... ale nenasiel som. Pise mi to v nastaveniach, ze alarm ma vynimku, ale ajtak zvoni bez zvuku. Telefon ej Lg g2
Dobrý deň,chcel by som sa opýtať,či je možné aktualizovať android na telefóne Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 verz. pre základné pásmo I9195XXUBMK3. Mám nainstalovanú verziu 4.2.2 a ponuku na update vyššej verzie androidu som ešte nedostal a neviem či ju vôbec aj dostanem. Alebo by to bolo možné aktualizovať nejako manuálne??Za odpoveď vopred ďakujem
Manuálne by sa mohlo dať tak, že na stránke výrobcu si nájdeš model svojho telefónu. Niekde na stránke toho modelu by si mal mať kolonku support alebo download. Treba si to rozkliknúť a hľadať, či je tam súbor s novším Androidom. Ten si stiahneš a nakopíruješ do telefónu. Po odpojení USB káblu od PC si telefón sám zistí, že môže aktualizovať software.
Takýmto spôsobom som riešil aktualizácie na mojom telefóne, keďže automaticky aktualizovať nechcel/nevedel.
Takýmto spôsobom som riešil aktualizácie na mojom telefóne, keďže automaticky aktualizovať nechcel/nevedel.
hej, manuálne cez Samsung Kies
máme tu android 5.1.1 a niekto ešte nedostal update ani na takmer dva roky starý 4.4 ......
// pokial používaš SD kartu a nemáš root tak si kľudne nechaj 4.2.2
máme tu android 5.1.1 a niekto ešte nedostal update ani na takmer dva roky starý 4.4 ......
-
K-u-b-i-a-k
Addict
http://androidforum.cz/lollipop-a-budik-t66078.htmldunno napísal:Aktualizoval so msvoj telefon na Android 5, Lollipop a pozeram, ze co je to za kravina ten Priority only mod. Ked som v tom mode, tak ak mam nastaveny budik, tak sice sa spusti, ale nezvoni, nejde zvuk. Da sa to nejak nastavit ? Cakal som, ze nastavim nejaku priotiyu, vynimku na budik ... ale nenasiel som. Pise mi to v nastaveniach, ze alarm ma vynimku, ale ajtak zvoni bez zvuku. Telefon ej Lg g2
Ďakujem za odpovede,mám a používam SD kartu a root ani poriadne neviem čo je,ale štve ma to,že nemám ten nový andorid.kolega,kt. kupoval tel. nejako mesiac predo mnou má už andorid 4.4.2. a ďalší kolega s podobným tel. má už android 4.4.4,teda ak som to dobre pozrel. Nevyznám sa v tomto,čo vlastne znamená to verzia pre základné pásmo?Spixy napísal:hej, manuálne cez Samsung Kies
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Najnovší android na S4 mini je 4.4.2. Priateľka ho kupovala cca pred 4 mesiacmi na shoppie.sk a tiež tam už bola táto verzia.
Vysla dalsia verzia M preview.
Neviete, co mi zabera 2GB z interneho priestoru..?? Netusim, ako to najst, apk a video mi zabera par MB.. Jedna sa o Moto G 2nd, kompletne som ho preinstaloval, premazal kompletne system aj internu pamat a po nahodeni CM12 mam 2GB v prdeli... ?!
diky
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Stiahni cleaner a premaž to.