Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
zabila inu osobu nez mala, obrala tym many-faced boha, kedze mu zaroven vypichla oci, tak oslepnut bol celkom prihodny trest...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
no ja som si skor myslel, ze to bol trest za to, ze este lipla na svojom "ja" a neodosobnila sa
no ale ked strhla poslednu masku, bol tam predsa jej ksicht, takže ako to že maju jej tvar?
no možno to malo symbolizovať, že aj jej tvár patrí bohu
čo je imho nezmysel pretože ona ešte neumrela a jej tvár si "neprisvojili" služobníci many-faced boha. ale dramatičnosť a šoky musia byť, presne ako to tu ktosi pred pár stranami písal... 
Mne sa zdá že oslepla pretože to pokladajú ako ďalšiu časť jej tréningu - teda aby sa spoliehala na ostatne zmysly lebo zrak môže klamať alebo niečo také 
Každopádne až v poslednej časti ma Aryina linka zaujala, dovtedy mi to prišlo ako vyplňovačka.
Mňa jej linka tiež nebavila a taktiež nie Branova. V knihe ma nudila aj Deanerys, musím tvorcom seriálu dať za klad, že jej linku správne orezali a maximálne skrátili jej nudnú vládu v Mereene.
A Targaryani samozrejme nie sú imúnni voči ohňu, to si len Mad King Deanerysin otec rád sám sebe nahováral. Tá udalosť s vyliahnutím drakov bola jednorázová záležitosť, to ako chytala tie horúce vajcia tam asi dali len ako nejaký hint na záver sezóny.
Inak už som čítal dohady, že v ďalšej sezóne bude jedna epizóda alebo jej veľká časť venovaná udalostiam Robertovej rebélie a jej príčinám, na to by som sa teda obzvlášť rád podíval.
A Targaryani samozrejme nie sú imúnni voči ohňu, to si len Mad King Deanerysin otec rád sám sebe nahováral. Tá udalosť s vyliahnutím drakov bola jednorázová záležitosť, to ako chytala tie horúce vajcia tam asi dali len ako nejaký hint na záver sezóny.
Inak už som čítal dohady, že v ďalšej sezóne bude jedna epizóda alebo jej veľká časť venovaná udalostiam Robertovej rebélie a jej príčinám, na to by som sa teda obzvlášť rád podíval.
a čo malo bežného sledovateľa zaujať na mladej a chlapčenskej Aryi ? nebude z nej kráska nieje ani milá no proste sa tam perfektne hodí 
Ak by som to hodnotil podľa kníh, autor si ju držal v ústraní, zaujal čitateľa zvratmi a vývinom udalostí... a potom mu skrz jej príbeh predostrel niečo čo trvá chvíľu pochopiť že čo tým chcel "básnik" povedať - séria ešte neskončila(ja sám si nie som istý ) som proste zvedavý
ako príklad uvediem Terry Goodkind v sérií meč pravdy - sword of truth tiež nezačal s rozvíjaním svojej filozofie o altruizme hneď od začiatku a naplno horšie na tom bolo/je , že to rozpitváva na môj vkus až miestami moc veľa a moc dlho - nevie sa od problému úplne odosobniť -séria má zatiaľ priamu líniu 17 kníh a napriek tomu aký bol na začiatku až do - presné číslo nepoviem skvelý príbeh v posledným ma to totálne prestalo baviť so začiatkom to nemalo takmer nič spoločné čaro vyprchalo a nepoviem vám presne počas ktorej knihy som prestal ale uznajte že nedočítanie knihy je problém (veď prvé som čítal dňom i nocou- prvé tri série GoT som videl v priebehu pár dní)
Ak by som to hodnotil podľa kníh, autor si ju držal v ústraní, zaujal čitateľa zvratmi a vývinom udalostí... a potom mu skrz jej príbeh predostrel niečo čo trvá chvíľu pochopiť že čo tým chcel "básnik" povedať - séria ešte neskončila(ja sám si nie som istý ) som proste zvedavý
ako príklad uvediem Terry Goodkind v sérií meč pravdy - sword of truth tiež nezačal s rozvíjaním svojej filozofie o altruizme hneď od začiatku a naplno horšie na tom bolo/je , že to rozpitváva na môj vkus až miestami moc veľa a moc dlho - nevie sa od problému úplne odosobniť -séria má zatiaľ priamu líniu 17 kníh a napriek tomu aký bol na začiatku až do - presné číslo nepoviem skvelý príbeh v posledným ma to totálne prestalo baviť so začiatkom to nemalo takmer nič spoločné čaro vyprchalo a nepoviem vám presne počas ktorej knihy som prestal ale uznajte že nedočítanie knihy je problém (veď prvé som čítal dňom i nocou- prvé tri série GoT som videl v priebehu pár dní)
Neviete o nejakej mape Dubrovníka, kde by boli zaznačené miesta z natáčania? Chystám sa tam pozrieť cez dovolenku a rád by som toho, čo najviac obehol 
http://cestovanie.sme.sk/c/7891909/hra- ... araba.html
mapka nie je, ale ked das nazvy do google maps, alebo "sparujes" s turitickou mapou, tak na by nemal byt problem
mapka nie je, ale ked das nazvy do google maps, alebo "sparujes" s turitickou mapou, tak na by nemal byt problem
Ďalšia kniha už čoskoro, GRRM maká.
Včera som videl na GoT FB tento obrázok. Dali si ho aj na titulnú.
#GoTSeason6 A ľudia sa v komentároch zbláznili.

#GoTSeason6 A ľudia sa v komentároch zbláznili.
-
guess.whoo
Redeemer
trosku spoiler pred novou sezonou 
Oh not SPOILER !!!!! Celá budúca séria zruinovaná....
Seriously, začína to byť s tými spojlermi v súvislosti s touto témou aj GoT riadne trapné.
Seriously, začína to byť s tými spojlermi v súvislosti s touto témou aj GoT riadne trapné.
To tam ešte nebolo? 
co ten obrazok akoze spoiluje??
-
guess.whoo
Redeemer
no keby Snow naozaj umrel tak by nebol na plagate novej serie nie?
-
Grim
Darca
Zasmial by som sa, keby toto bola len naťahovačka a Snow by naozaj umrel.
A všetci by si boli takí istí, že prežije. 
no na tom obrazku vyzera dost mrtvo (krv, nevidno oci), mna ako prve napadlo pohreb. tak si predstavujem ze bude prvy diel siestej serie zacinat, pohrebom. co sa stane potom to teraz nevieme, ale urcite to neznamena ze john snow zije.