Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Ja som mal za to, že na začiatku je zamilovanosť a láska príde až potom. A nie naopak.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nazvi si to ako chces, ja tomu nepotrebujem davat ziadne mena. proste ked to pride budes to vediet. tymto teoretizovanim sa dostanes asi tam kam liebnitX
Ale ja som to zažil, len na to nemám príjemné spomienky.
-
guess.whoo
Redeemer
no nezazil ked to nebolo dlhodobo obojstranne
Ale za to to bolo dlhodobo jednostranné.
-
guess.whoo
Redeemer
no a presne preto nemozes vediet ake to je ked rovnaku affection aku davas aj dostavas
Ked uz zlyhaju vsetky vyhovorky, treba to zvalit na nieco abstraktne...Terepin napísal:Ale život je sviňa...
Kazdy ma aj neprijemne spomienky, nie si jediny.
Ako keby som si povedal, ze uz nebudem jazdit autom, lebo vcera som mal nehodu.
Vskutku, to nepoznám.guess.whoo napísal:no a presne preto nemozes vediet ake to je ked rovnaku affection aku davas aj dostavas
-
guess.whoo
Redeemer
tak ti len drzim palce aby sa niekto taky nasiel, ale to by si sa nemohol opustat po kazdom neuspechu
Lenže život je sviňa. To nie je sťažnosť, to je len skonštatovania. Ja som si zvykol.kayko napísal:
Ked uz zlyhaju vsetky vyhovorky, treba to zvalit na nieco abstraktne...
Kazdy ma aj neprijemne spomienky, nie si jediny.
Ako keby som si povedal, ze uz nebudem jazdit autom, lebo vcera som mal nehodu.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2015, 13:56)
Heh, 2 roky plné neúspechov raz za radom a i tak som sa držal ako pijavica. Myslím, že takú vytrvalosť tu neprejavil nikto z vás.guess.whoo napísal:tak ti len drzim palce aby sa niekto taky nasiel, ale to by si sa nemohol opustat po kazdom neuspechu
-
guess.whoo
Redeemer
no dva roky su nic v porovnani co som si ja odzil s jednou kamaratkou. to boli skoro 4 roky natahovania sa, salel som z nej
nakoniec ale skoncila s mojim velmi dobrym kamaratom (ktory nevedel o tom, ze som z nej prec). to ma uplne rozsekalo a trpel som zakazdym, ked som s nimi siel von, ale zaroven som siel aj rad, lebo som chcel byt v jej blizkosti.
po skoro 5 rokoch utrpenia som si nasiel svoju sucasnu a ked som sa uz potom otvorene s nou o "nas" bavil, tak mi povedala, ze cely cas si len nebola ista, ci to myslim vazne a ze keby som vtedy toto a hento mohlo byt vsetko inak
takze dva roky su nic oproti tomu, co som prezival ja. avsak teraz som najstastnejsi na svete, mame krasnu zdravu dcerku a nemenil by som za nikoho a za nic
nakoniec ale skoncila s mojim velmi dobrym kamaratom (ktory nevedel o tom, ze som z nej prec). to ma uplne rozsekalo a trpel som zakazdym, ked som s nimi siel von, ale zaroven som siel aj rad, lebo som chcel byt v jej blizkosti.
po skoro 5 rokoch utrpenia som si nasiel svoju sucasnu a ked som sa uz potom otvorene s nou o "nas" bavil, tak mi povedala, ze cely cas si len nebola ista, ci to myslim vazne a ze keby som vtedy toto a hento mohlo byt vsetko inak
takze dva roky su nic oproti tomu, co som prezival ja. avsak teraz som najstastnejsi na svete, mame krasnu zdravu dcerku a nemenil by som za nikoho a za nic
Ty si to vzdal. Zvykas si na nove veci a nie na to, co funguje rovnako odjakziva.Lenže život je sviňa. To nie je sťažnosť, to je len skonštatovania. Ja som si zvykol.
V podstate ako keby si povedal, ze si omyl prirody, lebo sa nevies vysporiadat so zivotom.
Myslis, ze si frajer, ked mas nadhlad, ale v tomto nie si...
5 rokov. No ty vole. To som fakt amatér voči tebe.guess.whoo napísal:no dva roky su nic v porovnani co som si ja odzil s jednou kamaratkou. to boli skoro 4 roky natahovania sa, salel som z nej![]()
-
guess.whoo
Redeemer
no nemal som kam utiect. stretal som ju kazdy den cez tyzden este aj vikendy na akciach a ked som mal vypite bolo to este horsie ked som ju videl s inym 
Ja som ten posledný, ktorý si myslí, že som frajer v hocičom.kayko napísal:
Ty si to vzdal. Zvykas si na nove veci a nie na to, co funguje rovnako odjakziva.
V podstate ako keby si povedal, ze si omyl prirody, lebo sa nevies vysporiadat so zivotom.
Myslis, ze si frajer, ked mas nadhlad, ale v tomto nie si...
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2015, 14:20)
Máš môj rešpekt.guess.whoo napísal:no nemal som kam utiect. stretal som ju kazdy den cez tyzden este aj vikendy na akciach a ked som mal vypite bolo to este horsie ked som ju videl s inym
nie, ty si ten posledny, ktory chce so sebou nieco urobit... inteligent sa nebrani pokroku, hlupak ostane tam kde je...
Ja mám rád pokrok. A za tie roky som pokročil v mnohých oblastiach.
tak napr.? nejake pozitivne vysledky?
S ľuďmi vychádzam lepšie, než kedykoľvek predtým. Za čo vďačím robote, kde som bol k tomu donútení.
-
guess.whoo
Redeemer
ja s ludmi vychadzam lepsie odvtedy odkedy s nimi nie som v nutenom oralnom kontakte