GTA V - vseobecna diskusia
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V - vseobecna diskusia
V nedelu odchadzam na dlhsiu dobu do Frankfurtu pracovne, a tam by som rad po veceroch zahral a cez vikendy. Hrate niekto na laptopoch? Ak ano, co su to za masiny. Mam zaujem o FullHD hranie, nemusi byt samozrejme vsetko na max., ale aby to bolo pozeratelne. Dik.
na i7 4712MQ a 840M 2GB hrám na HD s priemerom Medium-High-Very High na 40-60 FPS. Nie je to FullHD, ale asi si vieš spraviť obraz.
spolužiakovi som optimalizoval nastavenia na notebooku - myslím, že ivy bridge i5 a 740M (2GB VRAM)
prvé som vypeckoval textúry na ultra - bum, išlo to nádherne - a to je najdôležitejšie nastavenie - k tomu som cez ovládače force-ol HQ 16x AF, lebo AF v hre akosi nefunguje
potom som mu zapol FXAA cez ovládač, a nejaké dielčie nastavenia som mu dal hore
všetko na 768p ale...pri tých notebookoch to je viac, než dosť
fps som šiel hnať na 40 a čo najstabilnejšie - vyšlo to, výsledok graficky vynikajúci a fps takmer stabilné
t.j. aj na notebookoch sa to dá luxusne zahrať, len odporúčam každému postupovať podľa
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ance-guide
prvé som vypeckoval textúry na ultra - bum, išlo to nádherne - a to je najdôležitejšie nastavenie - k tomu som cez ovládače force-ol HQ 16x AF, lebo AF v hre akosi nefunguje
potom som mu zapol FXAA cez ovládač, a nejaké dielčie nastavenia som mu dal hore
všetko na 768p ale...pri tých notebookoch to je viac, než dosť
fps som šiel hnať na 40 a čo najstabilnejšie - vyšlo to, výsledok graficky vynikajúci a fps takmer stabilné
t.j. aj na notebookoch sa to dá luxusne zahrať, len odporúčam každému postupovať podľa
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ance-guide
Mňa ešte stále chytá dilema, či si kúpiť hru. Na steame stoji peknych 60 eur. Neviete nejakú alternatívnu stránku s nižšou cenou, ktorá neni legit?
Ja mám na booku i5-4200U a gt840? Je taka? Musím sa na to doma pozrieť. No zatiaľ mi sťahuje tu 5gb aktualizáciu už asi dva dni :-/ a kupoval som z xgames za 42 myslím.
niekto screen settings na GTX 660ke?
ja som skúšal dvoje nastavenia a niesom si istý ktoré viac vyhovujú
ale rozdiel vdieť
deszka3 - hra rozhodne stoji za kupu, ci by som za to dal 60€ - ano, ak by nebola inde od 38€, ale kedze je, tak by som kupil inde, asi nie steam, ale predsa...
http://hry-na-pc.heureka.sk/gta-5/
stiahni si experience a pouzi ich nastavenia..Dunn napísal:niekto screen settings na GTX 660ke?ja som skúšal dvoje nastavenia a niesom si istý ktoré viac vyhovujú
ale rozdiel vdieť
Tak objednané cez PGS. Už len sa modliť aby som sa nesklamal v mojom notebookuDreamer napísal:deszka3 - hra rozhodne stoji za kupu, ci by som za to dal 60€ - ano, ak by nebola inde od 38€, ale kedze je, tak by som kupil inde, asi nie steam, ale predsa...
ano cez geforce experience som použil ich nastavenia ale nejak mi vadí to prekročenie pamete .. 
-
Bad.boy
Medium Professional
A prejavuje sa to v samotnej hre? Ak nie tak neries
ked sa deje až moc veľa veci naraz tak to nejde až tak plynule na tých nastaveniach
-
guess.whoo
Redeemer
ani mne nejdu hry plynulo ked si necham experience nastavenia
skúsil som v tých nastaveniach podľa experience zmeniť len texture quality na High a tak to ide už celkom v pohode .. ale neviem no
Mam viacero otazok...
1. Kolko je bonus pri Pacific heiste ked nikto nezomrie, stihne sa cas a nepride SWAT? Niekto pisal ze asi 120 000, je to tak, pre kazdeho?
2. Ked mam Buzzard heli, oplati sa Savage, alebo mam dosetrit na tu zlatu? Da sa v nej pit sampus a fajcit ako v zlatom lietadle?
3. V zlatom lietadle ked ostatni piju sampus a pod., pilot sa moze pridat ci nie? Asi nie co? Zvazujem aj ci setrit na to lietadlo.
4. Mali pribudnut nove aktivity aj v byte, co konkretne pribudlo? Napr. k tomu pitiu vina a pod.
5. Poculi ste o novych heistoch? Ja o dvoch ale velmi malo, je to pravda? Prip. mate nejake novinky?
Inak sa mozte pytat na online, ak chcete nieco, tiez....
1. Kolko je bonus pri Pacific heiste ked nikto nezomrie, stihne sa cas a nepride SWAT? Niekto pisal ze asi 120 000, je to tak, pre kazdeho?
2. Ked mam Buzzard heli, oplati sa Savage, alebo mam dosetrit na tu zlatu? Da sa v nej pit sampus a fajcit ako v zlatom lietadle?
3. V zlatom lietadle ked ostatni piju sampus a pod., pilot sa moze pridat ci nie? Asi nie co? Zvazujem aj ci setrit na to lietadlo.
4. Mali pribudnut nove aktivity aj v byte, co konkretne pribudlo? Napr. k tomu pitiu vina a pod.
5. Poculi ste o novych heistoch? Ja o dvoch ale velmi malo, je to pravda? Prip. mate nejake novinky?
Inak sa mozte pytat na online, ak chcete nieco, tiez....
-
DeJF
Addict
Zas otázky na ktoré nájdeš odpoveď za tri sekundy na Google.
No k tým aktivitám čo si ja pamätám pribudlo pitie šampanského
No k tým aktivitám čo si ja pamätám pribudlo pitie šampanského
Tak to urcite nie, aj som pocul odpovede, ale aj protichodne.. Pitie sampusu a fajcenie cigar v zlatom lietadle - to som vedel, ale niekto hovoril ze aj v zlatej heli, ale nove aktivity vraj mali byt aj v byte, myslim ze aj changelog to obsahoval, v byte som sampus nenasiel, ci len v niektorych je?
-
DeJF
Addict
Ja som pisal o aktivite v dome
Hra objednaná z PGS došla, síce som sklamaný, že kupón na 1000,000 dolárov neobsahoval. Hra sa už inštaluje, dúfam že o 2 hodiny už budem môcť hrať 
-
p4ra
Redeemer
Nakoniec som kupil ASUS ROG s 950M, ale stale som nemal moznost to odskusat, lebo som doma nestihol stiahnut a nainstalovat a tu mam extremne pomaly net. Dufam, ze snad do nedele to dam.