Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Príspevok od používateľa mLuks »

user Ľubomír Majkri (zablokovaný) a user hoci - nie je to ten istý človek, čo si vytvoril nový nick po zablokovaní starého? okrem rovnakého avataru majú aj rovnako stupídne príspevky a tiež obaja sú zo SNV - to je dovolené? :smt104
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

najhoršie je to vždy medzi 23. - 31. decembrom, veľké rady niekedy až od pokladne ku pultom(dlhé čakanie na platenie), plné pásy tovarom čakajúce na odskenovanie, tlačenica, rýchle vypredanie tovaru(treba chodiť radšej skoro ráno, aby sa Vám ušlo všetko, čo chce aj nechcete), na predajniach vo východoslovenskom kraji aj kopu cigánov(potrebné preto byť viac ohľaduplnejší voči dlhoprstým vreckovým). . .
najviac to ide vtedy na odbyt s alkoholom, sladkosťami, zákuskami, pekárenskými výrobkami, pyrotechnikou a pod., čo treba na Vianoce/Silvestra
mLuks
Addict
Addict

super, dik za info,ešte že ťa máme, len si sa o týždeň sekol, po Vianociach to už sú len dozvuky.

pointa postu bola v čom?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ze kaufland je naj aj ked ta tam okradnu v dlhej rade v pokladni ked si nakoniec nahadzal do kosika to co si nechcel, kedze to co si chcel uz nemali :D aspon tak mi to vychadza z toho co tu pise :D
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

no ale hlavne treba byt ohladuplny voci vreckarom :D ved Vianoce....
mLuks
Addict
Addict

ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

ale hlavná vec, že majú aspoň online leták konečne, pamätám jak som musel niekedy vždy každý piatok, teraz už každú stredu čakať na nový leták v schránke, dakedy nám ani nedali a bol som nasratý, že neviem, čo je práve v akcii

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2015, 14:14)
http://www.kaufland.sk/Home/01_Aktualna ... /index.jsp

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2015, 20:42)
ehehe, reklamu na KAUFLAND z lásky k Slovensku nemajú len Češi, či Slováci, ale dokonca aj Nemci, čo platí tak skôr naraz pre ČR i DE, jednoducho Nemci vedia aj tak trochu komoliť po Česky:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na centrale vymysleli proste kampan Z lasky k (dopln region), tak natacaju, no.
ancikrista
Light Star
Light Star

som sa dočítal na ich oficiálnej stránke niečo, že vraj firma sa v roku 1930 volala nejako ináč: http://www.kaufland.sk/Home/05_Spolocno ... /index.jsp

!!! prvý názov vznikol už v r. 1984 v Neckharsulm !!!
v r. 1998 aj mimo Nemecka v českom kladne a v r. 2000 1. Kaufland na SR !!!

V r. 2011 bol už 1000. Kaufland v EÚ a Aktuálne majú už viac ako 1 150 Kauflandov v celej EÚ ako aj v Poľsku, v Chorvátsku, v Rumunsku a v Bulharsku, než len v ČR, SR a DE.
K tomu prevádzkujeme 17 logistických skladov a viacero mäsokombinátov. Naša spoločnosť sa radí k vedúcim potravinárskym obchodným reťazcom v Európe.
Veď len na SR je ich dokopy až 50 pobočiek, z toho hlavnou centrálou skladovania pre tieto všetky pobočky sa nachádza v Ilave.

Tak keď oficiálne pod týmto názvom pôsobia už od r. 1984, čo je pekných 30 rokov a len na SR to tvorí 50 pobočiek, tak potom, čo tu rozprávate poniektorí, že je to tak trochu aj oničom a že LIDL, BILLA či FRESH sú ďaleko lepšie, keď napr. TESCO má tak len odhadujem 15 ročnú históriu od založenia značky, a taká LIDL či FRESH len tak 7 rokov dozadu, CBA je na tom podobne, tak čo potom chcete tím dokázať. :?
mLuks
Addict
Addict

tebe fakt musí prášiť...koľko ti platia za reklamu? keď dobre, beriem to aj na dohodu.

...mimochodom, Tesco PLC, bolo založené v roku 1919, skôr ako tvoj Kaufland
ancikrista
Light Star
Light Star

no veľmi by som nepovedal :D

//autoeditácia príspevku (01 Júl 2015, 16:08)
keď už tak 1924: https://sk.wikipedia.org/wiki/Tesco
mLuks
Addict
Addict

snáď vieš aj po anglicky:
"Tesco was founded in 1919 by Jack Cohen as a group of market stalls.[9] The Tesco name first appeared in 1924, after Cohen purchased a shipment of tea from T. E. Stockwell and combined those initials with the first two letters of his surname,[10] and the first Tesco store opened in 1929 in Burnt Oak, Barnet. His business expanded rapidly, and by 1939 he had over 100 Tesco stores across the country.[11]"
jo, zdroj z wiki

dristaš tu absolútne bludy, ktoré nikoho nezaujímajú. Každý má vlatný názor a ak niekto nadáva na kaufland tak tvoja reklama, vychvaľovanie a neviem čo ešte to nezmení.

// https://en.wikipedia.org/wiki/Tesco
používaj anglickú wiki, tam je toho viac a lepšie :)
tak z toho, čo hovoríš, ti práši podstatne viac, keď nemáš ani 100% overené informácie, takže už konečne netrep sprostosti, jasné ???
informácie overené mám, ty používaj lepšie zdroje, skôr ako použiješ karmu milý ancikrista ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, Kaufland patrí medzi najmladšie značky, napr. také siete ako Ahold, Delvita, K-mart boli založené ešte v 19. storočí..

Každopádne podľa histórie sa nedá hodnotiť pôsobenie na našom trhu. :P
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

OK, tak po tej reklame musim vlastne skusenosti, Kaufland ma par dobrych produktov ktore som obcas kupoval, napr. omacky, sushi, garnaty, mrazene ale velmi dobre a inde som nieco podobne nevidel, inak bezne neakciove ceny nic moc az predrazene, akciove obcas az podozrivo nizke, no velakrat vela roznych druhov produktov bolo vypredanych podozrivo skoro, ako keby mali len malo kvoli tomu aby to dali do letaku a prilakali ludi, ktori potom nakupia ine, neakciove predrazene veci, ci veci za bezne ceny.

Tesco je v tomto vyrazne lepsie, zalezi od konkretneho obchodu, tie vacsie su na tom lepsie, Fresh napr. sa ani nepamatam ze by mali nieco vypredane, aj ked ten ma desiatky pobociek, moje skusenosti su s tymi vacsimi kde su aj pulty s chladenym masom.

To su teda moje skusenosti, subjektivne, ale nezaujate, to v ktorom storoci bol obchod zalozeny je na absolutnom dne veci ktore ma o obchode zaujimaju, hore su to cena, kvalita (a dobry pomer medzi nimi), dostupnost a vyber tovaru.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Kauf máva občas naozaj super akcie, len čo z toho keď na tretí deň už mávajú len prázdne regále....
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Keby na treti den, niekedy aj na prvy, aj preto som tam uz davnejsie nebol, radsej kupim za 8.90 inde, ako za 7.90 v Kauflande, ked viem aka je sanca ze to bude vypredane, skoda cesty, ked to nemaju, tak este prerobim ked potom musim ist inde - a niektore neakciove veci maju naopak velmi drahe.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Neakciové ceny máš všade drahé, to je princípom všetkých reťazcov, prilákať ľudí na pár super akcií a popri tom nakúpiš aj iný drahší tovar. Preistotu Ti ešte občas urobia reorganizáciu regálov, aby si nemohol ísť len za tými vecami, ktoré chceš kúpiť, ale aby si ich hľadal a tým prešiel celú predajňu a popritom Ti opäť udrie do oka niečo iné..

:)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak v inych obchodoch su aj drahsie veci, ale po prve, su aj neakciove a lacne, napr. tesco value niektore veci, cestoviny lacnejsie neakciove ako inde akciove (a tiez velmi dobre, subjektivne), alebo trvale, ci pravidelne sa opakujuce akcie - po druhe, inde mozem kupit aspon nieco akciove, ale ked sa po viacerych veciach v Kauflande len zaprasi, potom uz zostanu LEN neakciove, drahe.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

trochu OT

staci si precitat nazov temy a je jasne, ze autor temy si tu robi robi reklamu (alebo to ma zaplatene) a subjektivnu az tak silno, ze mi z toho praska cievka v oku, dal by som ruku do ohna ze prispieva aj z viacerich uctov

nemecky bojovnik :D rofl, tesco bude co, anglicky plnokrvnik ?

no a co sa tyka retazcov, bol som dlho odporca lidlu, ale v poslednej dobe sa presvedcujem, ze oproti konkurencii - lepsia kvalita (hlavne potravin), a vzdy nizsia cena... trochu minus je to, ze tam nemaju uplne vsetko a teda sa tescu/kauflandu tak ci tak neda vyhnut
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak myslim, ze uz je to skor kontraproduktivne, no ten nazov by som zvazil premenovat, predsa to az prilis zavana reklamou.

Co sa tyka podobnych tem, casto sa pise o inom retazci ako je nazov temy, takze idealne by bolo to zlucit, len neviem ci je to este teraz mozne.
Napísať odpoveď