Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
úúú, konečne !
som rád, že už keď je navigácia v tých kamiónoch (osobne mám rád minimapku), tak že už sa bude dať aj prispôsobovať
toto je hra, do ktorej som strašne rád investoval
som rád, že už keď je navigácia v tých kamiónoch (osobne mám rád minimapku), tak že už sa bude dať aj prispôsobovať
toto je hra, do ktorej som strašne rád investoval
-
*****HERO*****
Guru wannabe
od posledneho updatu som zacal mat nejaky delay na pridavanie plynu/brzdenie. hram na volante bez pedalov. volant aj vsetko ostatne reaguje uplne normalne, ale po stlaceni tlacitka na pridanie plynu cakam tak 1 sekundu, kym to v hre zareaguje. to iste pre brzdenie. som v tom sam? mody nemam ziadne, verziu mam Steamovu
-
Solo_Kamen
King
tiež sa mi to stalo, asi dve verzie dozadu.. ževraj physics update
. ale dalo sa na to zvyknúť a teraz to ani nevnímam
ja osobne taký problém vôbec nemám
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hm, no tak nejak si na to zvyknem snad.
inak, zmenilo sa aj spravanie tempomatu. ked tempomat nastavim na nizsiu rychlost, akou aktualne idem, zacne to brzdit retarderom, az kym nie som pod tou rychlostou. doteraz do toho retarder vobec nezasahoval a truck proste isiel na volnobeh, az kym rychlost neklesla na pozadovanu. moznost v options "Automatic retarder" mam vypnutu, no vobec to nefunguje, stale mi to retarduje. da sa to nejak fixnut?
a neviem ci som si upravoval nejake nastavenia abo nieco, ale ta hra je o dost svetlejsia, co sa tyka noci. doteraz som mal potrebu zapinat dialkove, lebo som proste do dialky nevidel, no teraz vidim na mile daleko aj bez dialkovych, viz http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =488448655 ... screen je este trochu skresleny, inak to hram na full a som si isty, ze do tohto updatu bola o 2 v noci ovela vacsia tma. cim to je? zavisi to aj od pocasia?
tak na problem 1 uz som prisiel, ovlada sa to nastavenim "Smart cruise control". staci nastavit na Disabled a je to tak, ako to bolo.
inak, zmenilo sa aj spravanie tempomatu. ked tempomat nastavim na nizsiu rychlost, akou aktualne idem, zacne to brzdit retarderom, az kym nie som pod tou rychlostou. doteraz do toho retarder vobec nezasahoval a truck proste isiel na volnobeh, az kym rychlost neklesla na pozadovanu. moznost v options "Automatic retarder" mam vypnutu, no vobec to nefunguje, stale mi to retarduje. da sa to nejak fixnut?
a neviem ci som si upravoval nejake nastavenia abo nieco, ale ta hra je o dost svetlejsia, co sa tyka noci. doteraz som mal potrebu zapinat dialkove, lebo som proste do dialky nevidel, no teraz vidim na mile daleko aj bez dialkovych, viz http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =488448655 ... screen je este trochu skresleny, inak to hram na full a som si isty, ze do tohto updatu bola o 2 v noci ovela vacsia tma. cim to je? zavisi to aj od pocasia?
tak na problem 1 uz som prisiel, ovlada sa to nastavenim "Smart cruise control". staci nastavit na Disabled a je to tak, ako to bolo.
-
Solo_Kamen
King
Zmenili nasvietenie... a v poslednom patchi pridali geograficky správnu polohu slnka... rána v škandinávii sú dlhé 
Každopádne, mám 227 vodičov(vrátane mna) a viac už ich v hre nie je. Predpokladám, že behom krátkej doby skúpim zyšok garáží v anglicku, nemecku a škandinávii, takže sa chcem spýtat na pár vecí.
1. Je nejaký mod, ktorý pridá dostatok vodičov na zvyšných garáží v hre?
2. je nejaký moc, ktorý urobí hru obtiažnejšiou? (väčšie pokuty, menšie zárobky, pomalšie skillovanie, vyššie úroky na pôžičkách.)
Chcel by som si po kúpení všetkého čo sa dá spravit niekolko mesiacov prestávku a potom začat znova hrat viac hardcore... a dodržiavat 90KM/H
... ak dovtedy nevyjde American Truck Simulator 
Každopádne, mám 227 vodičov(vrátane mna) a viac už ich v hre nie je. Predpokladám, že behom krátkej doby skúpim zyšok garáží v anglicku, nemecku a škandinávii, takže sa chcem spýtat na pár vecí.
1. Je nejaký mod, ktorý pridá dostatok vodičov na zvyšných garáží v hre?
2. je nejaký moc, ktorý urobí hru obtiažnejšiou? (väčšie pokuty, menšie zárobky, pomalšie skillovanie, vyššie úroky na pôžičkách.)
Chcel by som si po kúpení všetkého čo sa dá spravit niekolko mesiacov prestávku a potom začat znova hrat viac hardcore... a dodržiavat 90KM/H
riadne to hrotíš teda
-
Solo_Kamen
King
Mám dosť zbytočného bordelu na stole, nie ešte aby som mal další na obrazovke 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To DLC uplna realita ako to tam v truckoch vyzerá 
-
marekhanko
Amateur
Caute, som v tejto hre amater. Viete mi poradiť ako hrať free ride? proste len tak si jazdiť bez návesu? Vdaka
-
Wishmaster
Medium Professional
nebudes brat zakazky a len jazdis? hm? 
-
marekhanko
Amateur
Ahá, ja este nemam vlastný ťahač
dakujem za promptnu odpoved.
-
Solo_Kamen
King
zarob si na vlastný ťahač a potom si môžeš užívať free ride, kým budeš mat peniaze na benzín a opravy 
Druhá možnosť je po pár zakázkach si vziat pôžičku, ale tú je treba samozrejme nejako splatit.
Druhá možnosť je po pár zakázkach si vziat pôžičku, ale tú je treba samozrejme nejako splatit.
-
lukostrel77
Star
Zobral som tu pozicku som lvl 12 aby som si kupil (Volvo fh16)Solo_Kamen napísal:zarob si na vlastný ťahač a potom si môžeš užívať free ride, kým budeš mat peniaze na benzín a opravy
Ešťe otazka ktori kamion je podla vas dobry?
-
Solo_Kamen
King
ak má byt na konci vety otáznik, tak ti neviem povedat, čo sa stane. v Eurotruck simulator 1 sa proste skončila hra, ked si dlhšie nevedel pôžičku splácat alebo ju vykrývat dalšími pôžičkami. Ale ako je to v dvojke fakt neviemlukostrel77 napísal:
Zobral som tu pozicku som lvl 12 aby som si kupil (Volvo fh16)co sa stane ked ju nebudem splacat? Zoberu mi kamion.
Mne sa osvedčil Scania Streamline Topline a Volvo FH16 Globethrotter. Sú dost výkonné.lukostrel77 napísal: Ešťe otazka ktorý kamion je podla vas dobry?
-
lukostrel77
Star
Ano to nove volvo fh16 je krasne.Presiel som zo scania streamline nan zatial ho testujem,no uvazujem nad kupou iveco paci s mi len ci je vykonne alebo si mam nechat volvo.
Na 3. Februara je oznamene vydanie American Truck Simulator. Co vy na to? Zanechate ETS? Ja osobne pockam na novinky, stary 18 WoS Pedal To The Metal ma celkom bavil, ale ETS 2 to vyhral vdaka relativne znamemu prostrediu. A to sa este vdaka modom podarilo dost rozsirit, takze vobec neviem ci ma ATS zlaka 
http://blog.scssoft.com/2015/12/america ... -date.html
-
lukostrel77
Star
GothaR napísal:Na 3. Februara je oznamene vydanie American Truck Simulator. Co vy na to? Zanechate ETS? Ja osobne pockam na novinky, stary 18 WoS Pedal To The Metal ma celkom bavil, ale ETS 2 to vyhral vdaka relativne znamemu prostrediu. A to sa este vdaka modom podarilo dost rozsirit, takze vobec neviem ci ma ATS zlaka
No mna strašne baví ets 2 len nanho neni čas,ale som zvedaví ako bude vyzerať american truck simulator ako sa bude hrať a potom si ho asi kupim.
Bude demo alebo nie ?
Požiadavky hádam nebudu večšie ako euro truck 2.
-
Solo_Kamen
King
o tomto som už založil témuGothaR napísal:Na 3. Februara je oznamene vydanie American Truck Simulator. Co vy na to? Zanechate ETS? Ja osobne pockam na novinky, stary 18 WoS Pedal To The Metal ma celkom bavil, ale ETS 2 to vyhral vdaka relativne znamemu prostrediu. A to sa este vdaka modom podarilo dost rozsirit, takze vobec neviem ci ma ATS zlaka