Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Zdravím, nerobil niekto z vás nedávno prenos čísla do Orange-u? plánoval som využiť tú zľavu 150e, ktorá sa dá uplatniť buď ako tých 5e mesačne dole, alebo naraz pri kúpe telefónu. No dnes som tam takúto možnosť už nenašiel, nestretol sa s tým niekto?
áno presne túto akciu, no možno pred 2 dňami bolo v ponuke aj ako jednorázových 150e dole pri nákupe zariadeniaFabo napísal:myslis toto? http://www.orange.sk/prevas/pausaly/pre ... o-orangeu/
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tusim sa da aj tak, akurat ja som sa k tomu preklikal cez vyber bez mobilu.
Zdravim preniesol som cislo do Orange Sova 10 a prisla mi faktura na 12,84€ (22.06-27.07-) a teraz mam v zakaznickej zone po odratani vsetkych zliav stav vášho účtu 4,15€ v minuse,teraz nechapem kolko mam platit,ci ako to je teraz 
-
guess.whoo
Redeemer
nemas platit nic ked si v minuse..dalsou fakturou sa dostanes do plusu a potom to budes hradit
Mam bonusovu sluzbu Nekonecne Volania na 3 cisla,neviete ako je to so zmenou cisla ? Zmena prebehne "okamzite" ? Je to zdarma ?
-
bashnator
Light Star
Precitaj si na ich webe , maju tam vsetko uvedene, prenos prebehne do 4-och dni od podpisu, a nieje spoplatneny
ale on asi skôr potrebuje vedieť kde sa dá zmeniť jedno z tých 3 čísel čo zadával vtedy keď si paušál kupovalbashnator napísal:Precitaj si na ich webe , maju tam vsetko uvedene, prenos prebehne do 4-och dni, a nieje spoplatneny
ty myslíš prenos t.č. od iného operátora
Presne tak,neviem kde tam vidí slovo "prenos"... Nemá niekto skúsenosť?
-
Soviet
Darca
Vsetko v pohode. Zatial nelutujemtyler91 napísal:Soviet: Si spokojny/nelutujes s odstupom casu prenos cisla z O2 na Sovu 10 ?
Lebo ja som dnes kurierovi podpisal dokumenty a presiel som z Telekomu takisto na Sovu 10...100 minut +800MB + neobmedzene volania na 3 Orange cisla za 6€ mesacne,je pre mna velmi vyhodne...
Je to zdarma. Spravis to cez web a plati od dalsieho fakturacneho obdobia to cislo, ktore pridas/zmenis.tyler91 napísal:Mam bonusovu sluzbu Nekonecne Volania na 3 cisla,neviete ako je to so zmenou cisla ? Zmena prebehne "okamzite" ? Je to zdarma ?
Moje Sluzby --> Aktivovat nove sluzby --> kliknes na aktivne--> tam vyberies upravit pri Nekonecno --> a tam uz len das nastavit cisla a potom potvrdis zadanim toho ID kodu.
Ja zatial takisto 100% spokojnost,hlavne s pokrytim-3G takmer všade
Len sa mi nepači toto ich fakturovanie - mesiac dopredu a bonusy nabehuju az po vystaveni faktury...
Len sa mi nepači toto ich fakturovanie - mesiac dopredu a bonusy nabehuju az po vystaveni faktury...
-
bashnator
Light Star
Moja chyba, pisal som narychlotyler91 napísal:Presne tak,neviem kde tam vidí slovo "prenos"... Nemá niekto skúsenosť?
Ja som sa rozhodol tak isto o presun cisla z T-mobilu do Pomarancu, Sova 15, s Lumiou 435 (1 Eurovy telefon, cena noveho okolo 80 E), prenos mesacneho predplatneho, nakolko mam malo orindzakov v okoli
Zaujimalo by ma ako si "vybavil" 800 MB mesacne? ked program uvadza 100 MB
Rovno som si nechal predlzit aj Fibernet, nakolko budem moct vyuzivat 5 Eurovu zlavu aj na net, ak mam aktivovany hlasovy pausal s faktoru aspon 10 eur. Cize celkom slusny deal
Program ma 100MB a aktivoval som si aj Nekonecny internet Štart 700MB za 2€ mesacne
-
bashnator
Light Star
Tak to si pekne vychytal
ja som tiez spokojny aj s telefonom, a rovnako fakturou, ktoru budem platit. Treba podla mna vyuzit ten bonus prenosu cisla, nakolko si nemyslim, ze ho budu este dlho ponukat.
-
guess.whoo
Redeemer
ale budu..najvacsia zatva u operatorov ked maju bonus za prenos.
Osobne si myslim,ze minimalne do konca roka ho budu ponukat a pred Vianocami mozno este nejak upravia k lepsiemu obsah pausalu....
-
guess.whoo
Redeemer
kazdy rok pridu v novembri operatori s novymi vecami a samozrejme aj bonusom za prenos cisla
-
bashnator
Light Star
Nemyslim si, ze je to pre nich nejak extremne vyhodne, nakolko vela ludi vyuziva pausalovu turistiku, prenesu si cislo k inemu operatorovi a potom spat. Dokaz toho uz napriklad je, ze zrusili 150 eurovy bonus na kupu telefonu, teraz uz "len" odratavaju z faktur. Ale,ak k je to pre nich v nejakom smere vyhodne tak budis, ja som ziskal novy telefon, lacnejsi pausal a platil som 1 euro, takze som spokojny.
Predtym som mal v T-mobile este lepsiu akciu (rok 2008) Nokiu N95, novu, 75% zlava na mesacny pausal na dobu neurcitu, cize som platil za pausal v hodnote nieco cez 35eur, 13eur + for free telefon, ktory vtedy stal novy okolo 350e
Predtym som mal v T-mobile este lepsiu akciu (rok 2008) Nokiu N95, novu, 75% zlava na mesacny pausal na dobu neurcitu, cize som platil za pausal v hodnote nieco cez 35eur, 13eur + for free telefon, ktory vtedy stal novy okolo 350e
Mám neskutočne iritujúci problém s orange. Pri telefonovaní sa mi viac menej stáva, že mi na okamih akoby vypadol signál resp. hlas druhej strany akoby na okamih zachrchotal. Nestáva sa to aj Vám? Neskutočne má to série nakoľko mi unikajú informácie z hovoru druhej strany a musím sa opakovane pýtať čo hovoril alebo nech to zopakuje. Rovnaký problém mám okrem súkromného telefónu aj na orange služobnom. Skúšal som 4 rôzne telefóny na oboch sim ale stále to iste. Používam aj číslo z telekomu a tam teda v sieti telekom tento problém nemám. Pred rokmi som používal o2 a tiež bez problému.