Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa p4ra »

Bad.boy napísal:(zaujimala by ma situacia keby bol dotycny chudobny...
Jednoduche vysvetlenie.
Prílohy
11017434_10206272947435021_3921649958474380743_n.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no hej, ale ved je to film (kniha), neni sa comu cudovat.

batman by bol asi tiez o niecom uplne inom keby bruce wayne nebol milionar ale bezdomovec :D
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

http://www.imdb.com/title/tt1567437/
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Voices_%28film%29
http://www.csfd.cz/film/343028-hlasy/

Strašne chorý film, mám z neho zmiešané pocity (teraz som ho dopozeral). V každom prípade si ho pozriem zas (hoci neviem prečo).
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Pitch Perfect 2 http://www.csfd.cz/film/353835-ladime-2/
moj guilty pleasure! lepsi soundtrack ako v prvom dieli (Muse, Fall out boy, ...), lepsie vtipy ako v prvom dieli, lepsi good feel pocit ako po prvom dieli, lepsie cameos ako v prvom dieli (Pentatonix, Snoop Dogg, futbalisti z Green Bay Packers). som hotovy, uzasne to je :D 9/10
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

http://www.imdb.com/title/tt2557490/

A Million Ways to Die in the West - na sobotu vecer som si ani lepsie nemohol priat :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vcera som bol pozriet v kine Mission: Impossible - Rogue Nation. Pre mna zatial asi najlepsia cast z celej serie. Velmi dobre umiestneny humor v spravnych momentoch, neboli tam prehnane efekty, dobre obsadenie, trosku ma rusila platena reklama BMW, ale auta boli pozeratelne, tak sa dalo. Za mna z pohladu CSFD hodnotenia 5*, IDMB 9.0.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Challenger raketoplan ma 2 500 000 suciastok dokopy za viac ako 1 miliardu dolarov (rok 1986) a pokazi sa vec za 2 dolare aj ked nie tak uplne...prvy film kde som aj v skutocnosti cital knihu (What Do You Care What Other People Think?) na zaklade ktorej je tento film natoceny :) Vsetci poznaju Einsteina a jeho E=mc2, ale len malokto pozna Feynmana a jeho diagramy..pre mna je to vzor, bodaj by bolo takych ludi na svete viac, hned by sme sa tu mali lepsie...pre mna 9/10
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

What we did on our holiday
http://www.csfd.cz/film/368095-what-we- ... r-holiday/
Vyborna trochu cierna rodinna komedia. Pre mna je to asi prekvapenie roka. Humor mi sadol 100 %ne a konecne som sa po dlhej dobe dockal komedie, ktora si nevycerpala vsetky vtipy uz v traileri.
80 %

Leviatan
http://www.csfd.cz/film/354607-leviatan/
Slusny film o bezradnosti cloveka v suboji s byrokraciou a korupciou. Vynika ale hlavne technickym spracovanim. bezne si to az tak nevsimam, ale tu bola vyborna kamera, kazdy zaber bol premysleny a obcas hodny aj zaramovania (predovsetkym ten, ktory sa ocitol aj na plagate).
80 %

Co sme komu urobili?
http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/
Priemerna rodinna komedia s drsnejsim humorom zameranym na multi-kulti. Ma lepsie aj horsie miesta, ale celkovo to vnimam ako nevyuzity potencial. No na jedno pozretie a pobavenie staci.
60 %

Woman in Gold
http://www.csfd.cz/film/375700-dama-ve-zlatem/
Opat prijemny film s nadychom komedie. Stale ale ide skor o pravnicku dramu, no scenar ma zaujal. Helen Mirren ta rola naplno sadla. Dojem posilnilo hlavne to, ze film bol inspirovany skutocnymi udalostami.
80 %

Talented Mr. Ripley
http://www.csfd.cz/film/14144-talentovany-pan-ripley/
Dlho ma tento film obchadzal, ale nakoniec som velmi rad, ze som si ho pozrel. Vyborni herci a hlavne vyborny scenar bez slabeho miesta. Dlzka 139 minut mi vobec nevadila a ubehlo to ako voda. Jednoznacne odporucam.
90 %
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Včera som sa po dlhšej dobe odhodlal pozrieť si Project X. Nemôžem povedať, že by som sa pri tom filme nudil, len nebol to ani žiadny zázrak. No tých cca 90 minút mi ubehlo rýchlo. Čo sa mi páčilo boli dve pesničky zo soundtracku (cez jednu som sa dostal k filmu). Za seba hodnotím 6/10. Hlavne za tie pesničky a baby, čo nemali problém byť aj hore bez :psssst:

http://www.csfd.cz/film/304000-projekt-x/
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Vcera som dokukal s priatelkou Age of Adaline dal by som tomu tak 7/10, taka "romanticka" oddychovka/pohodovka, nenudil som sa a nebolo to zas nejak brutalne romanticke, zaver sa dal sice vytusit uz v polke filmu.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Chalani votriem sa tu trosku, v poslednej dobe som videl Mimomov, Ted 2, Transcendence, celkom pohoda filmy, ale nie toto som chcel...
Prosim vas odporucte nejaky filmy, ktore by stalo za to pozriet s kamoskou. Nieco so zaujimavym dejom, ale kludne aj nejake tie oddychovke komedie, nieco co stoji za to pozriet si vo dvojici.
Dik
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vcera som si pozrel konecne Ex Machina. Strasne sa mi pacilo spracovanie, sposob akym to bolo vyrozpravane a hlavne sa tam jasne ukazalo, aka potencialne nebezpecna moze byt AI (UI). 4* na CSFD, 8,5 na IMDB za mna.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Before We Go Celkom príjemný režisérsky debut Chrisa Evansa, malo to zopár hluchých miest, tiež mi tam chýbalo niečo čo by vytváralo lepší dojem ale inak slušné. 3/5

Inside Out Asi nejalepší tohtoročný animák 5/5

The Voices Velice zaujímavý film :D, Reynolds je rozhodne sympaťák ktorý tomu dodal takú "creepy" atmosféru. Mal som z toho celý čas divný pocit ale zabával som sa :D 4/5
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Odhodlal som si pozriet Rychlo a zbesilo 7, otras. Hadam najslabsia cast celej serie.
http://www.csfd.cz/film/340855-rychle-a-zbesile-7/
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Posledne casti zbesilo su chore, trapny humor, totalne scifi...

Inak vcera som si pustil tu druhu cast Rezistencia http://www.csfd.cz/film/365138-rezistence/ , uz jednotka sa mi moc nepacila, nemalo to logiku... Ale tuto druhu cast som nevydrzal pozerat ani 15 minut .... :samovrazda:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vcera som pozeral film Four Lions... totalna divocina, na jednej strane az parodicka komedia o styroch wannabe dzihadistoch v UK, ktori planuju sebevrazedny bombovy utok, na strane druhej smutny pohlad na islamskych extremistov, ktori su tak ovplivneni svojim nabozenstvom ze ich vrcholom (pozemskeho) zivota je zabit sa a zobrat so sebou co najviac neveriacich...
hlavny protagonista ma zenu a dieta, vztah s manzelkou je uplne normalny (ziadne otroctvo, ziadne schovavanie kazdeho kuska tela) a ked mu zena po tom co sa vrati vecer domov uplne v pohodicke pri veceri hovori "to nic ze si sa dnes neodpalil, odpalis sa nabuduce, neboj"... to je fakt silna kava.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

^ to vyzera zaujimavo. Vdaka za tip, pozriem si to tento vikend. :)
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Síce to nie je film, ale dokument, ale aj tak sa o ňom zmienim.

Rytmus - Sídliskový sen: Keďže som fanúšikom Rytmusa, páči sa mi väčšina jeho názorov a hudba, tak je pochopiteľné, že na tento dokument nebudem nadávať. S čím ale musím súhlasiť je to, že je to o dosť odlišne robený dokument ako je robený Amy, o živote Amy Winehouse. Tento Rytmusov dokument bol určený len pre cieľovú skupinu ľudí, ktorí ho aspoň minimálne poznajú a vedia, o koho sa jedná. Pričom dokument Amy si môže pozrieť ktokoľvek, aj človek, ktorý absolútne nevie kto to Amy Winehouse je, a z dokumentu zistí všetko podstatné a utvorí si o tom svoj obraz. Ale poďme k Rytmusovi. Bol to celkom vtipne ladený dokument, Rytmus je známy šoumen. Zo začiatku mi to prišlo robené dosť na city, že cieľom dokumentu je ľudí naozaj rozplakať a zamyslieť sa nad tým, no potom, ako som spomínal, to bolo odľahčované rôznymi poznámkami a scénkami Rytmusa. Spracovanie dokumentu bolo ozaj skvelé, Miro Drobný s tímom to parádne premakali. Človek sa dozvie celkom dosť zaujímavostí o jeho živote, i keď nám to je koniec koncov ukradnuté. :D Ale odporúčam pozrieť. :) 9/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Avengers: Age of Ultron: Taky ok film, nic extra, bolo to lepsie ako 1 ale taky akcny priemer. Pripadalo mi to ako tranformers.

Ex Machina: Tak konecne som pozrel aj tento film, moc sa mi do toho nechcelo, ale naozaj super film. Zvysok v spoilery.
Spoiler
ta scena ked si rezal ruku a ked sa ten robot odhaloval bola dost psycho, vyborna scena. Cital som par reakci, a moje pochopenie je, ze Nathan aj ked sa na prvy pohlad zda byt dick. Vsetky tie jeho roboty boli asi naprogramovane na útek. Ten prvy sa snazil znicit dvere. Ava nato isla uz trochu zlozitejsie a zmanipulovala Caleb-a. Preto sa nakonci nestara o nic ine len oto odist odtial a na Caleb-ovi jej nezalezi, cize nejaky realny ciel asi nema a Caleb sa nechal oklamat. Tak isto ta Kyoko tusim zacala rozumiet, kedze pozerala tu kameru, isla do miestosti s Avou a nakoniec aj zabila Nathan-a.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

k Ex-Machina
Spoiler
tam skor islo o to, ze vytvoril nieco, co "zije" a mysli.. a zamkol to do vazania. to ako keby si porodil decko a odjakziva ho drzal v nejakej miestnosti cely cas bez pristupu k vonkajsiemu svetu. a este si tam z nich robil aj sexualne otrokyne a zneuzival ich. ja som to pochopil tak, ze to bol obycajny sadista a psychopat. ked si potreboval zasukat, tak si mal objednat Realdoll2 z netu. vsak to ako keby dal mozog hriankovacu a potom bol jediny zmysel zivota toho hriankovaca hriankovat chlieb ( ). tak sa necudujem, ze odtial chceli utiect. podla mna ava vedela citit (od toho aj ten nazov ex-machina), len tie konkretne city k tomu chalanovi simulovala, aby ju oslobodil, pretoze po tom tuzila najviac. moc som ale nepobral ten koniec. prisiel po nu ten isty pilot helikoptery ako na zaciatku a to mu nebolo divne, ze vyzdvihuje uplne inu osobu ako predtym?
Napísať odpoveď