e-shop: www.sportsdirect.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
ja som return nikdy neriesil..ked nesedela velkost tak som to dal na inzerat. je to ovela jednoduchsie ako cakat na ich vyjadrenia a posielat to do UK. urcite nieco prerobis, ale fakt to za to nestoji
-
Scorpion90
King
Zdar, vyskytla sa mi taká haluz. Objednávka z SD, platba cez paypal za sumu, ktorá je vyššia ako denný limit mojej karty. Na sportsdirect, v historii objednavok nevidím túto objednávku, avšak na paypale ju vidím so statusom pending (v pp je aj invoice v tvare SD) avšak v historii na SD ju nevidím.
Spravil som to, že som navýšil dnes limit na karte, bude však realne zvýšený najskôr zajtra po 10:00. Aký je ďalší postup?
Tovar objednať chcem a musím v rámci možností čím skôr (z inej karty to platiť nechcem, lebo je to nákup za niekoľko stoviek) avšak neviem či paypal automaticky strhne prachy vo výške faktúry po tom ako sa limit zmení, alebo to musím cvaknúť na novo (či už cez pp, alebo priamo cez kartu) a tú starú transakciu teda môžem nechať so statusom pending na furt...
dík moc, k+
Spravil som to, že som navýšil dnes limit na karte, bude však realne zvýšený najskôr zajtra po 10:00. Aký je ďalší postup?
Tovar objednať chcem a musím v rámci možností čím skôr (z inej karty to platiť nechcem, lebo je to nákup za niekoľko stoviek) avšak neviem či paypal automaticky strhne prachy vo výške faktúry po tom ako sa limit zmení, alebo to musím cvaknúť na novo (či už cez pp, alebo priamo cez kartu) a tú starú transakciu teda môžem nechať so statusom pending na furt...
dík moc, k+
Ja som tiež zaplatil s limitom nižším ako suma, dokonca tiež PayPalom, ale rovno PP ma vyfuckoval, že transakcia neprebehla. Žiadne Pending som tam nemal. Potom som limit zvýšil, a všetko v pohode, strho samozrejme iba raz.
Nemôžeš ty túto transakciu stornovať?
A ak to nevidíš v histórií SD, si si istý, že si bol prihlásený?
Nemôžeš ty túto transakciu stornovať?
A ak to nevidíš v histórií SD, si si istý, že si bol prihlásený?
Bol som prihlásený
a prave na ukor toho, neviem čo stým.. lebo od SD som neobdržal ani mail o objednavke, ani to v historii nevidím, akurát som obdržal mail od paypalu, kde to v historií je ako pending.. a nenašiel som ani možnosť, ako to v pp stornovať, alebo niečo obdobné.. 
edit:// neviem odkiaľ, ale mám dojem že tieto pending platby, by sa mali automaticky zmazať zhruba po mesiaci, ak príjimateľ peniaze neobdrží.. myslím, že toto je ten prípad, zrejme budem musieť vydržať do rána a potom to cvaknúť na novo, než mailovať a komunikovať na dlhé lakte s podporou sd
edit:// neviem odkiaľ, ale mám dojem že tieto pending platby, by sa mali automaticky zmazať zhruba po mesiaci, ak príjimateľ peniaze neobdrží.. myslím, že toto je ten prípad, zrejme budem musieť vydržať do rána a potom to cvaknúť na novo, než mailovať a komunikovať na dlhé lakte s podporou sd
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, ak sa neda stornovat kasli na to, sprav objednavku na novo a zaplat este raz
-
rastikbart
Medium Star
nemate niekto aktualny zlavovy kupon na boty?
Inak netušíte, či sa dajú tie zľavové kupóny aplikovať len na eshop alebo aj na kamenné predajne? Konkrétne by ma zaujímala brnenská pobočka.
To budeš mať v podmienkach vouchera
Da sa niekde zvolit filter, aby mi to ukazovali iba tenisky v kamennej predajni Bory Mall/Eurovea/Aupark ?
-
Sarger
Guru wannabe
Zdar, bude objednávať niekto z Ba v najbližšej dobe? Keď tak tu alebo SS. 
-
dzihadista
Novice
zdravim,nekupoval alebo nevie niekto poradiť s nasledovnym problemom: http://www.sportsdirect.com/kangol-chin ... ers-518629 chcel by som kupiť tieto nohavice čierne avšak ked sa dole objavia fotky tak prve 3 su iny strih ako štvrta fotka,nevie niekto poradiť či v skutočnosti maju strih ako obrazok 1,2,3 alebo ako obrazok 4??
Sú to tie isté nohavice, akurát na tej 4. fotke sú viac nasvetlené...
Predsa su to tie iste, to da rozum. Ci cakas, ze si niekto z nas objednaval prave tie o ktorych tu pises? OMG
Tip: Teraz jeden portál ponúka na sportsdirect 1,2% vratenie penazi pre všetkych a 3,2 pre nových zákazníkov, ale je to do 22.9 tak ak niekto o tom nevie a chystá sa nakupovať vo velkom
-
guess.whoo
Redeemer
bola za poslednych par mesiacov akcia na postovne zdarma? cakam cakam a nic 
Nemáte niekto skúsenosť s tým, ako dostať veci z ie.sportsdirect.com na Slovensko? na tomto sklade, majú veci ktoré na klasickom nie a hlavne za super cenu... a zasielajú len v oblasti Írska.. neexistuje nejaká služba ako shippito, alebo niečo podobné, čo by sa tu dalo aplikovať? dík, k+
ahojte, nemá niekto skúsenosti s výmenou tovaru kúpeného z ich eshopu priamo v predajni na slovensku ? skladiskový majstrík žije v UK oblakoch a nepochopil, že 10(44) znamená asi US, keďže je tam 44 a nie UK 10, čo je 44,5 a posielať to späť nechcem...síce ide o boty za 12€, tak mi ide o princíp a že by som rád mal správne číslo
Na 99% nebudeš môcť vymeniť tovar. Kúpil si to cez britský eshop, nie na predajni.
http://sk.sportsdirect.com/customerserv ... dexchanges
Nákupy v predajni
Prosíme Vás, aby ste vrátili svoj nákup do predajne, v ktorej ste ho kúpili, alebo do miestnej predajne.
Online nákupy
Ak chcete tovar vrátiť, najprv si vytlačte Formulár pre vrátenie tovaru, vyplňte a pošlite späť spolu s faktúrou a tovarom na adresu...
http://sk.sportsdirect.com/customerserv ... dexchanges
Nákupy v predajni
Prosíme Vás, aby ste vrátili svoj nákup do predajne, v ktorej ste ho kúpili, alebo do miestnej predajne.
Online nákupy
Ak chcete tovar vrátiť, najprv si vytlačte Formulár pre vrátenie tovaru, vyplňte a pošlite späť spolu s faktúrou a tovarom na adresu...
ja som si to potom všimol, aj ma odpinkli v predajni...škoda, stačilo by, ak by mali slovenskú doménu, to by sa potom dalo