Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa UN2552 »

The Rocket:Maurice Richard - 10/10
Red army - 10/10
Legenda 17 - 10/10
Mozno privelke hodnotenie no mne to sadlo presne do mojho vkusu :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Old Dirty Bastard, ten pilot (aspon tak tomu rozumiem ja) pracuje na principe: Kam ma zavolaju, tam pridem a nepytam sa otazky. - co v skratke moze znamenat, ze ona urobila hovor z nathanovho domu, ze ma prist vyzdvihnut niekoho (resp. mailom, neviem, tam to nebolo zobrazene do detailov), tak borec proste sadol a isiel a neriesil, kto mu tam nastupuje.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spy - super komedia, asi najlepsia co som videl v poslednom case. Trailer je nic moc, ale film je super. Statham to zabija hlaskami a jeho postava je super. Tak isto zvysok hercov, kazda postava ma kopu hlasok. Bolo tam par trochu trapnych scen, ale celkovo ako film naozaj super 9/10.

San Andreas - No katastroficky film. Nevedel som o com to je ked som to isiel pozerat, ale po tom co som videl tu havariu na zaciatku, tak som vedel ze bude "sranda". V podstate velke zemetrasenie v San Franciscu, kazda budova co mohla padnut padla, vsetko co sa mohlo pokazit sa pokazilo. Naozaj absurdne a miestami smiesne. 5/10
Old Dirty Bastard napísal:k Ex-Machina
Spoiler
Ja si zas myslim, ze ona proste nevedela citit, ziadna empatia nic, jediny jej ciel bol dostat sa von a vyuzila nato vsetko co sa dalo. Jeho tam nechala zavreteho, lebo ho uz nepotrebovala. Ani tych ostatnych robotov sa nesnazila zachranit, len vyuzila ich casti. Tak isto nemala ziadny plan, vybiju sa jej baterky a ma smolu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ex/machina
Spoiler
Ved ten chalan co ju stvoril povedal ze ona bola naprogramovana na utek od uplneho zaciatku, ze v tom spocival cely ten test a ten robot uspel. A keby ten druhy troll ktoreho ohurila neotvoril zamky tak by bolo vsetko v poriadku. Ja osobne tento film hodnotim priemerne a tak sa nesnazim hladat nieco za tym, co tam bolo jasne povedane. Co sa tyka pilota vrtulniku, suhlasim s p4ra, on ma dukaty za robotu, viac sa nepyta.
//
Spoiler
povedal to na konci pred tym nez sa to vsetko zomlelo a potom mu dal zaucho
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Spoiler
To som asi prehliadol, že by povedal, že bola naprogramovaná na útek. Celý ten test spočíval pokiaľ viem v tom, aby ten "návštevník" nevedel odlíšiť robota od človeka. To je všetko, v podstate Turingov test, nie? S útekom si nič nepamätám (ale videl som to dávnejšie, tak ruku do ohňa nedám).
//sorry, tak fakt len zle pamätám. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Bol som v sobotu na Hitman: Agent 47. Strasne sklamanie a skoda penazi. Ak ste neboli v kine, usetrite si peniaze a pockajte na kvalitny zdroj z internetu. Nie je to film hodny kina. IDMB 4.0, CSFD 2*.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Myslel som si, ze si zas "nazbieram" par filmov a potom sme hodim par dojmov spolu, ale po dnesnom zhliadnuti The Imposter ho musim hned aj odporucit :)
csfd: http://www.csfd.cz/film/311142-podvodnik/
Je to paradne natoceny dokument o este lepsom pripade sikovneho podvodnika. Viac si o tom nezistujte, len si zozente film a pozerajte. Polovicu filmu som skoro ani nedychal a znovu som si povedal, ze najlepsie krimi pribehy su aj tak tie zo zivota a nie od hollywoodskych scenaristov. 90 %

A este som si na zaklade vasej diskusie pozrel Ex Machina ( http://www.csfd.cz/film/351140-ex-machina/ )
Celkom sa mi to pacilo, bolo to take inteligentne a dobre napisane scifi. Zaroven to bolo vsetko jednoduche bez snahy to zbytocne komplikovat ako byva obcas pri modernych scifi zvykom. Pokial ide o pribeh a motivaciu hlavnej hrdinky, tak je spravne vysvetlenie od lekoklatika, aspon aj ja som to tak pochopil. 80 %
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si dal vcera po dlhom case filmy.

prvy bol Spy - http://www.imdb.com/title/tt3079380/
velmi prijemna spionazna komedia. dobre som sa pobavil na niektorych hlaskach a vykone hlavnej postavy :D uplna oddychovka - 7,5/10

druhy bol Southpaw - http://www.imdb.com/title/tt1798684/
kvalitna drama zo sportoveho prostredia. vynikajuci vykon Gyllenhaala, sice predvidatelny koniec, ale dej bol putavy. stotoznujem sa s hodnotenim na IMDB - 7,7/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dik GothaR za tip, akurat som to dopozeral, dobry film.
Spoiler
Myslim, ze ta rodina o tom vedela, nieco s nou nesedelo, samozrejme reziser chcel aby sme si to mysleli, ale tak ci tak tam nieco nehralo. A ma prekvapilo, ze teraz ma rodinu a deti.
A ta FBI zena, ci socialna pracovnicka ci co to bolo, bola strasne nekompetentna, vsetkemu hned uverila a nic jej nevadilo.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

The Gift ak chce niekto dobry tip na film. Je to o trosku slabsie ako Gone Girl ale miestami vie prekvapit, klobuk dole pred Joelom Edgertonom ktory si sam napisal scenar a aj reziroval tento film8/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kde si ten film videl? nevidim ho v kinach ani v zalive u piratov
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

CSFD jasne pise - Česko V kinech od: 20.08.2015 CinemArt
Slovensko V kinech od: 20.08.2015 Barracuda Movie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pascalwb napísal:Dik GothaR za tip, akurat som to dopozeral, dobry film.
Spoiler
Myslim, ze ta rodina o tom vedela, nieco s nou nesedelo, samozrejme reziser chcel aby sme si to mysleli, ale tak ci tak tam nieco nehralo. A ma prekvapilo, ze teraz ma rodinu a deti.
A ta FBI zena, ci socialna pracovnicka ci co to bolo, bola strasne nekompetentna, vsetkemu hned uverila a nic jej nevadilo.
Spoiler
Ja si tiez myslim, ze s tym nieco ma ten jej brat. Paniz FBI to zo zaciatku brala ludsky, hned sa jej to nezdalo, ale pocitala s tym, ze rodina si syna spozna. Ked sa vynorili dalsie nejasnosti, tak chcela vzorku DNA a vtedy sa ukazalo, ze rodina nema zaujem o dokazanie totoznosti.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

preto sa pytam v akom kine na tom bol, lebo v cinemaxe som to nevidel

/beriem s5..selhala mi pistole
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

guess.whoo napísal:kde si ten film videl? nevidim ho v kinach ani v zalive u piratov
v Auparku
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Myslel som si, ze si zas "nazbieram" par filmov a potom sme hodim par dojmov spolu, ale po dnesnom zhliadnuti The Imposter ho musim hned aj odporucit :)
csfd: http://www.csfd.cz/film/311142-podvodnik/
Je to paradne natoceny dokument o este lepsom pripade sikovneho podvodnika. Viac si o tom nezistujte, len si zozente film a pozerajte. Polovicu filmu som skoro ani nedychal a znovu som si povedal, ze najlepsie krimi pribehy su aj tak tie zo zivota a nie od hollywoodskych scenaristov. 90 %
Tak som si to na zaklade tvojho odporucania pozrel a musim povedat, ze som bol sklamany. Asi som cakal viac. Ale to bude asi tym, ze som o tomto pripade vedel davnejsie, len som na to akosi zabudol.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Identity Možno som očakával až príliš no nejako mi to nesadlo. 2/5

Ink Síce nízkorozpočtový ale napriek tomu originálny a zaujímavý. Navyše pôsobiac dobrým dojmom, nemám nič moc čo vytknúť. 5/5

Southpaw Napriek tomu že ma boxerské filmy moc (vôbec) neberú, ale ako taká jednorázová jazda (zväčša kvôli Rachel) to bolo fajn. :plus: Soundtrack od Eminema. 4/5
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Kingsman: The Secret Service - velmi sa mi to pozdavalo, bavil som sa pocas celeho filmu, urcite odporucam pozriet kto ma rad bondovky a ine spionazne filmy, akcne sceny velmi dobre zvladnute, bolo to nieco ine..take, viac gentlemansky. 8/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vcera vecer som si pozrel Automata. Cakal som.. Vlastne neviem, co som cakal, ale urcite nie to, co som dostal. Strasne nudne to bolo, nepomohol tomu ani Antonio Banderas, zbytocne dlhe. Hodnotenie: odpad pre CSFD / IMDB 1.0.

V sobotu som bol na Straight Outta Compton. V podstate celu historiu NWA poznam, ako aj tvorbu, a tak som cakal, ako sa sa tym popasuju. A dopadlo to podla mna vyborne. Fantasticky vybrani herci, ktori sa velmi priblizovali realnym ludom. Vsetky podstatne pesnicky odzneli pocas filmu, ako aj udalosti. Pre mna jeden z filmov roka, a jeden z najlepsie spracovanych zivotopisnych hudobnych filmov. 5* CSFD / 9.5 IMDB
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

p4ra napísal: V sobotu som bol na Straight Outta Compton. V podstate celu historiu NWA poznam, ako aj tvorbu, a tak som cakal, ako sa sa tym popasuju. A dopadlo to podla mna vyborne. Fantasticky vybrani herci, ktori sa velmi priblizovali realnym ludom. Vsetky podstatne pesnicky odzneli pocas filmu, ako aj udalosti. Pre mna jeden z filmov roka, a jeden z najlepsie spracovanych zivotopisnych hudobnych filmov. 5* CSFD / 9.5 IMDB
Film je super to hej, ale nesuhlasim s jednou vecou co pises...ze vraj odzneli vsetky podstatne piesne, nezabudol si na Real Muthaphukkin G's od Eazyho? Na ten diss som cakal cely film a neprisiel. Ale inac ako vravim film bol super, neskutocne sa herci podobali na real osobnosti, co som az nechapal (ice cubov syn je pochopitelny).
Napísať odpoveď