Hosi csko uz moc nehravam ale tu a tam jedno strelim... Vacsinou Faceit, minule chalani vsak chceli MM a tam mam rank 1 a potrebujem rank 3, co su tie ranky a ako dosiahnut rank 3? Pripadne kolko to trva... a na co to je dobre...
Inak zacinal som na DMG /asi skusenosti z 1.6/ a potom som plaval DMG=>LEM=>DMG po pravde, nejak som to nikdy neriesil nie som ani nejak dobry takze rank aky mam je asi adekvatny

no presne toto sa mi stava ako pisal rados ze niekedy hram s hracmi co mi pripadaju ako trosku lepsi boti, celkovo meta hry na urovni BOT Waldo tiez chapem ked sa niekomu nedari alebo je proste unlucky na timingy etc... ale ked uz vidim niekoho hrat jak na sipkach kypi vo mne zlc

a to iste niekedy aj enemy, hras total default a furt kydacky na cheating a klasicka rozpravocka "uzi si posledne hry pred banom"

A este sa opytam, ako casto niekoho upodozrievate z cheatingu, narazam hlavne na take tie situacie ze hodinu cumis na jedno miesto, vytiahnes nade alebo sa otocis a typek vywalkuje jak prorok... Asi je to len picza timing, nezvyknem vyplakavat ale toto ma vzdy tiez dobre nasere.