Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa Hegy »

Hosi csko uz moc nehravam ale tu a tam jedno strelim... Vacsinou Faceit, minule chalani vsak chceli MM a tam mam rank 1 a potrebujem rank 3, co su tie ranky a ako dosiahnut rank 3? Pripadne kolko to trva... a na co to je dobre...
Inak zacinal som na DMG /asi skusenosti z 1.6/ a potom som plaval DMG=>LEM=>DMG po pravde, nejak som to nikdy neriesil nie som ani nejak dobry takze rank aky mam je asi adekvatny :D no presne toto sa mi stava ako pisal rados ze niekedy hram s hracmi co mi pripadaju ako trosku lepsi boti, celkovo meta hry na urovni BOT Waldo tiez chapem ked sa niekomu nedari alebo je proste unlucky na timingy etc... ale ked uz vidim niekoho hrat jak na sipkach kypi vo mne zlc :D a to iste niekedy aj enemy, hras total default a furt kydacky na cheating a klasicka rozpravocka "uzi si posledne hry pred banom" :D
A este sa opytam, ako casto niekoho upodozrievate z cheatingu, narazam hlavne na take tie situacie ze hodinu cumis na jedno miesto, vytiahnes nade alebo sa otocis a typek vywalkuje jak prorok... Asi je to len picza timing, nezvyknem vyplakavat ale toto ma vzdy tiez dobre nasere.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

rank 3 ziskas na hocijakom valve MM servery, cize deathmatch, casual atd. alebo cez aktivne misie bloodhound
myslim ze za dake 3 hodiny intenzivne by si to vedel buchnut, mozno trepem ale mne to prislo ako dlha doba :D

z cheatingom hmmm, je to zlozite ale vzdy ber do uvahy 64 tick a ping hracov pri nejaky insta headshotoch a podobne.
timing je svina a tazko povedat ci niekde cheatuje alebo nie, ak mas pocit ze naozaj nie je cisty tak ho reportni trosku mu ponadavaj a bude ti lepšie :D prip. pozri demo aby si mal dobry pocit na duši :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

mam kamosa s ktorym hravam co reportuje vsetkych hracov hned na zaciatku hry takze reporty nemusim riesit a nadavat nadavam len neviem ci na jeho stastie/moju smolu alebo je v tom fakt nejaka cernota :evil:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ty si kedysi cheatoval,dostal si banana,ale bol to VAC alebo za overwatch?
EmTeK
Medium Star
Medium Star

jasne tie reporty su strasne, strasne vela legit hracov tam je co ani naznak cheatovania nemaju iba niekto im dal rage report, to by malo valve nejak este osetrit si myslim.
ale uz mi par krat zobrazilo ze ludi co som hodnotil cez overwatch zabananovali, takze aspon trosku lepsi pocit na dusi :)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Nakolko som zacal hravat csgo, tak sa pripojim do diskusie a hned aj s problemom.
Zacal som to hrat cca mesiac dozadu. Za 2 tyzdne a 12 vyhrach v kompetetiv som sa dostal na rank zlateho kalacha. Hru na to ma jeden typek nasral, tak som ho attackoval na spawne, za co som dostal instantne ban na 6 dni. Bez upozornenia, bez nicoho... hned nasupu 6 dni. Povedal som si, ze to riesia trochu prisne, ale asi ta komunita potom aj o to lepsie vyzera. Po 6 dnoch som zapol ranked, odohrali sme polovicu mapy, ked som nechtiac strelil do spoluhraca, lebo mi prechadzal cez crosshair, akurat ked som daval full auto. Bum.. ban na 7 dni instantne. To mi uz prislo divne. Precital som rozne fora, no nikde sa nespomina, ze by tie tresty boli take vysoke/prisne. Po dalsich 7 dnoch som pustil ranked, nacitava sa hra a vyhodi ma do menu. Pripajam sa do hry opatovne, no zakazdym ma vyhodi do menu, ani mi nenacita hru. Potom sa dozviem, ze mam ban na dalsi tyzden, lebo som opustil ranked... Moze mi to niekto vysvetlit, ako tento je*** system funguje? Lebo uz som bol nuteny si zaobstarat novy ucet.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

sry ale :D, tvoj luck je na vysokej urovni :D

my ked hrame premade tak sa furt attackujeme a obcas ked som aj zabil vlastneho tak mi da upozornenie ze este 2 krat niekoho attacknem tak dostanem ban a tak ale vzdy som dostal len nejak na 30 minut ban, aj ak som sa nestihol connectnut (obcas to aj mne spravilo ze som sa neconnectol a musel som cely steam restartnut) tak som dostal takisto len na 30min ban.
viem len ze ak attacknes vlastneho hned po spawne tak je to vyhodnotene inak ale nikdy som nedostal ban na viac ako 30minut a podobne aj kamarati dostali a to hravam z jednym co je velky rage master a cudujem sa ze jemu to nedalo uz na mesiac ban...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Yos napísal:Nakolko som zacal hravat csgo, tak sa pripojim do diskusie a hned aj s problemom.
Zacal som to hrat cca mesiac dozadu. Za 2 tyzdne a 12 vyhrach v kompetetiv som sa dostal na rank zlateho kalacha. Hru na to ma jeden typek nasral, tak som ho attackoval na spawne, za co som dostal instantne ban na 6 dni. Bez upozornenia, bez nicoho... hned nasupu 6 dni. Povedal som si, ze to riesia trochu prisne, ale asi ta komunita potom aj o to lepsie vyzera. Po 6 dnoch som zapol ranked, odohrali sme polovicu mapy, ked som nechtiac strelil do spoluhraca, lebo mi prechadzal cez crosshair, akurat ked som daval full auto. Bum.. ban na 7 dni instantne. To mi uz prislo divne. Precital som rozne fora, no nikde sa nespomina, ze by tie tresty boli take vysoke/prisne. Po dalsich 7 dnoch som pustil ranked, nacitava sa hra a vyhodi ma do menu. Pripajam sa do hry opatovne, no zakazdym ma vyhodi do menu, ani mi nenacita hru. Potom sa dozviem, ze mam ban na dalsi tyzden, lebo som opustil ranked... Moze mi to niekto vysvetlit, ako tento je*** system funguje? Lebo uz som bol nuteny si zaobstarat novy ucet.
Vygoogli si CS:GO Competitive cooldown :)
6 dni si nemohol dostat len tak, predtym si asi odisiel z niekolkych hier a dostal si len kratsie cooldowny, ktore si si nevsimol.
Zaklad je tento:
1: 30min
2: 2 hours
3: 24 hours
4: 7 days
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Seriozne pisem, ze som dostal 3x po sebe ban na 7 dni, bez ZIADNEHO upozornenia a s uplne novym zakupenym uctom. Predtym som nemal ziadne tresty, nemal som ani za co. Nemam ani cheaty, nenadavam v komunikacii, neleavujem hry, niesom "toxic player". Az na ten jeden incident, co si priznavam, ze som ho strelil na spawne a hned je* ban na 6 dni.
Alebo, ze mam fakt take "stastie", ze ma system zaradil do nejakeho polskeho kosa, kde su toxicki hraci :D
Kazdopadne fungujem uz na druhom ucte, uvidime, ked odohram par rankedov ako na tom bude teraz.
Devix
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Devix »

Ja som bol jednu dobu tiez strasny rage debilko a dostaval som 7 dnove bany skoro stale, uplynul cooldown a zase som spravil nieco zle a tak :D vacsinou ma k tomu donutili sprosti spoluhraci.
dostal som vtedy asi 3-4 tyzdnove bany posebe
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Son-Goku napísal:ty si kedysi cheatoval,dostal si banana,ale bol to VAC alebo za overwatch?
Vtedy overwatch nebol (2004?), a VAC bol este v zarodkoch ale zjavne fungoval :D - cize odpoved znie VAC.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

aha ja som si myslel ze si vtedy vravel o cs go.lebo je kopec cheatov ktore vac ani nevie detekovat,a otazne ako dlho ich este bude vediet.niektore drzia aj pol roka
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

No Vac uz fungoval asi aj v 2002 ako pozeram na tento uz dneska legendarny komentar v recenziach na counter strike :D
Prílohy
vfsSOtc.png
EmTeK
Medium Star
Medium Star

ako to ze ak VAC je permanentny tak vidim v competitke ludi ze maju vac ban on record a hraju normalne?
mozu to mat z inej hry alebo ako to?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Vac mozes dostat za cheatovanie na vsetkych Valve hrach + to maju aj nejake ine hry.

Zoznam

Kód: Vybrať všetko

Alien Swarm
Awesomenauts
Brink
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 2Hash-tag
Call of Duty: Modern Warfare 3Hash-tag
Chivalry: Medieval Warfare
Clickr
Counter-Strikedagger
Counter-Strike: Condition Zerodagger
Counter-Strike: Sourcedouble-dagger
Counter-Strike: Global Offensive
Critter Crunch
Dark Messiah of Might and Magic
Day of Defeatdagger
Day of Defeat: Sourcedouble-dagger
Dead Island
Dota 2
Deathmatch Classicdagger
Dino D-Day
Dungeon Defenders
Garry's Mod
Gotham City Impostors
Half-Life
Half-Life 2: Deathmatchdouble-dagger
Half-Life Deathmatch: Sourcedouble-dagger
Half-Life: Opposing Force
HOARD
Homefront
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Insurgency: Modern Infantry Combat
Inversion
Killing Floor
Krater
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Lost Planet: Extreme Condition
Magicka
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers
Might & Magic: Clash of Heroes
Monday Night Combat
Moonbase Alpha
Mount&Blade: With Fire & Sword
Natural Selection 2
Nuclear Dawn
ORION: Dino Horde
Primal Carnage
R.U.S.E.
Red Faction: Armageddon
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Resident Evil 6
Resident Evil: Revelations
Revelations 2012
Ricochetdagger
Roller Coaster Rampage
Shattered Horizon
Swords and Soldiers HD
Team Fortress 2double-dagger
Team Fortress Classicdagger
The Ship
Total War: Shogun 2
Tower Wars
War of the Roses
Wargame: European Escalation
Zombie Panic: Sourcedouble-dagger
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Nový update, KONEČNE fixli hitbox(?):

[ANIMATION/GAMEPLAY]

Replaced all player body animations (Existing character models retained for demo compatibility).
Replaced all world model weapon animation.
Updated shared player skeleton.
Re-rigged all player model geometry and player scaffold animation.
Updated animation networking to continually synchronize animation state instead of periodically latching.
Player animation sequence selection is now server-initiated.
Added new player states including bomb defusal and ladder climb poses.
Added thirdperson weapon deploy animations to more accurately represent viewmodel deploy state.
Extended all vertical aim matrix ranges to encompass the majority of vertical aim pitch so weapons line up precisely to firing angle.
Added reverse-bone-merge animation support so weapon models can store and play independent animation on the player holding them.
Added support for arbitrary numbers of articulated mechanical parts on world weapon models.
Updated weapon world model articulation points, bodygroup presets, holster positions and reverse-bone-merge skeletons.
Added physics motion to holstered attachment weapon locations.
Added support for non-polygonal capsule-shaped hit volumes, defined by a line segment and radius.
Replaced shared hitboxes with new capsule-based set.
Rebuilt player ragdoll angular constraints, physics hulls, and interaction pairs.
Ragdolls now assume more exact pose of their parent player on physics init.
Re-built animation statemachine to support blending locomotion over any weapon aim or action poses.
Enabled support for dynamic player animation layer re-ordering.
Sequence blendlayers now correctly contribute to computed cyclerate.
Added defuser cables and multimeter model.
Added hlmv support for capsule rendering, submodel attachment previewing, ragdoll constraint limit and bone name rendering, plus numerous small fixes.
Added model format support for named bodygroups, combined physics hulls, activity modifiers and animation system specific metadata

[UI]

Fixed a bug where the mini-scoreboard armor/helmet information was not displaying for coaches.
Added sv_show_voip_indicator_for_enemies server convar. If set, it will make it so the ‘voice chat’ icon shows over enemy players as well as allies when they are using their microphone.
Added sv_showbullethits feature to visualize server-confirmed hits and near-misses on listen servers.

[RENDERING]

Fixed improper stencil state in glow pass rendering.

[GAMEPLAY]

Added dynamic player culling to prevent players and weapons poking through thin walls and revealing their position.

M4A1-S

Reduced price
Reduced armor penetration
Reduced ROF
Increased base spread

Zeus x27

Reduced price to $100

Dual Berettas

Increased armor penetration
Increased range modifier

[GOTV]

Added viewmodel position lerp to gotv camera transitions.

[OVERWATCH]

Players can now report enemies for anti-competitive griefing (i.e. deliberately losing).

Otestujte niekto a skúste dať dáky komentár (nemám nainštalovanú hru a ani nehodlám viac nahodiť z osobných dôvodov).
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Hitboxy su fajn, okrem tych rebrikovych - ten je stale hrozny.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

8:00, Valve Headquarters: