butthead napísal:dobre harrison314 a kto urcuje mieru doveryhodnosti faktov a dokazov ?
Skus sa pozriet na definicie faktu a dokazu

K dokazom, napriklad metodika jeho ziskania, pocet experimentov, opakovatelnost, .....
Okrem toho vieme, ktore veci, nemozeme povazovat, za dokazy.
butthead napísal:minimalne kazdy clovek sam na zaklade toho co sa od narodenia naucil - domace prostredie, skola, praca a pod.
Nie, na tychto veciach sa buduju hypotezy.
butthead napísal:Nehovoriac keby zijeme na pevnych moralnych zakladoch, tato tema tu na fore by nemusela existovat, ale vid je nekonecna, ma uz 197 stran a stale je o com pisat
Moralka nie je pevne dana z hora ale vyvja sa tak, ako spolocnost.
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2015, 8:32)
veddy napísal:A ty si ten kto urci ktore nazory su nebezpecne a bludne!
Lebo ty si pojedol vsetku mudrost sveta.
..
neber to prosim ako urazku ani provokaciu, ber to prosim ako moj nazor,
A presne o tomto som hovoril, mam respektovat tvoju urazku a provokaciu, len preto, ze je to tvoj nazor?
veddy napísal:Klasifikacia nazorov je predmetom diskusie pomocov argumetov.
nazor nie je argument, inak a kde su tvoje argumenty?
veddy napísal:Cielom vsetkych zucastnenych stran by mala byt snaha prist ku zhode.
Skoda, ze to tak nefunguje.
veddy napísal:Ziadna zucastnena strana nemoze prist s cielom vyhrat argumentaciu, vtedy diskusia straca zmysel.
Techniky zastrasovania, zavadzania, hry na city a pod v konstruktivnej diskusii nemaju miesto..
Skoda, ze sa tym vyznacuju najme konspiratori a blud weby, s nich demagogia priam bije do oci, to nehovorim o argumentacnych failoch. Ale k tomu sa seth uz vyjadril.
veddy napísal:A teda, aby som tok diskusie vratil ku svojej podsate.
Dokumentarny film Iron Sky som nevidel, ale dakujem za inspiraciu na tu dvojku pojdem do kina.
UBERMENSCH NA MESIACI, dufam, ze tam budu aj Autenticke Zaberi
O Autentickosti Zaberov z klipu Rammstein mam pochybnosti!
Si troll.