mLuks - dokedy budes pripominat tu temu? Po prve je to OT a po druhe, v tom pripade uzivatel nenapisal, ze lyoness NECHCE, len ze ju pozna, dokaz:
Ahojte viete niekto o nejakej karte ktorá sa dá využiť skoro všade na zlavy , alebo nejaké body.
viem že je lyoness
https://www.lyoness.net/internal/sk/Pub ... tnerSearch
neviete niekto o niečom podobnom ?
Ja som mu v prvej reakcii napisal nejake informacie ohladom spomenutej aplikacii s ciarovymi kodmi a tiez rozne info k lyoness, kedze to malo najblizsie k tomu co pozadoval.
V tejto teme uz v nazve je "ucet v banke zadarmo" a uzivatelovi boli ponukane spoplatnene ucty a dokonca bol zdrbany, aj ked vobec nepozna podrobnisti, ci nie je zakladatel temy student, ci jeho stari rodicia nie su dochodci a pod., citat:
"Noobsz DJ píše:
Toto je typická Slováč. Nespraví nič preto, aby sa mala lepšie, ale len bude naťahovať ruku, že chce všetko zadarmo a bez limitov."
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2015, 20:51)
mLuks napísal:Čiže sa stotožňujem s Fabom, že si ideš svoj brand a ten sa snažíš ukázať ako najlepší.
Stotoznujes sa s Fabom, ktory opakovane radil uplne v rozpore s nazvom temy a textom prveho prispevku autora temy.
Ja som radil FIO, kedze ako jedina banka ma vyber z bankomatu zdarma bez akychkolvek podmienok, taktiez ako jedina ma vklady na ucet na pobockach a kedze dany ficov zakon momentalne este neexistuje, tak ani ziadna ina moznost (bez podmienok) nie je.