Ja to hram na hard a zo zaciatku to bolo tak akurat, utocim vacsinou sniperkami a zo sneaku, ale uz to asi zvysim na Very hard, lebo sa mi nazbierali stimpaky
A na liecenie mozes pouzivat Purified Water, len si niekde v settlmente postav cisticku.
Ak myslíš hľadanie Virgila, tak tam power armor nepotrebuješ... ja som ho zatiaľ použil asi 2x (som level 27 alebo tak nejak), neplánujem ho už použiť vôbec, je to príliš hlučné a pomále, aj keď totálne vymodovaný X-01 Mk.V s jetpackom sa mi aj celkom páčiRadioactive_Mouse napísal:Spoiler
bude hlavny quest kde budes musiet pouzit power armor
používaj zbrane ktoré majú takú muníciu ako nepriateliaGrond napísal:neviete nejake tipy na zarabanie a municiu?
hrajem na poslednej obtiaznosti som lvl 15 a ledva vyzijem, nedavno som mal misiu pri satelitoch kde boli supermutanti daval som to asi 2 hodiny lebo ku koncu som sa musel ohanat bajonetom, lebo municia nikde, taktiez mam akutny nedostatok stimpackov takze cely inventar mam nabaleny radioaktivnou zeleninou aby som sa aspon nejako vedel doplnat
Ja som začal na normal, potom hard a teraz very hard... neviem no, stále dávam "bežných" supermutantov, raiderov a inú háveď na jednu ranu do hlavy, nemusí to byť ani s tým sneak bonusom... a keď si človek zoženie poriadnu zbraň (napr vymodovanú gauss rifle) tak sa na jednu ranu dá dať aj "bežný" deathclaw, a to na survival obtiažnosti.GothaR napísal: Ja to hram na hard a zo zaciatku to bolo tak akurat, utocim vacsinou sniperkami a zo sneaku, ale uz to asi zvysim na Very hard, lebo sa mi nazbierali stimpakyDost pomahaju aj legendary zbrane, sluzia ako dobry zaklad z ktoreho si craftovanim spravis velmi silnu zbran. Ja mam napriklad Hunting rifle, ktora ma 2xDMG ak ma nepriatel 100 % zdravia. Ak sa to spoji s 2.5x DMG pri utoku zo sneaku a criticalom, tak viem dat supermutanta na 1 ranu do hlavy.
A na liecenie mozes pouzivat Purified Water, len si niekde v settlmente postav cisticku.