//autoeditácia príspevku (24 Nov 2015, 10:37)
Internet sa mi zase konecne rozbehol tu v Nemecku, ako ma. A napriek tomu, ze mam Strict NAT sa mi to vidi, ako celkom hratelne. Takze po veceroch, vacsinou po 17:30 som ready na nejake heisty atd.
Fuuuu Heisty Je to asi najzabavnejsia, ale bohuzial aj najviac na nervy iduca vec v GTA V. Problem jev tom, ze uz vacsina hracov ma spravene heisty a je velmi tazke najst spoluhracov. Zozenies tym, doj*bete misiu nie tvojou vinou a cely tym odide a mozes znova hladat hracov.
Tiez by som sa pridal, ak by sa nasli ludia. Heisty mam vsetky prejdene, ale uz davno. Tak oprasit si pamat nebude na skodu Casovo od 19, len den je tazko odhadnutelny v mojom pripade. Jedine sa dohodnut dopredu na presny termin.
Heisty som uz dlho nehral, je to nuda, ale ked pridaju dalsie nove veci a budem potrebovat peniaze, tak si zahram, len kvoli peniazom. Problem je, ze vela ludi ma peniaze od hackerov a tak uz malokto hra heisty, bud je znudeny ako ja, alebo ma spinave peniaze a nema motivaciu.
BTW prave dnis pribudol novy mod, Running back, adversary, dobre to je, od 4 hracov ale chce to viac aby to bolo zabavnejsie.
Ja napriklad ani zdaleka nemam vela penazi - dokopy cca. 3 miliony. Nehral som takmer 5 mesiacov, kvoli problemom s netom, takze nebolo kedy a aj tak by som od hackerov nebral. A nejedna sa o prachy, ale to celkom zabava.
deszka3, vsimol som si, ze si mi vcera dal request na friendship, ale nepoznam ta (nevedel som, ze si na fore), tak som dal decline. Kludne posli este raz, pridam si ta.
Po SA bola len IV a V, hral si vobec V? IV bola slaba, moznosti velmi chudobne oproti SA, pribeh a DLC ale usli, no V je super, aj v poslednom case pridavaju jeden novy mod za druhym, Running Back je super, aj tie ostatne nove adversary a este tie nove eventy vo freemode. Chce to najst si dobrych priatelov a moze to byt vazne zabava, hlavne online.
BTW uz druhy den za sebou sa mi stalo to iste, hra sa nacitava hned do story a donekonecna, restart hry nepomoze, musim restartovat pc. Stava sa to vzdy ked v dany den hru spustim raz, vypnem a nasledne neskor ju zapnem, je to dost divne, prvykrat po restarte, zapnuti funguje dobre, pritom ukoncujem hru spravne...
//autoeditácia príspevku (26 Nov 2015, 21:27)
Inak nemate tip na roztriedenie priatelov, filter podla posledneho prihlasenia, ranku, crew, aktivity a pod.? Mam ich privela a nemozem si pridavat novych, no neviem koho vyhodit...