Ten box musi byt fakt super vec, len je to dost drahy spas a hlanve sa v tom treba vyznat
Pojdem teraz niekedy na tu prehliadku, myslim, ze za 18 E kompletna. Pojdem jednym takym profesionalom, co sa staraju o sportove zavodne auta. Tak by mi ho dufam mohli dat "dohromady".
EDIT: Caute, tak dnes som bol v Toyote na kompletnu prehliadku, vratane diagnostiky cez PC. Vsetko je v perf. stave, len bateria je slaba - treba novu a klinovy remen, resp. ta su dva vsak?
V Toyote mi vraveli, ze jeden stoji cca. 44 eur. To je celkom fajn cena. Len rad by som si to urobil doma sam, neate niekto prosim schemu ako to treba nahodit? Resp. aj zhodit? dakujem za infosky!
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2010, 20:02)
Takze v piaok idem dat vymenit remene - klinovy a este ten mensi (nevyznam sa az tak v tom) stali cca. 71 eur v Toyote dokopy. Idem si to dat tam vymenit za cca. 80 eur a + aj palivovy filter (vratene ceny toho filtra. Takze celkom dobra koncova suma a + zaruka.
PS: vam tiez blika kontrolka, aby ste sa ako vodic zapasali? Lebo aj ed nesedim v aute, tak blika. Myslel som si, ze ona blika iba, ked nie som zapasany a vytvaram tlak na sedadlo.
Dalsia vec, ak zapnem kluc do prvej polohy, rozsvetia sa kontrolky, tak oni myznu az po nastartovani motora? Lebo este pred nastartovani svietia niektore ... Ale potom zhasnu. Je to vporiadku?