Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Nemáte tip na nejakú galériu na spôsob QuickPic? Nový QuickPic s CM cloudom mi je maximálne nesympatický, nedá sa toho CM cloudu zbaviť. Niečo podobne jednoduché?
Keď si stiahnes staršiu verziu qiucpic?
Alebo skus Asus galériu.
Alebo skus Asus galériu.
Stiahol som, ale Google Play mi hneď aktualizuje na najnovšiu verziu. Musím zistiť, ako ju zrušiť z aktualizícii. Titanium Backup by také mal zvládnuť, ale práve QuickPic sa v zozname aplikácií neobjavil.
Teraz pozerám, že defaultná aplikácia z CM nevyzerá tak otrasne, asi skončím pri nej...
Teraz pozerám, že defaultná aplikácia z CM nevyzerá tak otrasne, asi skončím pri nej...
Vsak v nastaveniach Obchodu play si nastav, aby Ti neaktualizoval automaticky a ostane Ti verzia, ktorú chceš
Ale tým pádom sa mi nebudú aktualizovať ani ostatné aplikácie a to zase nechcem..
Ešte sa mi celkom pozdáva Piktures: https://play.google.com/store/apps/deta ... e.pictures
Ešte sa mi celkom pozdáva Piktures: https://play.google.com/store/apps/deta ... e.pictures
No je to naprd cele nejako..
Predtym to bolo tak, ked som si nainstaloval appku rucne, tak sice sa ukazala ako nainstalovana v google play, ale sama sa nikdy neaktualizovala...teraz sa aktualizuje hned, ako rucne nainstalujem staru verziu, je to na prd cele..
taktiez whatsapp, verzia s disk google zalohou, raz som si zalohoval a hned mi to dalo "aktualnu" verziu, kde tato moznost boha neviem preco nie je... zacina ma to vytacat...
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
brm akú máš verziu Obchodu Play? V tých novších sa dá aktualizácia zakázať aj pre každú aplikáciu samostatne, v nastaveniach Obchodu necháš povolené aktualizácie a keď prejdeš na konkrétnu apku, tak vpravo hore je tlačidlo menu (3 bodky) a tam je len jediná možnosť, "Automat. aktualiz.", to odškrtni a máš pokoj...
ja_som.. vidíš, to som nevedel, dík za tip, budem vedieť nabudúce.. momentálne sa mi už zapáčil Piktures! 
Neviete niekto o nejakej aplikáci ktorý by vedela merať spotrebu každého pripojeného uživatela na hotspot ?
-
hojko
Site Admin
detrox: Ako chces nieco taketo merat??? V prvom rade to musi podporovat router, ktory je pouzity na hotstop, ze dokaze merat spotrebu kazdeho pripojeneho uzivatela. A potom uz len ta aplikacia, ktora zrejme aj tak nebude existovat, resp. nebude fungovat. V tomto pripadne by musela byt na to aplikacia priamo od vyrobcu routra.
-
94jakub
Guru wannabe
On asi myslel hotspot, ktorý vytvoríš na mobile. V meraní spotreby máš len položku Tethering(alebo hotspot, neviem ako presne to tam je) ale nevieš, ktorá IP koľko preniesla.
Celkom by ma tiež zaujímalo, či existuje nejaká slušná aplikácia na toto.
Neviem či ty si zle pochopil to čo som napísal ja alebo ja som zle pochopil to čo si napísal ty ? Ja som to myslel tak, že cez mobilný internet spravím hotspot na svojom smartphone a aplikácia na ňom by mi písala ktorý pripojený používatel využil kolko dát. Nemyslím si, že to je až tak nereálne kedže celkové využitie hotspotu mi automaticky ukazuje v appke, ktorá bola od výroby v smartphone. Jediné čo by tá aplikácia robila by zistovala kolko jednotlivá IP/MAC(používatel) využila dát a kedže už len je ten smartphone schopný to mobilné pripojenie dalej routovať tak by logicky nemal byť problém ani zistiť ktorý uživatel kolko internetu aktuálne používa.
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2015, 0:39)
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2015, 0:39)
Prepáč nebolo to tu keď som odpisoval na hojkovu odpoveď ale presne tak som to myslel.94jakub napísal:On asi myslel hotspot, ktorý vytvoríš na mobile. V meraní spotreby máš len položku Tethering(alebo hotspot, neviem ako presne to tam je) ale nevieš, ktorá IP koľko preniesla.
-
hojko
Site Admin
Jaj tak, ja som zle pochopil polozenu otazku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vždy som bol proti alternatívnym launcherom, ale môj Galaxy Tab 2 ma už dnes vytočil. Po 2 rokoch strašne zasekaný, nepomohol ani reset do pôvodných nastavení. Tak reku skúsim nejaký launcher a hneď v Google Play bol medzi prvými Nova Launcher. Tablet ide ako nový 
Kubiak, ešte stále by mal byť za 0,50€, rýchlo kupuj.. 
Locus do konca roku za polovicu, ak niekto vyuziva na hory alebo geocaching.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Viete mi niekto poradiť nejakú appku na fotenie? Skúšal som Google Cameru ale na video mi nešlo nastaviť plné rozlíšenie. Vďaka.
https://play.google.com/store/apps/deta ... amera.lite mne sa strašne páči bohužiaľ na video treba samostatnú apku zas
Táto free verzia sa mi viac páči ako platená verzia ale platená sa mi viac páči každopádne vyskúšaj ale trochu sa líši od platenej.
Táto free verzia sa mi viac páči ako platená verzia ale platená sa mi viac páči každopádne vyskúšaj ale trochu sa líši od platenej.
Mne sa zapáčila Open Camera..
Pouziva niekto EUROPE NAvigon?
Pouzivam ju asi rok a nemal som ziaden problem, (madarsko, polsko, CZ)
Predtym Sygik, ale padal mi a teraz aj pri Navigone sa mi stalo par krat na ceste do krakova, ze stratil signal a musel som zastat a nanovo nahodit.
Vyskusam to HERE
Pouzivam ju asi rok a nemal som ziaden problem, (madarsko, polsko, CZ)
Predtym Sygik, ale padal mi a teraz aj pri Navigone sa mi stalo par krat na ceste do krakova, ze stratil signal a musel som zastat a nanovo nahodit.
Vyskusam to HERE