1) PJ-055* male -> 2 PJ-055 female (rozdvojka)
2) PJ-055 male -> 3,5mm male
*dá sa zameniť za 1/4" tak aby všetko správne fungovalo?
dík
Vďaka za tipy. Momentálne ale mám HyperX Cloud, no je tu problém. V ľavom slúchadle je počuť taký divný zvuk, neviem to popísať. Ako keby také mravenčenie (viem, blbé pomenovanieRyan Giggs napísal:Audio-Technica ATH-T500, Kingston HyperX Cloud/Takstar Pro 80, Shure SRH440.
ultrasone go u nas nedostanem kupit, sennheiser su nad limit, akg y50 som skusal a tie su prebasovane, TH-7 su velke. chcel som objednat TH-5 ale nie su dostupne...Ryan Giggs napísal:Napr. Ultrasone Go, Sennheiser Momentum On ear, AKG Y50, Fostex TH-7 - su trochu vacsie.
Ryan Giggs napísal:Pokiaľ to nerobi stale, ale len pri určitych frekvenciach, tak to môže byť to čo som pisal, že je tam na membrane nejaka nečistota.
Vďaka za help chalani. Dal som dole náušnik, slúchadlo som nerozmontoval, to sa mi nechcelo dávať dole štyri skrutky, aby som sa dostal aj pod penu. Aj keď som na pene nič nevidel, fúkol som na ňu a pretrel handričkou a zdá sa, že je problém vyriešený, pretože ten zvuk už nepočujem. Asi tam teda bol nejaký vlas alebo čo.DropDead napísal:daj dole náušník a pozri, či nad meničom v tej pene nie je nejaký vlas napríklad, ak nie, tak reklamovať
A to je taky problem tych 9 eur? Ako som pisal vyssie, tiez zdrazeli. Stali nejakych 90 eur. Kazdopadne aj keby stali 150, za ten zvuk to stoji.Raden0 napísal:Tie vsonic sú cez 100