Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
ved mute si vies nabindovat na nejaky key ktory stlacis este rychlejsie ako by si mal rukou smatrat niekde pri mikrofone alebo hladat tlacitko na kabli ..
filip obavam sa ze nie si uplne v spravnej teme, z toho co pises ti vobec nejde o kvalitu hudobneho prednesu ale potrebujes sluchadla primarne na hranie.
tu ti budu ludia doporucovat cloudy a audio techniky, pretoze za tu cenu su to sluchadla co hraju fakt dobre. ale hudbu. tebe by som skor doporucil ist na nejake forum specializovane na counter strike a tam nech ti niekto poradi.
a kedze u teba je priorita pohodlnost, tak by som proste nejake objednal, vyskusal a ak nebudu vyhovovat, tak vratil do 14 dni.
tu ti budu ludia doporucovat cloudy a audio techniky, pretoze za tu cenu su to sluchadla co hraju fakt dobre. ale hudbu. tebe by som skor doporucil ist na nejake forum specializovane na counter strike a tam nech ti niekto poradi.
a kedze u teba je priorita pohodlnost, tak by som proste nejake objednal, vyskusal a ak nebudu vyhovovat, tak vratil do 14 dni.
nie, aacid, práve naopak, práve znalosť zvuku a toho, čo čomu odpovedá a znalosť, v ktorej časti frekvenčného spektra sa môžu nachádzať "foostepy" tomu pomôže viac takže práve takéto témy sú tie správne
a o tom som aj písal v spoilery
a o tom som aj písal v spoilery
-
filip.krajcar
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som poradil brachovi Cloudy II a ke velmi spokojny, takze si ich asi tiez poriesim
Ono zas az take drahe nepotrebujem, ku ktorym by som potreboval prevodnik atd.. Nie som streamer ani ziadny faceit FPL master
Takze za mna asi mam vybrate, akurat ked nemam cez zvukovku zapojene do Pc budem mat 5.1 alebo stereo?
Ono zas az take drahe nepotrebujem, ku ktorym by som potreboval prevodnik atd.. Nie som streamer ani ziadny faceit FPL master
Takze za mna asi mam vybrate, akurat ked nemam cez zvukovku zapojene do Pc budem mat 5.1 alebo stereo?
to je v csku uplne jedno ... aj tak sa odporuca mat vsetky tieto surround srandy atd vypnute, pretoze to nieje realny surround sound, ale iba akysi "fejk" ktory si PC sám vytvorí, takze to moze este sposobovat akysi delay vo zvuku a znizenu kvalitu. A delay je pri csku dost problem ako urcite vies ..
mozno som to napisal ako retard, ale nedavno som na reddite cital dost rozsiahly prispevok a analyzu ako dosiahnut co najlepsi a najpresnejsi zvuk v csku, a tam vraveli ze vsetky tie 5.1 a 7.1 bullshity v sluchatkach robia prave opak
mozno som to napisal ako retard, ale nedavno som na reddite cital dost rozsiahly prispevok a analyzu ako dosiahnut co najlepsi a najpresnejsi zvuk v csku, a tam vraveli ze vsetky tie 5.1 a 7.1 bullshity v sluchatkach robia prave opak
-
Ryan Giggs
VIP
To su bludy. Vsetko co zahra lepsie hudbu, je lepsie aj na hry. Separacia, detaily, priestor atd. to vsetko co ocenis v hudbe, sa prejavi aj v hrach.aacid napísal:
tu ti budu ludia doporucovat cloudy a audio techniky, pretoze za tu cenu su to sluchadla co hraju fakt dobre. ale hudbu.
-
filip.krajcar
Amateur
A krakeny 7.1 bez nainstalovaneho drivru (synapse) hraju na stereo, alebo surround 7.1 ?DEVZYO1G napísal:to je v csku uplne jedno ... aj tak sa odporuca mat vsetky tieto surround srandy atd vypnute, pretoze to nieje realny surround sound, ale iba akysi "fejk" ktory si PC sám vytvorí, takze to moze este sposobovat akysi delay vo zvuku a znizenu kvalitu. A delay je pri csku dost problem ako urcite vies ..
DEVZYO1G:
pokial je to virtualne 5.1 tak jasne, ale ja som kedysi mal 5.1 sluchadla ktore mali realne 3 repraciky v kazdom sluchadle a mali samostatny kabel pre kazdy kanal, takze si musel mat aj zvukovku co 5.1 podporuje.
netvrdim ze to nejak podstatne pomoze, ale k ziadnemu spomalovaniu by tam nemalo nastavat.
Ryan:
urcite ano, ale pokial je tvoja priorita hranie, tak radsej das prednost sluchadlam s dobry mikrofonom, ovladacom na stole alebo na kabli, kde mozes napriklad prave ten mikrofon vypnut ked treba, popripade budu bezdratove aby kabel nezavadzal.
samozrejme idealne mat vsetky tieto vyhody a este aj kvalitny zvuk, ale pokial si limitovany cenou, tak si myslim ze vela hracov sa rozhodne tak.
pokial je to virtualne 5.1 tak jasne, ale ja som kedysi mal 5.1 sluchadla ktore mali realne 3 repraciky v kazdom sluchadle a mali samostatny kabel pre kazdy kanal, takze si musel mat aj zvukovku co 5.1 podporuje.
netvrdim ze to nejak podstatne pomoze, ale k ziadnemu spomalovaniu by tam nemalo nastavat.
Ryan:
urcite ano, ale pokial je tvoja priorita hranie, tak radsej das prednost sluchadlam s dobry mikrofonom, ovladacom na stole alebo na kabli, kde mozes napriklad prave ten mikrofon vypnut ked treba, popripade budu bezdratove aby kabel nezavadzal.
samozrejme idealne mat vsetky tieto vyhody a este aj kvalitny zvuk, ale pokial si limitovany cenou, tak si myslim ze vela hracov sa rozhodne tak.
-
filip.krajcar
Amateur
Na hudbu budem mat microlab solo 6/7C repraky 
-
Ryan Giggs
VIP
To vsetko splnaju Cloudy. Napr. tu spominane Krakeny ci Siberie su tragedia. Plus mic vies vyriesit inak (modmic). A ten mic bude tisickrat lepsi.aacid napísal:
Ryan:
Potreboval by som poradit s domacimi sluchadlami over-ear, prevazne urcene na nahravanie (podcasty) a pocuvanie hudby v cene okolo 70 € s dodatkom, ze musia byt biele/strieborne (neriesme preco)
Rozmyslal som medzi:
Sony MDR-V55
Marshall Major II (tu je dost velka vyhoda, ze maju interny mikrofon, cize by som nemusel kupovat nic externe na nahravanie (co by som kupoval i tak velmi lacne - a teda asi nie moc kvalitne)
Je ale este nieco v tejto cenovej kategorii, co by vyhovovalo poiadavkam?
Zaroven do mikrofonu nechcem investovat vela, kedze bude vyuzivany sporadicky, takze 20, 30e len za mikrofon je uz pre mna zbytocne riesit.
Rozmyslal som medzi:
Sony MDR-V55
Marshall Major II (tu je dost velka vyhoda, ze maju interny mikrofon, cize by som nemusel kupovat nic externe na nahravanie (co by som kupoval i tak velmi lacne - a teda asi nie moc kvalitne)
Je ale este nieco v tejto cenovej kategorii, co by vyhovovalo poiadavkam?
Zaroven do mikrofonu nechcem investovat vela, kedze bude vyuzivany sporadicky, takze 20, 30e len za mikrofon je uz pre mna zbytocne riesit.
-
Ryan Giggs
VIP
Ani Marshally, ani Sony nie su domace sluchadla a nesplňaju požiadavku over ear. Navyše zvukovo to nie je nič o čom by sa oplatilo uvažovať. Ten mikrofon je tam kvoli volaniu na mobiloch. Toto je na nejake nahravanie nevhodne. Nepišeš či musia byť uzavrete.
Každopadne ak otvorene, tak Omnitronic SHP-600, uzavrete Kingston HyperX Cloud. Ani ale jedny nie su komplet svetle, nepišeš aky pomer tam tej farby ma byť. No nad tymito sa rozhodne oplati uvažovať. Aj s kompromisom že nie su 100% v svetlej farbe.
Každopadne ak otvorene, tak Omnitronic SHP-600, uzavrete Kingston HyperX Cloud. Ani ale jedny nie su komplet svetle, nepišeš aky pomer tam tej farby ma byť. No nad tymito sa rozhodne oplati uvažovať. Aj s kompromisom že nie su 100% v svetlej farbe.
Pozerám teda špunty. V Sonic VSD5 nie sú dobré? Poprípade ešte nejaké špunty najlepšie do 80Ryan Giggs napísal:Maju mensie menice, ale celkovo je tam velmi minimalny rozdiel. Ak vobec nejaky. Kazdopadne su vacsie ako sj55.
Zo spuntov napr. Vsonic GR07.
-
Ryan Giggs
VIP
VSD5 su velmi dobre. S GR07 mas ale spickovy zvuk. A s tym klbom je mensia sanca ze ti nebudu sediet.
Počul si tie vsd5 hrať? V čom sú horšie oproti gr07? Nie sú tie vsd5 len nejaké dizajnove?
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, nie su len dizajnove. Vsonic take nerobi. Takmer v kazdej kategorii patria Vsonicy k spicke. Takisto VSD5 su v ramci svojej ceny jedny z najlepsich spuntov ake sa daju kupit.
GR07 maju neutralnejsi, vyzretejsi zvuk, technicky preciznejsi. VSD5 hraju svetlejsie, ostrejsie. S tym prichadza aj vyssie riziko sykaviek. Vsd5 maju ale zase oproti GR07 lepsie podanie priestoru.
GR07 maju neutralnejsi, vyzretejsi zvuk, technicky preciznejsi. VSD5 hraju svetlejsie, ostrejsie. S tym prichadza aj vyssie riziko sykaviek. Vsd5 maju ale zase oproti GR07 lepsie podanie priestoru.
nie som nejaky extremny audiofil, takze riziko sykaviek si myslim ze nie je take ze by som ho ja dokazal zachytit. este ked vies porovnat podanie zvuku s ath-sj55 ktore mam teraz...ci su vsonicy viac bassove, alebo cistejsi zvuk alebo vyrovnanejsie
d
d
-
Ryan Giggs
VIP
Su menej basove a technicky lepsie v kazdom ohlade. Podstatne viac detailov, menej zastrete, pevnejsi bas, viac vysok atd.
čaute neviem sa rozhodnuť medzi beats solo 2 alebo urbeats...vedeli by ste mi poradiť ktore su lepšie ? ktore by ste mi odporučili? keďže solo su asi tak dvakrat drahšie ako urbeats tak by som rad vedel nejake nazory predtym než sa rozhodnem
-
Ryan Giggs
VIP
Takto sa sluchadla nevyberaju. To je dosť hlupy vyber rozhodovať sa medzi nahlavnymi a špuntami. Navyše tak zvukovo rozdielnymi. Najprv by si si mal ujasniť aku konštrukciu vlastne chceš podľa použitia. A potom sa venovať konkretnym modelom, konkretnej konštrukcie. A nie vyberať buď alebo bezrozmyslu, krista - križom. To nema hlavu ani pätu.
Odhliadnuc od toho všetkeho, urbeats su odpad.
Solo 2 su v ramci svojej kategorie ok (aj keď sa najdu aj lepšie), ale za ich cenu je zas kopa podstatne, podstatne lepšich špuntov. Takže taky vyber nema zmysel.
Odhliadnuc od toho všetkeho, urbeats su odpad.
Solo 2 su v ramci svojej kategorie ok (aj keď sa najdu aj lepšie), ale za ich cenu je zas kopa podstatne, podstatne lepšich špuntov. Takže taky vyber nema zmysel.