NBA
Re: NBA
No hlavne 13/20 šestky, v tom by sa mohol zlepšiť. To aj ja mám lepšiu úspešnosť 
Keby si udržal svoj sezónny priemer, dal by 50. Ale na Curryho alebo Butlerových 53 bodov by stále nemal
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2016, 16:55)
Nuž a dnes v noci jeden z najočakávanejších zápasov - GSW vs. SAS.
Koho tipujete na víťaza? Dávam malinko väčšiu šancu Warriors, ale len kvôli absencii Duncana za Spurs, ktorý nebude hrať.
Keby si udržal svoj sezónny priemer, dal by 50. Ale na Curryho alebo Butlerových 53 bodov by stále nemal
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2016, 16:55)
Nuž a dnes v noci jeden z najočakávanejších zápasov - GSW vs. SAS.
Koho tipujete na víťaza? Dávam malinko väčšiu šancu Warriors, ale len kvôli absencii Duncana za Spurs, ktorý nebude hrať.
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tipujem víťazstvo GSW o takých cca 10-12 bodov.
// Oklahoma v noci dobrý fail
http://www.evysledky.com/zapas/drv815a5/#prehlad-zapasu Na Brooklyn kurz ako na remízu.
// Oklahoma v noci dobrý fail
Uf, no zatiaľ celkom drtička zo strany Warriors. Aldridgeovi nejde, Spurs majú najviac strát za polčas v celej sezóne a ball movement majú Warriors o triedu lepší.
Dúfam, že v druhom polčase to Spurs dotiahnu...
Dúfam, že v druhom polčase to Spurs dotiahnu...
-
guess.whoo
Redeemer
no dali ich na kasu
Teraz ale skončil zápas Kings vs. Hornets po 2. predĺžení a to bol teda inak napínavý zápas! Troy Daniels 9 sekúnd pred koncom z úplne strašnej strely s kopou času to dvihol z 2 metrov za perimetrom a dal to!
Keby som bol jeho kouč a on by túto strelu nedal, asi by som ho benchol až do konca sezóny
Cousins 56 bodov, ale vyfauloval sa a Rondo 20 asistencií, 10 doskokov a...7 bodov
Cousins 56 bodov, ale vyfauloval sa a Rondo 20 asistencií, 10 doskokov a...7 bodov
-
guess.whoo
Redeemer
no to naserie
3 body..sa mi zda, ze sa dostava spat do formy aku mal v Celtics
-
jason007x
Light Professional
Riadny debakel o 30 bodov nakoniec.
Vôbec ma to neprekvapuje. Len sa mi utvrdilo, že pokiaľ sa GSW nikto nezraní, trofej bude pravdepodobne ich.
Takže to bude závisieť len od šťastia. Pri mojom šťastí sa ale zrania v play-off rovno Curry aj s Bogutom
Strašne ma to láka dať, po dnešnom zápase nočnom ešte viac.
Takže to bude závisieť len od šťastia. Pri mojom šťastí sa ale zrania v play-off rovno Curry aj s Bogutom
-
guess.whoo
Redeemer
len Duncan je velmi dolezita sucast skladacky, aj ked by som sa viac priklonil k tomu, ze skor bude v PO zraneny on (vzhladom na vek) ako niekto z GSW
-
jason007x
Light Professional
Tak či tak by San Antonio dostalo, aj s Duncanom. Akurát by dali viac bodov, a teda menším rozdielom podľahli.
Ale oni hrajú doma o dosť lepšie ako vonku. Pozriem kedy hrajú najbližšie spolu ešte v opačnom garde na pôde San Antonia. A ak bude hrať SAS (nemyslím Sulíkovcov
) v plnom zložení, a aj doma GSW podľahnú, tak nie je o čom.
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:08)
// 20.3. je San Antonio - Golden State.
Ale oni hrajú doma o dosť lepšie ako vonku. Pozriem kedy hrajú najbližšie spolu ešte v opačnom garde na pôde San Antonia. A ak bude hrať SAS (nemyslím Sulíkovcov
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:08)
// 20.3. je San Antonio - Golden State.
Daniels sa trošku zahral na Curryho
Budem sa opakovať, ale ten jeho game winner bola strašná strela
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:40)
Je pravda, že na najhorší výkon v sezóne si Spurs teda nevybrali najvhodnejší zápas a ani Duncan by im dnes nepomohol k výhre.
Takto zle som ten tím ešte nevidel teda hrať. Verím však, že vzájomný zápas v San Antoniu bude už iné kafé. Rovnako ako Warriors doma v AT&T Centere ešte Spurs v tejto sezóne neprehrali.
Budem sa opakovať, ale ten jeho game winner bola strašná strela
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:40)
Je pravda, že na najhorší výkon v sezóne si Spurs teda nevybrali najvhodnejší zápas a ani Duncan by im dnes nepomohol k výhre.
Takto zle som ten tím ešte nevidel teda hrať. Verím však, že vzájomný zápas v San Antoniu bude už iné kafé. Rovnako ako Warriors doma v AT&T Centere ešte Spurs v tejto sezóne neprehrali.
-
jason007x
Light Professional
Tie zápasy Charlotte so Sacramentom v tejto sezóne sú neskutočné. Pozeral som ten predošlý čo bol tak zhruba pred mesiacom aj dačo. 1.7 sekundy alebo tak nejako Charlotte dalo kôš a vyhrávalo vďaka nemu, a potom ostávalo myslím 0.7 sekundy a Sacramento vhadzovalo z boku, a hneď to tam nahodil na kôš a druhý zo vzduchu zavesil a išlo sa do predĺženia. Charlotte nakoniec otočilo a to prehrávalo ešte v polovici poslednej štvrtiny o nejakých 15 bodov hádam.
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:48)
Charlotte malo inak teraz v NBA z posledných 5 zápasov 3 remízy
To tak pochytať na tiketoch.
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:50)
Toto bol ten zápas: http://www.evysledky.com/zapas/6kskVuij ... h-zapasu;4 93-107 a ostávalo asi 5-6 minút dokonca a otočili to. Ten záver bol neskutočný.
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:48)
Charlotte malo inak teraz v NBA z posledných 5 zápasov 3 remízy
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2016, 13:50)
Toto bol ten zápas: http://www.evysledky.com/zapas/6kskVuij ... h-zapasu;4 93-107 a ostávalo asi 5-6 minút dokonca a otočili to. Ten záver bol neskutočný.
Zdá sa, že Sacramento má problémy s koncovkami zápasov. Hlavne, keď sa im vyfauluje Cousins 
Môj obľúbený poster dunk takisto cez Perkinsa
Courtesy of Dwyane Wade
-
jason007x
Light Professional
GSW opäť cez 120 bodov, tí si tie 120-tky dávajú ako na bežiacom páse. Oni v podstate ani nemajú ako prehrať, keď niekto dáva stále cez 120, nemá ako prehrať. Curry ale nemal svoj deň, alebo sa jednoducho šetril a hral na pol plynu, veď aj oddychovať treba. Zažiaril Thompson so 45 bodmi. San Antonio vyhralo aj bez Duncana o 31 bodov nad Houstonom. S GSW ale o 30 bodov prehrali. Asi by som to mal podať, nemajú fakt konkurenciu.
Currymu to nepadalo, ale aj napriek tomu dokázal prispiet k výhre 9 asistenciami. Je fakt, že Warriors hrajú v takej pohode, že neverím, že nejaký tím ich dokáže poraziť 4-krát v playoff sérii...
Možno si aj ja na nich podám, ale trochu nižšie čiastky, ktoré si môžem dovoliť prehrať, nie toľko ako ty, jason007x
Možno si aj ja na nich podám, ale trochu nižšie čiastky, ktoré si môžem dovoliť prehrať, nie toľko ako ty, jason007x
-
jason007x
Light Professional
Neboj, ale aj ja som dosratý to dať za 2000€. Láka ma to strašne, stále je to tak 50:50, vôbec neviem. Ešte ma napadlo, či nedať GSW + Barcelonu v LM na celkové + Djokoviča ako víťaza Wimbledonu. Celkovo spolu kurz okolo 18, a keby to dám za 200€. Hmhmhm....
-
guess.whoo
Redeemer
pred par rokmi som mal na tikete 7 vitazov sutazi a usla mi len NHL. vyhru som mal okolo 500.000skk, v tom roku vyhral Bicek Stanley Cup a mal som podane tusim na Flyers
hlavne pri Djokovicovi by som si nebol isty..staci male zranenie a je to v cudu kdezto taka Barca dokaze viac menej bez problemov vyhravat aj bez Messiho
hlavne pri Djokovicovi by som si nebol isty..staci male zranenie a je to v cudu kdezto taka Barca dokaze viac menej bez problemov vyhravat aj bez Messiho
-
jason007x
Light Professional
Vidím, že nie som jediný, kto rád dáva stávky na celkové umiestnenia. Tiež si myslím, že sa na tom dá omnoho ľahšie nabaliť ako pri podávaní jednotlivých zápasov. Určite si dám ešte potom aj nejaké menšie vedľajšie tikety, kde pridám tiež aj NHL, EURO 2016, poprípade aj nejaké ligy. No to je smola teda, NHL je veru najťažšia trafiť. Dám asi Chicago, aj keď teraz im moc nešlo posledné zápasy, ale oni sa vždy vedia v play-off zmobilizovať.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:20)
Konečne to zase nahodili na fortune. To tam posledné dva dni nebolo, som im vypisoval, prečo to dali preč. Myslím tu NBA na celkové.
Dá sa to aj skombinovať, celkový víťaz s víťazom konferencie, na GSW je aktuálne 2.50, na Cleveland ako víťaza celkovo veľmi chabej východnej konferencie 1.36, tak rozmýšľam, že dám aj to, spolu je to 3.40 kurz. Neviem kto iný má šancu vyhrať východnú konferenciu. Jedine Toronto sa mi tam ešte pozdáva, ale Cleveland asi v sérii na 4 víťazné nedajú.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:25)
Rozmýšľam aj nad týmto, to ma ani nezabolí navyše, ak náhodou nevyjde: http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=MAIN
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:30)
Wimbledon sa hrá ako úplne posledný z toho. Čiže, aj keby mi ostatné vyjde, toho Novaka čo si písal, sa báť ani nemusím, lebo si to môžem poistiť a dať aj na iných hráčov potom napr. pred semifinále, kde už budú len 4 možnosti a na ostatných mimo Novaka aj vysoké kurzy.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:20)
Konečne to zase nahodili na fortune. To tam posledné dva dni nebolo, som im vypisoval, prečo to dali preč. Myslím tu NBA na celkové.
Dá sa to aj skombinovať, celkový víťaz s víťazom konferencie, na GSW je aktuálne 2.50, na Cleveland ako víťaza celkovo veľmi chabej východnej konferencie 1.36, tak rozmýšľam, že dám aj to, spolu je to 3.40 kurz. Neviem kto iný má šancu vyhrať východnú konferenciu. Jedine Toronto sa mi tam ešte pozdáva, ale Cleveland asi v sérii na 4 víťazné nedajú.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:25)
Rozmýšľam aj nad týmto, to ma ani nezabolí navyše, ak náhodou nevyjde: http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=MAIN
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 13:30)
Wimbledon sa hrá ako úplne posledný z toho. Čiže, aj keby mi ostatné vyjde, toho Novaka čo si písal, sa báť ani nemusím, lebo si to môžem poistiť a dať aj na iných hráčov potom napr. pred semifinále, kde už budú len 4 možnosti a na ostatných mimo Novaka aj vysoké kurzy.