Heroes
Re: Heroes
Btw dik za tip Misfits. To je ovela prijemnejsi serial. Taka pohodicka proste.
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No poriadne to pokaslali 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Uz sa neviem dockat
-
guess.whoo
Redeemer
skoda,ze to bude len 13 dielov a potom sa uvidi.
Tesim sa, toto bol moj oblubeny serial... 
-
guess.whoo
Redeemer
no a nebudu tam ani Sylar ani Peter 
-
Croven
Star
Ja som to tiez velmi rad pozeraval ked to vychadzalo, ale toto pre starych fanusikov nebude nic dobre (si myslim), bude tam chybat velmi vela postav.
-
mirak2
Hardcore addict
pilotny (? ma restart vlastne pilot? repilot? hmmmmm) dvojdiel je vonku. dojmy dam vecer, ked pozriem.
PPPPP = prispevok pat pat pat pat
5555
celkom sa tesim, prva polovica dost nuda, v druhej sme uz trochu rozbehli a trailer celej serie na konci - pecka! tesim sa! a francesca eastwood je moja nova platonicka laska. jedine mi vadi dejova linia v Japonsku, uplna somarina.
PPPPP = prispevok pat pat pat pat
celkom sa tesim, prva polovica dost nuda, v druhej sme uz trochu rozbehli a trailer celej serie na konci - pecka! tesim sa! a francesca eastwood je moja nova platonicka laska. jedine mi vadi dejova linia v Japonsku, uplna somarina.
-
Steven666
King
úvod dosť dobrý uvidíme čo prínesú dalšie časti, problém posledných sérií bolo že sa im príbeh často krát rozpadol uvidíme ako to bude tu, nováčikovia vyzerajú fajn a najlepšia hláška samozrejme
Spoiler
LEEEROYY JENKIIIINS 
-
p4ra
Redeemer
Vcera som si len pozrel vsetky Web epizody Dark Matters. Vyzeralo to zaujimavo. Dnes sa chystam na prve dve casti. 
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa tie prve dva diely velmi pacili, tesim sa na zvysok. snad sa rozhodnu aj pre season 2
-
p4ra
Redeemer
Tak som si pozrel aj prve dve epizody. Pacia sa mi, ale chybaju mi tam aj predchadzajuce postavy. Rozbieha sa to dobre, samozrejme. Nieco mi hovori, ze ak bude aj 2. sezona, ze Suresh by sa mohol objavit, kedze jeho hlas tam sem-tam pocujeme. Trosku ma ale desi prognoza EDNA-y:
Dvojitá dávka Heroes Reborn se dočkala ratingu 2,0 % se sledovaností 6,09 %. Což je pro seriál slušný start. Samozřejmě, čekalo se víc, ale čtvrtek prostře patří Grey's Anatomy.
Heroes Reborn - NBC - Šance na obnovení: 70 %
Nezvyknu sa moc mylit zato.
Dvojitá dávka Heroes Reborn se dočkala ratingu 2,0 % se sledovaností 6,09 %. Což je pro seriál slušný start. Samozřejmě, čekalo se víc, ale čtvrtek prostře patří Grey's Anatomy.
Heroes Reborn - NBC - Šance na obnovení: 70 %
Nezvyknu sa moc mylit zato.
-
guess.whoo
Redeemer
ano stare postavy chybaju, no potesili aspon tie, co sa tam uz vyskytli. tesim sa na Hira, ma sa objavit v 3 epizodach
-
mirak2
Hardcore addict
vcera bolo odvysielane finale Heroes Reborn... dost ma cela seria sklamala. hrozny casting (nielen) rol Maliny a Tommyho, pomale tempo a uplne nepochopitelne ciny niektorych postav.
minuly tyzden televizia oznamila, ze dalsia seria nebude.
Heroes Reborn skoncil failom, z coho som velmi velmi velmi velmi smutny
minuly tyzden televizia oznamila, ze dalsia seria nebude.
Heroes Reborn skoncil failom, z coho som velmi velmi velmi velmi smutny
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Moj oblubeny serial a tak to pohnojili
a ten koniec ma nasral kedze oznamili ze dalsia seria nebude
Nebolo to ono, pôvodný seriál hlavne na začiatku bol dobrý, potom časom vždy len horšie a horšie a výnimkou nebola ani táto séria, maximálne taký priemer. Načo by to aj naťahovali, aspoň že to nejako dokončili to beriem ako veľké plus.
-
p4ra
Redeemer
Vcera som dopozeral poslednu cast a skopirujem len to, co som pisal na EDNU:
Robbie Kay (Tommy Clark) mi robil neskutocne nervy a kazil dojem z celeho serialu. Tak nevhodny, zly, nesympaticky chlapec - davno som nevidel taky zly casting. Pritom mam Heroes neskutocne rad, ale nenavidel som sceny, v ktorych hral on. O nic lepsie na tom nebola ani Danika Yarosh (Malina Bennet). Tiez velmi zly herecky vykon.
Velmi dufam, ze budu nejake dalsie Volumes, ale s lepsim hereckym obsadenim a bez Tima, resp. nech tam je, ostatne je to jeho dieta, ale nech sa uz nauci drzat pribeh v jednej linii.
Robbie Kay (Tommy Clark) mi robil neskutocne nervy a kazil dojem z celeho serialu. Tak nevhodny, zly, nesympaticky chlapec - davno som nevidel taky zly casting. Pritom mam Heroes neskutocne rad, ale nenavidel som sceny, v ktorych hral on. O nic lepsie na tom nebola ani Danika Yarosh (Malina Bennet). Tiez velmi zly herecky vykon.
Velmi dufam, ze budu nejake dalsie Volumes, ale s lepsim hereckym obsadenim a bez Tima, resp. nech tam je, ostatne je to jeho dieta, ale nech sa uz nauci drzat pribeh v jednej linii.
-
guess.whoo
Redeemer
p4ra - dalsie Volumes uz nebudu
-
p4ra
Redeemer
To povedal Kring a pre NBC. V hre je Netflix a nikdy nevies.