Nie som zastanca neonacistov, ani som ich nevolil, ale nedalo mi...aacid napísal:to video som videl, smutno mi z neho bolo... tupe hlavy. je mi jasne ze taki ludia su, nepochopim ale ako sme mohli dopustit aby sa dostali az do parlamentu.
hlavne ked je take mnoztvo ludi co ho volilo a pritom su to normalny ludia (kolega vedla mna sedi taky), lebo protest, lebo rebelia... kazdeho jedneho takeho by som postavil do centra toho vyholeneho davu, vedla skupinky primitivov hadzucich kamene na zeny a deti, ci by aj potom este stale chceli volit kotlebu.
pekny biely den.
V jednej veci trafil Kotleba klinec, ked hovoril, ze ho na urad vlady nikdy ako zupana nepozvali, tak sa tam musi dostat bez pozvanky, uplne legalne cez parlamentne volby...
Pre celkovy obraz Slovenska smutne, no smutnejsie je, ze tym pomalsim az teraz svitlo, ze zmena bola zrejme nevyhnutna. Pretoze da sa to aj inak, keby nebola taka obrovska miera korupcie, aku tu vytvorili popredne politicke strany za poslednych x rokov... To ako sa naraba s verejnymi financiami a eurofondami sa uz slusnejsie ako rabovacka nazvat neda. A kazdy by sa mal zamysliet, nielen politik, ale kazdy obcan, ze k akej anarchii to dohnalo vysledky volieb, ked sa do parlamentu bez akychkolvek problemov, kauziciek dostala LSNS, zatial co Fico sa natahoval s Matovicom o danovom priznani a ostani sa zaoberali utecencami, lebo ich nesmierne trapilo, ze ludia tu utecencov nechcu a ludi v skutocnoti trapilo, ze tu nechtu tychto politikov.
Tu nejde o nejakych nackov, ak sa nieco v tejto krajine nezmeni, tak ti nackovia budu nas posledny problem, to si myslim ze je pointa a nie ta sucasna xenofobia z LSNS.
Ak by vas nechali uprostred puste bez jedla, oblecenia, so zbranou a jednou gulkou... to je to, co mne evokuje sucasna povolebna situacia. Kde nie je alternativa, nie je ine riesenie... alternativ uz bolo dost v tejto krajine a ziadna za tie desatrocia nefungovala, pretoze to nie je o programoch politickych stran, ale o zlodejinach, oje*** a falosnoti celeho naroda.
Ak kvoli tomu musia byt v parlamente fasisti, tak nam treba...