to nie, ale spochybnujes legalne nosenie zbrane niektorymi ludmiWaagbistritz69 napísal: ja im ZP neberiem
alebo si snad chcel poukazat na nieco ine?
to nie, ale spochybnujes legalne nosenie zbrane niektorymi ludmiWaagbistritz69 napísal: ja im ZP neberiem
v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?Dreamer napísal:Ak niekto (dochodca/student) cestuje z miesta A do B busom a musi za to platit a niekto z miesta C do D vlakom a ma to zadarmo, tak to nie je diskriminacia?
Tvoj priklad je konkurencne prostredie, moj moze byt kludne A/C 2 blizke mesta na strednom Slovensku a B/D Bratislava, cestuju teda na 90% rovnaku trasu, alebo to mozu byt vzdialenostne 100% rovnake trasy, ani vtedy to nie je diskriminacia?aacid napísal: v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?
tolko k tvojmu prikladu. nie, nie je to diskriminacia.
OK, tak dalsi priklad: ja som student, idem z A do B a neplatim a ty dochadzas za pracou s min. mzdou (alebo len za brigadou, este horsie platenou) z A do B, rovnakym vlakom a platis.diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia.
zly priklad.aacid napísal:a doteraz to nebolo neferove ze ja som chcel ist vlakom do hornej dolnej ale vlak tam nechodil?
Porovnavas verejnu dopravu s taxikom.aacid napísal: v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?
tolko k tvojmu prikladu. nie, nie je to diskriminacia. diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia.
Galkov status:Opozičný poslanec a bývalý minister obrany Ľubomír Galko sa otvorene vytešuje z toho, že by neonacisti mohli v parlamente mlátiť iných poslancov. V politike som už zažil všeličo, ale toto je, prosím vás, čo?! Liberál vyjadruje otvorenú podporu násiliu?! A fandí neonacistom?! To vážne?! A je mi úplne jedno, že Galko si svoju zlosť vybíja na mne, lebo mu vadia moje ľavicové názory či razantný štýl pri polemikách, pointa je, že mu imponuje fyzické násilie a veľkí silní hajlujúci chlapci, ktorí sa o zlého červeného Blahu "postarajú aj bez pištole a bude perie lietať". Prosím pekne, takto sa prezentuje opozičná pravicová strana SaS... Čo ešte vôbec hľadá to "a" v ich názve?! Vyzerá to tak, že izolácia pravicových extrémistov v parlamente nehrozí. Neoliberáli si s nimi náramne rozumejú, očividne ide o veľmi podobné mentálne svety. Základné krédo - ľavičiarov treba mlátiť. Fantastické. Gratulujem. Nech žije liberálna tolerancia!