Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa beardie »

Waagbistritz69 napísal: ja im ZP neberiem :smt081
to nie, ale spochybnujes legalne nosenie zbrane niektorymi ludmi
alebo si snad chcel poukazat na nieco ine?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Super satira na fešáka Gazdu. Zakladateľ je génius :D

Najlepší sú tí ľudia, ktorí si myslia, že tam fakt prispieva Zrado :hehe:

https://www.facebook.com/dobrystatsluziludom/
Prílohy
fešák_som.png
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Dreamer napísal:Ak niekto (dochodca/student) cestuje z miesta A do B busom a musi za to platit a niekto z miesta C do D vlakom a ma to zadarmo, tak to nie je diskriminacia?
v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?

tolko k tvojmu prikladu. nie, nie je to diskriminacia. diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tie vlaky su ale aj kontraste s tym, ze napriklad v okrese, kde je dost dochodcov, ktori potrebuju chodit k lekarom v okresnej nemocnici kazdorocne vyskrta ZSSK vlaky, alebo aspon stanice, v ktorych maju stat. a tak a nechcu stravit cely den predpisovanim liekov, len aby mali cestu zadarmo, tak musia ist busom...

mladych ludi, ktori studuju je dost malo, takze tych do toho netaham. lebo aj tym par desiatkam stredoskolakov je casovo vyhodnejsie ist busom ako vlakom.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia."
A ty platiaci stojis a studenti, co ani houby nezaplatili sedia ako najvacsi pani :) Chces si sadnut? no zaplat 1eur za miestenku ..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ono to tiez nebolo primarne urcene pre dochodcov, ze? spravili to hlavne na podporu studentov co studuju mimo domova. dochodci tam boli pridani za odmenu ze tak poctivo volia vzdy :)

stale trvam na tom ze sa jedna len o slovensku zavist. je to predsa uplne chore ze ludia zavidia to ze niekto vyuziva taku vyhodu a on nemoze...
jackb
Redeemer
Redeemer

ale jedno koho pridali, a koho nie. ked nie je vlak, ktorym mozu ist, alebo nestoji v stanici, kde chces nastupit, ale sa do a z nej musi prepravit busom tak to straca zmysel. alebo nie?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

a doteraz to nebolo neferove ze ja som chcel ist vlakom do hornej dolnej ale vlak tam nechodil?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

aacid napísal: v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?

tolko k tvojmu prikladu. nie, nie je to diskriminacia.
Tvoj priklad je konkurencne prostredie, moj moze byt kludne A/C 2 blizke mesta na strednom Slovensku a B/D Bratislava, cestuju teda na 90% rovnaku trasu, alebo to mozu byt vzdialenostne 100% rovnake trasy, ani vtedy to nie je diskriminacia?
diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia.
OK, tak dalsi priklad: ja som student, idem z A do B a neplatim a ty dochadzas za pracou s min. mzdou (alebo len za brigadou, este horsie platenou) z A do B, rovnakym vlakom a platis.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto už sa dostáva do pekne trápnych pozícií. :lol: To je potom diskriminácia aj to, že dieťa do 5 rokov môže cestovať zadarmo vo vlaku či MHD a POZOR, chudák pracujúci človek s min. mzdou musí platiť električenku.

Nebudem pokračovať v príkladoch ani v tejto OT téme, lebo je to už naozaj absurdné.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nie, lebo ti z mojho prikladu mozu mat obaja 20 rokov, obaja cestovat v rovnakom vlaku.
jackb
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:a doteraz to nebolo neferove ze ja som chcel ist vlakom do hornej dolnej ale vlak tam nechodil?
zly priklad.
to by to Hornej Dolnej museli chodit vlaky, ale po zavedeni bezplatneho cestovneho by ich vyskrtali, alebo by tam stali len vlaky, ktore casovo nikomu nevyhovuju
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

aacid napísal: v sobotu som bol v nitre, v noci z podniku sme si zavolali taxika, isli sme z centra (miesto A) na klokocinu (miesto B), zaplatili sme 2,30. keby som bol v bratislave a isiel z centra (miesto C) do ruzinova (miesto D), zaplatim dvojnasobok. je to diskriminacia?

tolko k tvojmu prikladu. nie, nie je to diskriminacia. diskriminacia by to bola keby ja aj ty ideme z A do B a ty ides zadarmo a ja platim. to by bola diskriminacia.
Porovnavas verejnu dopravu s taxikom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Toto bolo zo strany Galka naozaj primitívne.

Blaha:
Opozičný poslanec a bývalý minister obrany Ľubomír Galko sa otvorene vytešuje z toho, že by neonacisti mohli v parlamente mlátiť iných poslancov. V politike som už zažil všeličo, ale toto je, prosím vás, čo?! Liberál vyjadruje otvorenú podporu násiliu?! A fandí neonacistom?! To vážne?! A je mi úplne jedno, že Galko si svoju zlosť vybíja na mne, lebo mu vadia moje ľavicové názory či razantný štýl pri polemikách, pointa je, že mu imponuje fyzické násilie a veľkí silní hajlujúci chlapci, ktorí sa o zlého červeného Blahu "postarajú aj bez pištole a bude perie lietať". Prosím pekne, takto sa prezentuje opozičná pravicová strana SaS... Čo ešte vôbec hľadá to "a" v ich názve?! Vyzerá to tak, že izolácia pravicových extrémistov v parlamente nehrozí. Neoliberáli si s nimi náramne rozumejú, očividne ide o veľmi podobné mentálne svety. Základné krédo - ľavičiarov treba mlátiť. Fantastické. Gratulujem. Nech žije liberálna tolerancia!
Galkov status:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=577BB190
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no ja v tom statuse nikde nevidim "otvorenu podporu nasilia"... ano ten status je nehodny slusneho politika. zase len take hasterenie sa :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Blaha cital asi iny status
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

komunista a vyplakava, chudatko
hughito
Redeemer
Redeemer

V tom statuse je to celkom evidentné, že Galka by potešilo, keby hravohlude vyplieskali Blahu za jeho názory.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

V podstate sa obidvaja vyjadrili na úrovni východného politika.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Blaha si vypisuje po facebooku komunistické a anarcho-komunistické heslá v španielčine ako 15 ročný puberťák, heslá nepriamo aj priamo spojené s násilnými revolúciami, a tu ide vyplakávať, že si niekto možno želá jeho fyzické napadnutie. Typický moderný kaviarenský komunista najradšej drístajúci z pohodlia internetu a parlamentu pod záštitou oligarchickej strany.
Napísať odpoveď