Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Hegy »

Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Stretol som sa už aj s úvahou, že Kotleta nie je nácek presvedčením a jeho činnosť je iba marketingovou kampaňou podnikateľskej aktivity jeho "strany". A to zarobil celkom dosť. A zarobí ešte viac.
Prachy nesmrdia. :mrgreen:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal:Akože, Rusko je kapitola sama o sebe, ale táto súčasná protiruská mánia vedenia z istých kruhov, mi príde dosť odveci. A detto mi príde mimo druhá strana, ktorá hovorí o nejakej ruskej spáse.
ach jaj, najprv protikomunisticka histeria, zlahcovanie komunistickych zlocinov aka vsetko zlo sa stalo v normalizacnych rokoch(mozno mal fasizmus dostat len priestor, po par omyloch a niekolkych desiatok milionov mrtvych by sa tiez situacia upokojila ako pri komunizme, hm?), odkazy na blahu, teraz toto..ziadna protiruska mania neexistuje. treba si uvedomit, ze to co sa deje je reakcia, nie akcia a s protiruskmi clankami sa vo velkom zacalo az po tom, ako zacalo rusko svoju kampan cez alternativne media. a ono je to aj celkom potrebne, vidim to vo svojom okoli. ludia, pre ktorych boli noviny nadavka a zaujem o dianie okolo nich a vo svete nulovy, zrazu zacali hltat vsetky tie konspiracne a proruske weby a s iskrou v ociach rozpravaju totalne bludy. to ako je ta kampan vedena a ze nielenze nezasahuje cielovu skupinu, ale len prilieva olej do ohna je uz dalsia vec.
sorry za ot prispevok, ale musel som :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

O čom točíš? A mimochodom hystéria sa píše s "y," prepáčte za OT.

Zľahčovanie komunistických zločinov? Všetko zlo sa stalo v normalizačných rokoch? Však zjavne nemáš základný prehľad (asi si chcel napísať: všetko zlo sa stalo v 50. rokoch) a vyjadruješ sa. O to presne ide: ľudia, čo vedia minimum, sa vyjadrujú o pomerne zložitých otázkach, kde treba mať naštudované kvantá materiálu (a stále je to málo). Ja odmietam ten liberálny pohľad, ktorý dáva = medzi fašizmus a komunizmus. Po prvé je to chybné zľahčovanie problematiky a po druhé, je tu problém so samotným pojmom komunizmus. Komunizmus označuje niečo a režim, ktorý tu bol pred 89 je niečo iné (o komunizmus sa evidentne nejednalo a vo vedeckej spisbe sa takto ten režim ani neoznačuje, max. v zmysle komunistický režim - že pri moci boli komunisti).

Existuje protiruská mánia. Resp. mne vadí to, že všetci títo liberáli a Smatanovci riešia túto stranu. To je fajn, treba odhaľovať tieto nezmysly. Ale, aby som povedal za seba: mňa oveľa viac trápi (ako primitívna propaganda z ruskej strany) neoliberálna propaganda, ktorá sa tak vžila do rozmýšľania najmä mládeže, že si to ani neuvedomuje. Fejsubukoví primitívi a pár debilných konšpiračných webo.. to je skôr na srandu.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Mňa trápi, že obe strany riešia namiesto skutočných problémov propagandu druhej strany, ak viete, čo myslím.
docentcislojeden
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa docentcislojeden »

noo, niektore veci co pan kotleba spravil sa mi nepacia ale niektore aj hej.. mozno by som ho aj volil ale mozno aj nie..
hughito
Redeemer
Redeemer

A ktoré tie dobré veci spravil pán Kotleba?
docentcislojeden
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito napísal:A ktoré tie dobré veci spravil pán Kotleba?
noo, uchranil deti pred tym vulgarnym predstavenim co je dobre ale na druhej strane to zas nie je take dobre..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

docentcislojeden napísal:
noo, uchranil deti pred tym vulgarnym predstavenim co je dobre ale na druhej strane to zas nie je take dobre..
Ked citam tvoje prispevky tak dospievam k nazoru, ze si zialbohu ale niekedy aj chvalabohu, troll.
docentcislojeden
Zablokovaný
Zablokovaný

javatar napísal:Ked citam tvoje prispevky tak dospievam k nazoru, ze si zialbohu ale niekedy aj chvalabohu, troll.
no dovol? je to dobre lebo uchranil deti ale je to zle lebo existuje sloboda prejavu.. tak neviem, mozno ho budem volit ale mozno aj nie..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Premazat poprosime.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

seth82 napísal:Som rád, že nemusím žiť v jednej republike s takýmito jedincami.
:lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ehm. A na nič iné, na čo som sa dotazoval v minulosti, mi už neodpovieš, že? Pretože ti to nepasuje do arzenálu :) Napríklad prečo tí blbci nehlasovali za zrušenie Mečiarových amnestií spoločne so SMERom. Alebo prečo Magián dosadil do istého postu 11x trestaného cvoka a či prebehlo výberové konanie a či mal daný jedinec na všetko potrebné predlohy, alebo je ĽSNS iba rovnakým odpadom, ako štandardné "dosadzovacie" strany.

Ale pochvaľujem za gúglenie - neonacisti sú v každej jednej krajine. Našťastie nie tak vypatlaní, ako tí, ktorí sú členmi ĽSNS a ako ich fanúšikovia. Mimochodom - to video si aj pozeral? Pretože on sám tam hovorí, že ich je asi 170. V národe, ktorý má takmer 130 miliónov obyvateľov. Mám ti pomôcť s matematikou? Yamada (nemá žiaden priestor ani vplyv) nechce nikoho posielať do plynu, nikoho strieľať a nikoho za iné názory dokopať na ulici. Je to neškodná chyba v Matrixe, na rozdiel od Magiána a jeho nohsledov. A na nič sa nehrá, na rozdiel od Kotlebovcov, cvok v názoroch je ale podobný. Som ale rád, že ma tu niekto poučil o niečom z Japonska z druhej strany planéty.

http://www.aktuality.sk/clanok/337272/k ... nej-sieti/

Ajajaj. Chudáčik, ktorý bol s pištoľkou medializovaný a tak obhajovaný. Ako toto dostalo zbrojný pas?

//autoeditácia príspevku (11 Máj 2016, 9:37)
karmista: Áno, áno, mediálna kampaň :) A namiesto tvojho obľúbeného nácka to na jeho FB profile napísali hax0ri zo SIS, nie? Vy Kotlebovci ste presne také isté zaslepené ovečky ako ficovoliči. A vraj ste "nadradení"? Ahahahahaha. Chcel by som vidieť vzdelanostné zloženie voličov Kotlebu, naozaj. Zatiaľ všade vídam iba samých "yntelygentov", ktorí ani poriadne neovládajú slovenskú gramatiku (to ani ja, ale aspoň sa nehrám na hejslováka).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Ehm. A na nič iné, na čo som sa dotazoval v minulosti, mi už neodpovieš, že? Pretože ti to nepasuje do arzenálu :) Napríklad prečo tí blbci nehlasovali za zrušenie Mečiarových amnestií spoločne so SMERom. Alebo prečo Magián dosadil do istého postu 11x trestaného cvoka a či prebehlo výberové konanie a či mal daný jedinec na všetko potrebné predlohy, alebo je ĽSNS iba rovnakým odpadom, ako štandardné "dosadzovacie" strany.
Nemôžem za to, že nesúhlasíš alebo sa ti nepáči zdôvodnenie toho ako hlasovali .. ale je zaujímavý fenomén, že v prípade ĽSNS niektorí jedinci uplatňujú to tzv. čierno-biele videnie reality - keď sa strana stáva "rovnakým odpadom" - pri akomkoľvek výskyte alebo náznaku chybného konania. V skutočnosti, ale ľudí zaujímajú iné veci, ako dosadenie človeka na nejakú málo významnú funkciu (ktorý tam už ani nie je), bez ďalších následkov. Napríklad ich oprávnene viac zaujíma rozkrádanie štátneho rozpočtu .. chápem ale, že legálna krádež povedzme 10 miliónov € je v očiach niektorých ľudí menší "prúser" ako napr. zrušenie divadelného predstavenia alebo vlakové kontroly. :roll:
seth82 napísal:Ale pochvaľujem za gúglenie - neonacisti sú v každej jednej krajine. Našťastie nie tak vypatlaní, ako tí, ktorí sú členmi ĽSNS a ako ich fanúšikovia. Mimochodom - to video si aj pozeral? Pretože on sám tam hovorí, že ich je asi 170. V národe, ktorý má takmer 130 miliónov obyvateľov. Mám ti pomôcť s matematikou? Yamada (nemá žiaden priestor ani vplyv) nechce nikoho posielať do plynu, nikoho strieľať a nikoho za iné názory dokopať na ulici. Je to neškodná chyba v Matrixe, na rozdiel od Magiána a jeho nohsledov. A na nič sa nehrá, na rozdiel od Kotlebovcov, cvok v názoroch je ale podobný. Som ale rád, že ma tu niekto poučil o niečom z Japonska z druhej strany planéty.
Nemusel som gúgliť, viem o tom dlhšie. :D To či chce niekto niekoho plynovať a strielať vieš asi len ty. Viem, že ich je málo, Japonsko nakoniec nedáva zámienku na ich šírenie, šialenstvom, ako je napr. otváranie hraníc masovej imigrácii. Napadlo ma to hlavne, kvôli tej fotke s uniformou a nejakým názorom, ktorá ťa tak rozrušila. Na Slovensku to asi neuvidíš, ale práve v Japonsku chodia v podobných. :P
Skús ozrejmiť, ktorý z citovaných výrokov by mohol napĺňať "skutkovú podstatu trestného činu"?

„Musíme zaistiť existenciu našej rasy a budúcnosť bielych detí“?

Zaujímavý príklad. Dobre vedieť čo dnešný genocídny systém považuje za "podporu a propagáciu skupín smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd". Naše vlastné prežitie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Stále si nevysvetlil ľuďom na fóre, prečo si zmenil svoj krásny pôvodny nick AryanAngel? Je to podobné konanie, ako keď začali kotlebovci mazať účty na FB - v duchu politiky zamlčiavania, utajovania svojej pravej podstaty. Treba sa ukazovať v peknom svetle, cukríčkovanie. Nič reálne nerobiť, činnosť obmedziť na populistické vyhlásenia. Pekná taktika no, ale aspoň z histórie už vieme, aký je pravý zámer, skrytý pod týmto pozlátkom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

"Aryan Angel" by mohlo implikovať rodovú príslušnosť k jednému z prekonaných konceptov pohlavia vytvorených bielou patriarchálnou rasistickou spoločnosťou.

Moja skutočná identita je trans-gender-fluid jedinec a nové neutrálne pomenovanie to reflektuje. Je nanajvýš bigotné spochybňovať túto voľbu a vytvárať o nej konšpiračné teórie.

hughito napísal:Nič reálne nerobiť, činnosť obmedziť na populistické vyhlásenia.
hughito napísal:Pekná taktika no, ale aspoň z histórie už vieme, aký je pravý zámer, skrytý pod týmto pozlátkom.
Predsa "nič nerobiť" (?) :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Je podstatní si pozrieť túto hodinovú zbierku statusov, lebo poukazuje na to, čo sú kotlebovci v skutočnosti ZAČ. Čiže žiadny usmievavý a pohodový populizmus v parlamentných kreslách, ale tvrdá neonacistická realita; žiadne AA, ale Aryan Angel.

.pod lampou: Tak toto je skutočný Kotleba!

http://www.tyzden.sk/podlampou/31956/po ... a78&v=5264
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA-: Uff, takže tebe to ich infantilné "vysvetlenie" postačí? No tak to je potom všetko v poriadku :)

Citujem: "keď sa strana stáva "rovnakým odpadom" - pri akomkoľvek výskyte alebo náznaku chybného konania." - akomkoľvek? Veď z tej straničky vychádzajú správy o nahlúplych konaniach takmer pravidelne. Lenže ty v tej ďalšej vete iba potvrdzuješ to, čo som napísal vyššie, opäť ťa citujem: "V skutočnosti, ale ľudí zaujímajú iné veci, ako dosadenie človeka na nejakú málo významnú funkciu (ktorý tam už ani nie je), bez ďalších následkov. Napríklad ich oprávnene viac zaujíma rozkrádanie štátneho rozpočtu .." - ty si hovorca ktorých to ľudí? Ale veď samozrejme, tvrdíš, že vraj to nejakých "ľudí" nezaujíma, v štýle hesla "to sú naši, tí predsa môžu". Neviem, či to má vôbec ešte zmysel nejako komentovať, vyfarbil si sa celkom jasne (to isté robia všetci zlodeji z politických strán v prípade, že na nich niekto niečo vytiahne - bagatelizovať, zatĺkať, odvádzať pozornosť na niečo iné).

Ďalej, citujem: "Napadlo ma to hlavne, kvôli tej fotke s uniformou a nejakým názorom, ktorá ťa tak rozrušila." - neočakávam od sympatizanta Magiána, že by dokázal pričasto porozumieť podstate príspevkov alebo reakcií, tak ti to uľahčím (a ak ťa nabudúce niečo napadne, bráň sa) - ten Yntelygent sa vo videu nadrapoval, pretože ho niekto nazval fašistom či nacistom - zdieľať na FB profile takúto uniformu a zároveň obrechávať ostatných "slniečkármi, buze****, vyje***, ko*ot" za to, že ho nazvali tak, ako ho nazvali, je už nie iba tragický FAIL, ale do plaču. Rado sa stalo, vysvetlil som ti to s radosťou.

Ešte citácia: "To či chce niekto niekoho plynovať a strielať vieš asi len ty." - pokus o argumentáciu ako u chlapca z materskej škôlky. Ja tu na rozdiel od teba žijem a nejaký ten prehľad mám.

Nuž a zlatý klinec programu: "Skús ozrejmiť, ktorý z citovaných výrokov by mohol napĺňať "skutkovú podstatu trestného činu"?" - ehm, opäť problémy s čítaním? Kdeže som ja tvrdil, že "niektorý z citovaných výrokov by mohol napĺňať skutkovú podstatu trestného činu"? Ty už vidíš na tomto fóre aj veci, ktoré tu napísané a ani spomenuté vôbec nie sú? A dokonca si si na to aj sám dokázal odpovedať =D Škoda ďalšieho mrhania slovami z mojej strany na margo tohto tvojho výtvoru.
hughito
Redeemer
Redeemer

Som zvedavý, aká zas príde náhrada.

https://dennikn.sk/459911/kotlebov-posl ... utonehode/
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Urcite odbornik :lol:

Ten, co hliadkuje vo vlakoch teraz.

Ja skor cakam, kedy pride konspiracne vysvetlenie od priaznivcov LSNS, ze tato nehoda bola dielom sionistov a ide vlastne o kampan proti LSNS.
Napísať odpoveď