V poriadku, tak potom mas par moznosti:ropman napísal:Zle ja na tom to ze je to velky napor na psychiku, cloveku to zvazuje ruky a ovplyvnuje to jeho konanie v urcitych veciach. Zadlzit sa na 30 rokov nie je ziadna vyhra ani ziadny achievement.
1. nekonecny podnajom = peniaze vyhodene do kanala
2. maminka a tatko maju, tak daju = velke stastie, ze si sa narodil do takej rodiny, ak zajtra budem moct aj ja, tak tiez svojim detom radsej kupim, ako by som im hovoril, nech si idu pre hypoteku
3. ostan v mama-hoteli = nikdy sa nenauc samostatnosti, sice nieco pridaj do rodinnej kasicky, aby sa nepovedalo, ale aspon mas stale navarene, vyzehlene, vyprate, ale co potom, ked si so zenskou v posteli chcete trosku zavrieskat, ved rodicia zapchaju usi
4. vyhraj lotto = vystarany zivot
5. rob xy rokov (poctivo), aby si zarobil na vlastne = dovtedy byvaj v podnajme alebo v mama-hoteli
6. chod vykradnut banku
Ja neviem, mas ine riesenie? Lebo ja, ako hypoteku ine riesenie nevidim. A inak to nie je napor na psychiku o nic vacsi, ako to, ze napr. v podnajme musis zaplatit alebo, ze musis zaplatit fakturu za mobil. Nezvazuje to ruky nijako. Chces odist? Das to do prenajmu, nech sa to splaca same. Chces sa toho zbavit nadobro? No tak to proste predas a vyplatis zvysok hypoteky a este ti aj ostane.
Pre teba to mozno ziadny achievement nie je, ale pre mna ano. Nikto na mna nemoze ukazat prstom, ze som dostal, ze mi na to niekto dal. Pre teba to mozno neznamena nic, ale pre mna to znamena vela. Ten pocit, ked pridem domov a mozem sa s kludom Anglicana, ked chcem s prepacenim do stredu izby vysrat a nikto mi nemoze povedat ani slovo, lebo je to MOJE, tak to je na nezaplatenie.