No takto hovoria zeny mozno okolo 30. Idealne je to tak, ze zena sa zalubi do chlapa a az o niekolko rokov zacne realne chciet deti, ked uz ma stabilny vztah. Problem vznikne, ked sa zena napr. po dlhorocnom vztahu rozide, potom nikoho nema a zacne mat biologicku potrebu sa stat matkou. K tomu je mozno zo vztahov este znechutena a uz nema tie ruzove romanticke okuliare.. No a potom vznikaju take vyroky.. Ked ma zena potrebu mat dieta, ale potreba mat chlapa je otupena.Vela krat som uz pocul priamo zo zenskych ust vetu: ''My zeny Vas chlapov potrebujeme iba na spermie a na to aby ste nas oplodnili'' to moze povedat tiez len zena co zmysla tak ako to popisujem...
Oznacenie "chyba" je relativne. Niektorym to tak vazne vyhovuje. Su spolu 20 rokov a zena je velitel a chlap je pohodak, co neriesi. Ako chybu to vnima len ten, co taky vztah nechce. Cize uplny zaklad je hladat si parterku/a podla toho, aku predstavu o vztahu mam. (Ak sa stretnu dvaja, co chcu mat vztah 50/50, nikto z nich nemusi buchat po stole, lebo si delia veci automaticky.)Toto je jednoznačne chyba chlapa, ak je ten typ, ktorý nechá so sebou zametať a nechá o všetkých veciach rozhodovať ženu, netreba sa čudovať, že ho označí ako veľké dieťa
Ja osobne si neviem predstavit ani niekomu riadit zivot a hovorit, co ma robit. Ani si neviem predstavit, podriadovat sa chlapovi len preto, ze je chlap a bucha po stole. Ale keby mi partner povedal, ze sa ako matka spravam mimo a prehanam, tak by mal s najvacsou pravdepodobnostou pravdu.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2016, 18:30)
nj, rozdiel je, ci povie len "kasli na to, neprehanaj", alebo si sa s nou porozprava a ukludni ju, ze sa nemusi tolko stresovat. pripadne prevezme rozhodnutie/zodpovednost na sebajackb napísal: len ci sa da usmernit. lebo niekedy to dopadne tak, ze muz je prehlasany za toho co tomu nerozumie a nema zaujem o svoju ratolest