Re: Facebook
vsetkym fb funguje ako ma? mne uz dva dni neaktualizuje v otvorenom facebooku spravy. ak chcem vidiet, co mi kto napisal, tak musim zavriet kartu s facebookom a otvorit ju na novo, nikto sa s tym nestretol? robi mi to na vsetkych prehliadacoch.
Musiet co ? Da sa to niekde nastavit ?heker napísal:Asi budes musiet vypnut synchronizaciu Messengeru.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2016, 7:37)
A zaujímavé je, že nie všetky obrázky sa mi takto obnovujú po zmazani, len niektoré.
Mal som ten istý problém, nahlásil som chybu, že "Musím refreshnuť stránku aby mi zobrazilo nové správy". Po pár hodinách to začalo fungovať a od supportu prišla správa ze problém bol vyriešený.M142 napísal:vsetkym fb funguje ako ma? mne uz dva dni neaktualizuje v otvorenom facebooku spravy. ak chcem vidiet, co mi kto napisal, tak musim zavriet kartu s facebookom a otvorit ju na novo, nikto sa s tym nestretol? robi mi to na vsetkych prehliadacoch.
Zaujimavy clanok o Facebooku a o tom, ktore slolocnosti kupil - http://techbox.dennikn.sk/temy/10-top-s ... facebooku/
-
Wishmaster
Medium Professional
Nieze by mi to nejak extra trhalo zily, ale nestava sa niekomu, ze obcas ten search bar je pod tym modrym pruhom, kde su notifikacie, menu a pod?
Pouzivam Chrome a dlho dlho nic a potom na nejake 1-3 dni sa to prehodi dole..
Pouzivam Chrome a dlho dlho nic a potom na nejake 1-3 dni sa to prehodi dole..
Nemate problem s FB na Androide? Posledny update, teda niekedy z prelomu maja/juna na niektorych mobiloch bezi na pozadi prilis aktivne a tym rapidne vybija telefon.
Doteraz som mal každú aktualizáciu a nič som nepostrehol. Na FB som často (na androide) a baterku žerie v norme a to som na dátach. Skôr si myslím že je to náhoda, že to z času na čas môže "posrandovať". To rapídne vybíjanie by si mohol udať v percentách 
V percentach? 6 hodin mobil na stole a 80 percent baterky dole.
Mobil zasvietený/zhasnutý, wifi/dáta, facebook spustený/na pozadí? To mi príde dosť veľa..
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2016, 19:44)
na pozadí, myslím že či len spustený na pozadí alebo aj pritom niečo robíš
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2016, 19:44)
na pozadí, myslím že či len spustený na pozadí alebo aj pritom niečo robíš
Mobil na stole, bt+gps+data vypnute, wifi zapnute. Telefon kludne po cistom restarte, len natukany pin, polozeny na stol, ani sa ho nechytim 6 hodin a vybija ho FB. Reinstall nepomohol. Jedina moznost je odinstalovanie FB.
Zdá sa mi že v možnostiach pre vývojarov bola možnosť obmedziť procesy na pozadí, alebo podobne. Možno sa tam dá niečo poriešiť. Ale keď ho v multitaskingu vypneš tak baterka si ide v pohode?
FB appka je tym znama
Veď je, ale hento je už dosť. Už som mal 4 androidy a ani jeden nerobil niečo podobné.
Co za primitivne otazky davate? Najskor prvy, teraz druhy. Co tam po nejakom nutenom vypinani procesov na pozadi, to vobec neriesi moj problem. Jasne som napisal, ze po odinstalacii FB sa telefon nevybija a je logicke, ze ked mu killnem proces, tak uz bezat nebude, cize ako keby tam ani nebol.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Btw všimol si niekto už to pretláčanie messengeru aj v mobilnej verzii fb? Čo nespravia pre svoj profit..
Pretlacanie Messengeru je uz hadam rok.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
S blokovanim správ v mobilnej verzii som sa stretol prvý krát.
Ja v tomto nejdem s davom a nechápem ľudí, čo odsudzujú Messenger. Podľa mňa písať správy priamo cez FB appku je tak sku*vene zdĺhavé a nepraktické, že ten, čo nechce používať Messenger (špeciálne s chat-heads (bez toho už ani neviem)), sa oberá o čas.
Jediný argument, ktorý by som bral je, že mám 5 ročný Android a tá appka seká, ale ani toto moc neberem, lebo FB appka je tiež dosť veľký žrút výkonu, a mne ide FB aj Messenger ako švajčiarske hodinky na staručkom Nexuse 4, ktorý sa dá dnes kúpiť na bazoši snáď aj za 60 eur.
Ja už ani neviem, v akej miere sú vymakané správy v Android FB appke. Ale keď ešte nebol messenger, neboli ani push-notifikácie, ani nič. Musel som otvoriť celú FB aplikáciu, rovno mi naloadovalo asi 10 príspevkov (fotiek, videí,..) z news feedu a až tam som preklikol na správy - za mňa dosť nepraktické. A FB + Messenger nepovažujem ako 2 aplikácie. Ten Messenger beriem fakt doslova ako Hangouts alebo Whatsapp klientov, ktoré 90% času ani neotváram, lebo ak mi niekto napíše, tak odpíšem kliknutím na "hlavičku" alebo notifikáciu.
Inak, ja s tou baterkou problém nemám a mám najnovšiu verziu.
Jediný argument, ktorý by som bral je, že mám 5 ročný Android a tá appka seká, ale ani toto moc neberem, lebo FB appka je tiež dosť veľký žrút výkonu, a mne ide FB aj Messenger ako švajčiarske hodinky na staručkom Nexuse 4, ktorý sa dá dnes kúpiť na bazoši snáď aj za 60 eur.
Ja už ani neviem, v akej miere sú vymakané správy v Android FB appke. Ale keď ešte nebol messenger, neboli ani push-notifikácie, ani nič. Musel som otvoriť celú FB aplikáciu, rovno mi naloadovalo asi 10 príspevkov (fotiek, videí,..) z news feedu a až tam som preklikol na správy - za mňa dosť nepraktické. A FB + Messenger nepovažujem ako 2 aplikácie. Ten Messenger beriem fakt doslova ako Hangouts alebo Whatsapp klientov, ktoré 90% času ani neotváram, lebo ak mi niekto napíše, tak odpíšem kliknutím na "hlavičku" alebo notifikáciu.
Inak, ja s tou baterkou problém nemám a mám najnovšiu verziu.
ja mam v poslednej dome problem s messengerom, neukazuje mi tie chat heads... prijde mi notifikacia, po tuknuti na nu sa nestane nic. stale mi tam svieti notifikacia ze x chat heads je aktivnych ale ani jednu nevidim, vzdy musim otvorit messenger aby som mohol odpisat.
skusal som tie chat heads vypnut zapnut, restartovat telefon, preinstalovat aplikaciu, nic, stale tam tie bubliny proste nevidim... ale zo zaciatku som ich videl.
skusal som tie chat heads vypnut zapnut, restartovat telefon, preinstalovat aplikaciu, nic, stale tam tie bubliny proste nevidim... ale zo zaciatku som ich videl.