Oblek

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Oblek

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ako vravíš Ratzi, tak plánujem si zaobstarať oblek, ktorý využijem aj neskor, nie len ako jednorazovú záležitosť, takže radšej by som niečo relatívne kvalitnejšie. Na vlnu zabudnúť s ohľadom na rozpočet, alebo na materiál ako taký? Nad vestou som po pravde ani neuvažoval, beriem to ako oblek, ale trošku neformalnejsi, tam sa myslím zaobídem bez vesty.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ano, na vlnu zabudnut vzhladom na rozpocet, inak je to samozrejme predpisany material... ak si ale konfekcnej velkosti, da sa kupit aj dobre sadnuci oblek v obchode, len toho musis velmi vela pobehat a poskusat... opacne zase ani oblek "na mieru" bez skusok za 250e ako od nejakeho krachnuteho Ellie nebude ziadna velka vyhra... vesta je nutnost iba pri najformalnejsich udalostiach... ak si bezne neskladas sako, nebudes ju potrebovat...

pozeram, ze si z vychodu, no na zapade by som Ti este vedel poradit v BA alebo TN, ale na vychode prehlad nemam...
nejakymarko
Addict
Addict

V Bratislave som pomerne casto a nemam problem tam zbehnut aj po oblek, tak ak mas nejaky tip, sem s nim :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

co sa tyka tych na mieru v Bratislave, tak napr. v Tom Steed sa vojdes do rozpoctu urcite, pripadne si priplatis za este vyssiu triedu, ale dostanes v cene napr. koselu tiez na mieru... oplati sa spytat sa aj v Bizarre, aj odtial mam oblek, robia technologiou made to measure, ale su myslim drahsi... este kvalitnejsie a podstatne drahsie robia v Tailormade, ale ako jedini na slovensku aj technologiou bespoke...
nejakymarko
Addict
Addict

Tie technológie mi po pravde nič nehovoria. Otázka znie, či oblek stíhajú do cca dvoch týždňov. Ak nie, tak je to pre mňa viac menej bezpredmetné
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ak sa so sitim ponahlas, oblek na mieru nie je pre Teba... prajem vela stastia, daj vediet, kde si nakupil...
nejakymarko
Addict
Addict

Trosku nechapem tvojej urazenej reakcii, snad si mi ho uz nezacal sit, ak ta to natolko otrávilo ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...sorry, som si to zle precital, trochu som to editol...

ide o to, ze chces investovat nejake peniaze do obleku a zaroven sa ponahlas... tak si nechaj zacat sit oblek a zatial si na tie obhajoby cosi pozicaj... alebo chod do Tom Steed, tam siju aj expresne... ale kolko to stoji, to netusim...

// za malo, aj nabuduce :)
nejakymarko
Addict
Addict

Tak nakoniec som kupil konfekciu od poliakov (vistula, sili napriklad aj obleky pre polsku reprezentaciu na EURO) za cca 260e som zohnal dobre padnuci slim fit oblek zo 100% vlny, kravatu a koselu Konkrete je to tento model http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-73462 (latka je vraj talianska)
Takze som celkom spokojny aj s tym, ako vyzera aj za aku cenu somho zohnal.

Ratzi este raz dik za rady
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

to si kupoval cez net ?
nejakymarko
Addict
Addict

Nie nie. Bol som klasicky v predajni, poskusal co sa mi pacilo a vybral ktory sa mi najviac pacil a sedel najviac
Napísať odpoveď