EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Medzi muzstva, ktore vypadli mam pocitat aj nasich matlakov alebo Sev. Irov a Irov?
-
p4ra
Redeemer
Pokus o vtip. Zly. I rate it 5/7.
Hovorim o muzstvach, ako su Anglicko, Spanielsko, Belgicko, Chorvatsko, Taliansko - minimalne tychto 5 muzstiev hralo podstatne lepsi a kvalitnejsi futbal, ako Portugalsko.
Hovorim o muzstvach, ako su Anglicko, Spanielsko, Belgicko, Chorvatsko, Taliansko - minimalne tychto 5 muzstiev hralo podstatne lepsi a kvalitnejsi futbal, ako Portugalsko.
No Belgicko nehralo ničové nič a Chorváti so svojím mega futbalom nejak za 120 min nedokazalo strelit slabuckemu Portugalsku gol.
Taliani a Spanieli majú zreb aký majú, z ich tria (+Nemecko) postupit mohol len jeden. Zrejme aj tí Portugalci budú musiet porazit Nemcov ak chcú byt majstri.
A s tým Anglickom si loloval teraz ty
EDIT: V podstate POR ešte neprehralo ani jeden zápas. Všetko je to uhol pohľadu.
Taliani a Spanieli majú zreb aký majú, z ich tria (+Nemecko) postupit mohol len jeden. Zrejme aj tí Portugalci budú musiet porazit Nemcov ak chcú byt majstri.
A s tým Anglickom si loloval teraz ty
EDIT: V podstate POR ešte neprehralo ani jeden zápas. Všetko je to uhol pohľadu.
Belgičania nehrali nič až proti Walesu, dovtedy to bol tím, na ktorý sa snáď dalo pozerať najlepšie.
V tom nešťastnom štvrťfinále si Belgičania vybrali slabý deň a Wales zase podal svoj najlepší výkon na šampionáte.
To, že Portugalci to vždy nejako ukopú, považujem len čisto za šťastie. Dúfam, že Wales ich už konečne vyradí a nakoniec skončia štvrtí, formu majú Walešania rozhodne lepšiu...
V tom nešťastnom štvrťfinále si Belgičania vybrali slabý deň a Wales zase podal svoj najlepší výkon na šampionáte.
To, že Portugalci to vždy nejako ukopú, považujem len čisto za šťastie. Dúfam, že Wales ich už konečne vyradí a nakoniec skončia štvrtí, formu majú Walešania rozhodne lepšiu...
Ja si myslím, že Wales už skončí. V podstate mali tiež šťastie, to, že sú v semifinále, je skôr náhoda. Bude im chýbať kľúčový hráč. Portugalci nepredvádzajú žiadny oslnivý výkon, ale čo som videl ich zápasy, tak viacero tých remízových mohli vyhrať, keby im to tam trocha viac padalo. Ronaldovi sa nedarí, šance, ktoré inak premieňa, na ME luftuje. Stačí, aby mu konečne vyšiel zápas a nadelí Walesu aj hattrick.
Tipujem výhru Portugalska v riadnom hracom čase.
Oveľa viac neistý som si zápasom Nemecko - Francúzsko. Nemcov som považoval za jasných favoritov, ale budú im chýbať nejakí hráči a čo sa týka Francúzov, tak tí sa celkom rozohrali. Teda vidím to skôr na X.
Tipujem výhru Portugalska v riadnom hracom čase.
Oveľa viac neistý som si zápasom Nemecko - Francúzsko. Nemcov som považoval za jasných favoritov, ale budú im chýbať nejakí hráči a čo sa týka Francúzov, tak tí sa celkom rozohrali. Teda vidím to skôr na X.
-
Scorpion90
King
Neviem chlapci, ci mate pri pozerani Eura hlavu zaborenu medzi priatelkynimi nohami alebo mate slabe dioptrie, ale Portugalsko mohlo (malo) doteraz vyhrat vacsinu svojich zapasov. Hrajú aktraktivny utocny futbal, akurat im to tam nepada a zahadzuju mnozstvo sanci. Navyse maju v time egocentrika, co vystreli na branu hadam aj z rohovej zastavky radsej akoby mal nahrat
Trochu statistiky - strely na branku
Portugalsko - Island 27:4 (?!?!)
Portugalsko - Rakúsko 23:3 (?!?!)
Portugalsko - Maďarsko 19:10
Portugalsko - Chorvatsko 5:17
Portugalsko - Poľsko 21:14
Trochu statistiky - strely na branku
Portugalsko - Island 27:4 (?!?!)
Portugalsko - Rakúsko 23:3 (?!?!)
Portugalsko - Maďarsko 19:10
Portugalsko - Chorvatsko 5:17
Portugalsko - Poľsko 21:14
A čítal si aj môj príspevok? 
-
Scorpion90
King
Cital, ale nie moc pozorne sa priznam, lebo vacsinou pises bludy, ale v tomto pripade s tebou suhlasim 
Myslíš ten istý atraktívny útočný futbal ako v 1. polčase s Walesom?
To, že majú 70%-né držanie lopty ešte neznamená, že hrajú pekný futbal. Je to stále len hranie na istotu a niečo predviedli až vtedy, keď prehrávali. Inak si to len dokola nahrávajú a nevedia vymyslieť žiadnu nebezpečnejšiu prihrávku.
No a tú štatistiku, čo si sem dal, nie sú strely na bránu, ale len pokusy o strely. To, že z toho trafia 10% aj na bránu, je už vedľajšie, čo? Väčšinou sú to strely z veľkej diaľky bez šance na úspech...
To, že majú 70%-né držanie lopty ešte neznamená, že hrajú pekný futbal. Je to stále len hranie na istotu a niečo predviedli až vtedy, keď prehrávali. Inak si to len dokola nahrávajú a nevedia vymyslieť žiadnu nebezpečnejšiu prihrávku.
No a tú štatistiku, čo si sem dal, nie sú strely na bránu, ale len pokusy o strely. To, že z toho trafia 10% aj na bránu, je už vedľajšie, čo? Väčšinou sú to strely z veľkej diaľky bez šance na úspech...
-
t0m4s3
Admin
Nech sa páči, zatiaľ 1+1, dúfam že p4rovi nezabehla večera 
Presne, ako som čakal. Som zvedavý na zajtra.
Portugalcov nemusim a hlavne ten sposob, akym sa dostali az do semifinale. Ale Wales a hlavne trio Bale, Williams a Ramsey neznasam. Jednoducho su mi nesympaticki a ti ludia ma irituju a nie je to tym, ze sme s nimi prehrali (to to len umocnilo
). Takze osobne vo finale radsej vidim Portugalsko, nez Wales. Dufam vo finale Francuzsko vs. Portugalsko s vyhrou domacich. 
Jaj dúfam, že ste včera pukali od zlosti
Bodaj by to vyhrali cigáni všetko
Bodaj by to vyhrali cigáni všetko
-
t0m4s3
Admin
Vcera Bale paradny vykon, skoda, ze mu aspon jedna ta rana nesadla o kusok lepsie.
-
guess.whoo
Redeemer
dnes je predcasne finale. neverim tomu, ze vitaz dnesneho zapasu nevyhra turnaj. Wales mal stastie, ze Belgicko malo taku obranu ako malo. to bola hotova katastrofa a Wilmots by mal uz konecne odstupit pretoze takto pokazit sampionat s takymi hracmi je neuveritelne.
-
p4ra
Redeemer
Portugalsko vcera vyhralo absolutne zasluzene a bolo lepsim timom. Pre mna diametralne odlisny a omnoho lepsi vykon, ako pocas celeho turnaja. Btw. som fanusik Ronalda a Realu.
-
guess.whoo
Redeemer
vcera ano, asi prvy krat predviedli solidny vykon
Treba hrať , keď je to potrebné. Turnaj sa nevyhráva prvé dva dni.
-
hojko
Site Admin
Staci si spomenut na antifutbal, ktory predvadzali Greci pred rokmi. Rozhodujuci je vysledok, zial, ale je to tak.
-
guess.whoo
Redeemer
inak presne toto mi napadlo ked vcera vyhrali