Pokémon GO

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Pokémon GO

Príspevok od používateľa ropman »

premenovanie funguje 100% iba prvy krat pre kazdy vyvin. takze ked si evolvnete 1 vaporeona tak druheho uz dostat nemusite.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak...vcera som mal toho 680cp eeveeho a spravilo mi napriek premenovaniu jolteona s 1380cp
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Chcem sa spýtať kde by sa dalo reportovať, lebo kamarát si myslí že hra ako každý iný a posiela mi pokémonov s veľkou pýchou ako ich nazbieral popri tom sedí doma a samé mu to zbiera v miami...
Prílohy
miami.jpg
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Podľa mňa tie účty zablokujú neskôr aj sami.. Ono najhoršie je na tom to že ľudia si takto spravia veľké účty vývojári rozdajú bany a ľudia to prestanú hrať lebo sa ešte hnevajú že im zobrali to čo vlastne ani nespravili ..
ropman
Medium Professional
Medium Professional

a to este len bude cheaterov ked do hry pridaju to tradovanie na ktore sa kazdy tesi... cs:go biznis so skinmi a gamblingom bude oproti tomuto nic
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Po roku kazdemu tlstemu pokemon GO hracovi s vysokym levelom treba dat permaban, lebo je urcite cheater :D My ostatni uz budeme mat vyrysovane nohy :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

aj vam padaju v stopoch uz pri vyssom leveli velmi zriedka potions? normalne ma to uz zacina iritovat :D nemozem poriadne battlit o gymy lebo mam naj pokemonov v nemocnici
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

guess.whoo napísal:aj vam padaju v stopoch uz pri vyssom leveli velmi zriedka potions? normalne ma to uz zacina iritovat :D nemozem poriadne battlit o gymy lebo mam naj pokemonov v nemocnici
Kolko je vyssi level? Ja som teraz 15 a vymazaval som potiony, lebo som mal prilis vela itemov, ze uz mi to nechcelo davat na pokestopoch nic, ale pokebalov mam akutny nedostatok. Takze aktualne prestavam chytat rattaty a pidgeov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ved ked battlujes, tak treba pouzivat revive a nie potiony, ci aj tak ich mas malo?

ja to teraz vsetko vyhadzujem, realne vsetky gymy v mojom okoli maju vzdy aspon 3-4 pokemonov cp1000+ a na to sa ja vobec nechytam, takze iba zbieram (dnes som pridal ponytu do zbierky).
tiez som lvl15 a uz to ide pomaly.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Pochytaj pidgeov, zapni luckyegg, poevolvuj a preskocis v poho jeden nizssi level.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

hej, to som uz raz spravil, uz si setrim evolucie na dalsie tak run. ale to je jeden level, stale moje okolie je vsetko level 20+, proste nejak nema moc zmysel pre mna battlovat, ani z toho poriadne nic neni.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Tak s kamosmi mozes battlit v obsadenom gyme rovnakeho timu a zdvihat xp gymu.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

možno hlupa otazka, ale to ked sa chcem dostat do gymu, tak musim tam pobiť asi všetkych, že? alebo ako, je možne, že v gyme su aj 3-4-5 lapači pokemonov?
ropman
Medium Professional
Medium Professional

musis zvysit lvl gymu tym ze tam budes bojovat a potom tam mozes dat pokemona... ale trva to dlho a mozes bojovat len s jednym svojim, dufam ze to nejak zmenia. ale neviem ci treba zabit vsetkych alebo dostanes gym xp aj ked zabijes len jedneho.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

cim viac pokemonov v telocvicni zbijes so svojim jednym pokemonom, tym viac sa zvysi prestiz telocvicne.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lebo ked som bojoval s mojim Snorlaxom niečo cez 950cp, zabili mi ho, tak do hry naskočil pidgeot... a pokračoval v boji...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to si bojoval o cudzi gym. tam neviem ako to funguje, este som to neskusal :D vo vlastnom gyme bojujes iba s 1 pokemonom
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ked ovlada gym tvoja farba, tak to funguje tak ze vlastne trenujes, vyberies si jedneho pokemona a bojujes postupne proti vsetkym co su v gyme. za to sa zvysuje gymu prestiz a ked dosiahne dalsi level, tak tam moze byt o jedneho pokemona viac.
ked ovlada gym cudzia farba, tak si vyberies tym 6 pokemonov a musis porazit vsetkych co su v gyme. pokial to spravis, gymu sa znizi prestiz, pokial dosiahne 0, tak je gym volny a mozes ho obsadit ty.

realne na to ale treba skupinu ludi, lebo jednak by to trvalo moc dlho kym by si znizil prestiz na nulu a jednak aj keby si ho potom obsadil s jednym pokemonom, tak za chvilku ta zrusia superi.

dobre je sledovat gymy tvojej farby, nemusis byt uplne pri nom a ked ma gym volne miesto na pokemonov, tak uvidis vlavo dole taku ikonku s pluskom. potom tam vies pridat svojho aj bez nutnosti zvysovat level gymu.
potom ked mas v nejakom gyme svojho pokemona, tak raz za 24 hodin vies v menu shopu hore kliknut na collect a dostanes za to nejake goldy... ale je to dost bieda, zatial sa mi podarilo ziskat nejakych 50 (je to 10 goldov za gym) a trapny inkubator stoji 150...

inak u nas pri praci je gym lvl6 kde bolo 6 pokemonov cp1000+ a to uz musi byt celkom hardcore dobyt.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

takže to nema ani zmysel, že ked gym levelu 3, su tam traja pokemoni, vybijem vštkych, ziskam gym, a vydrži mi tak max. pol hodiny, lebo neviem prečo tam neviem dat najsilnejšieho čo mam... :/
Napísať odpoveď