Pokémon GO
Re: Pokémon GO
premenovanie funguje 100% iba prvy krat pre kazdy vyvin. takze ked si evolvnete 1 vaporeona tak druheho uz dostat nemusite.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne tak...vcera som mal toho 680cp eeveeho a spravilo mi napriek premenovaniu jolteona s 1380cp
-
webmasterr
Medium Professional
https://www.svetandroida.cz/jak-najit-p ... tor-201607
A niektory uz na to idu vo velkom: http://www.zive.cz/bleskovky/pokemon-go ... fault.aspx
A niektory uz na to idu vo velkom: http://www.zive.cz/bleskovky/pokemon-go ... fault.aspx
-
Dede
Medium Star
Chcem sa spýtať kde by sa dalo reportovať, lebo kamarát si myslí že hra ako každý iný a posiela mi pokémonov s veľkou pýchou ako ich nazbieral popri tom sedí doma a samé mu to zbiera v miami...
Podľa mňa tie účty zablokujú neskôr aj sami.. Ono najhoršie je na tom to že ľudia si takto spravia veľké účty vývojári rozdajú bany a ľudia to prestanú hrať lebo sa ešte hnevajú že im zobrali to čo vlastne ani nespravili ..
a to este len bude cheaterov ked do hry pridaju to tradovanie na ktore sa kazdy tesi... cs:go biznis so skinmi a gamblingom bude oproti tomuto nic
Po roku kazdemu tlstemu pokemon GO hracovi s vysokym levelom treba dat permaban, lebo je urcite cheater
My ostatni uz budeme mat vyrysovane nohy 
-
guess.whoo
Redeemer
aj vam padaju v stopoch uz pri vyssom leveli velmi zriedka potions? normalne ma to uz zacina iritovat
nemozem poriadne battlit o gymy lebo mam naj pokemonov v nemocnici
Kolko je vyssi level? Ja som teraz 15 a vymazaval som potiony, lebo som mal prilis vela itemov, ze uz mi to nechcelo davat na pokestopoch nic, ale pokebalov mam akutny nedostatok. Takze aktualne prestavam chytat rattaty a pidgeov.guess.whoo napísal:aj vam padaju v stopoch uz pri vyssom leveli velmi zriedka potions? normalne ma to uz zacina iritovatnemozem poriadne battlit o gymy lebo mam naj pokemonov v nemocnici
ved ked battlujes, tak treba pouzivat revive a nie potiony, ci aj tak ich mas malo?
ja to teraz vsetko vyhadzujem, realne vsetky gymy v mojom okoli maju vzdy aspon 3-4 pokemonov cp1000+ a na to sa ja vobec nechytam, takze iba zbieram (dnes som pridal ponytu do zbierky).
tiez som lvl15 a uz to ide pomaly.
ja to teraz vsetko vyhadzujem, realne vsetky gymy v mojom okoli maju vzdy aspon 3-4 pokemonov cp1000+ a na to sa ja vobec nechytam, takze iba zbieram (dnes som pridal ponytu do zbierky).
tiez som lvl15 a uz to ide pomaly.
Pochytaj pidgeov, zapni luckyegg, poevolvuj a preskocis v poho jeden nizssi level.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
hej, to som uz raz spravil, uz si setrim evolucie na dalsie tak run. ale to je jeden level, stale moje okolie je vsetko level 20+, proste nejak nema moc zmysel pre mna battlovat, ani z toho poriadne nic neni.
Tak s kamosmi mozes battlit v obsadenom gyme rovnakeho timu a zdvihat xp gymu.
-
spojka13
Darca
možno hlupa otazka, ale to ked sa chcem dostat do gymu, tak musim tam pobiť asi všetkych, že? alebo ako, je možne, že v gyme su aj 3-4-5 lapači pokemonov?
musis zvysit lvl gymu tym ze tam budes bojovat a potom tam mozes dat pokemona... ale trva to dlho a mozes bojovat len s jednym svojim, dufam ze to nejak zmenia. ale neviem ci treba zabit vsetkych alebo dostanes gym xp aj ked zabijes len jedneho.
-
mirak2
Hardcore addict
cim viac pokemonov v telocvicni zbijes so svojim jednym pokemonom, tym viac sa zvysi prestiz telocvicne.
-
spojka13
Darca
lebo ked som bojoval s mojim Snorlaxom niečo cez 950cp, zabili mi ho, tak do hry naskočil pidgeot... a pokračoval v boji...
-
mirak2
Hardcore addict
to si bojoval o cudzi gym. tam neviem ako to funguje, este som to neskusal
vo vlastnom gyme bojujes iba s 1 pokemonom
ked ovlada gym tvoja farba, tak to funguje tak ze vlastne trenujes, vyberies si jedneho pokemona a bojujes postupne proti vsetkym co su v gyme. za to sa zvysuje gymu prestiz a ked dosiahne dalsi level, tak tam moze byt o jedneho pokemona viac.
ked ovlada gym cudzia farba, tak si vyberies tym 6 pokemonov a musis porazit vsetkych co su v gyme. pokial to spravis, gymu sa znizi prestiz, pokial dosiahne 0, tak je gym volny a mozes ho obsadit ty.
realne na to ale treba skupinu ludi, lebo jednak by to trvalo moc dlho kym by si znizil prestiz na nulu a jednak aj keby si ho potom obsadil s jednym pokemonom, tak za chvilku ta zrusia superi.
dobre je sledovat gymy tvojej farby, nemusis byt uplne pri nom a ked ma gym volne miesto na pokemonov, tak uvidis vlavo dole taku ikonku s pluskom. potom tam vies pridat svojho aj bez nutnosti zvysovat level gymu.
potom ked mas v nejakom gyme svojho pokemona, tak raz za 24 hodin vies v menu shopu hore kliknut na collect a dostanes za to nejake goldy... ale je to dost bieda, zatial sa mi podarilo ziskat nejakych 50 (je to 10 goldov za gym) a trapny inkubator stoji 150...
inak u nas pri praci je gym lvl6 kde bolo 6 pokemonov cp1000+ a to uz musi byt celkom hardcore dobyt.
ked ovlada gym cudzia farba, tak si vyberies tym 6 pokemonov a musis porazit vsetkych co su v gyme. pokial to spravis, gymu sa znizi prestiz, pokial dosiahne 0, tak je gym volny a mozes ho obsadit ty.
realne na to ale treba skupinu ludi, lebo jednak by to trvalo moc dlho kym by si znizil prestiz na nulu a jednak aj keby si ho potom obsadil s jednym pokemonom, tak za chvilku ta zrusia superi.
dobre je sledovat gymy tvojej farby, nemusis byt uplne pri nom a ked ma gym volne miesto na pokemonov, tak uvidis vlavo dole taku ikonku s pluskom. potom tam vies pridat svojho aj bez nutnosti zvysovat level gymu.
potom ked mas v nejakom gyme svojho pokemona, tak raz za 24 hodin vies v menu shopu hore kliknut na collect a dostanes za to nejake goldy... ale je to dost bieda, zatial sa mi podarilo ziskat nejakych 50 (je to 10 goldov za gym) a trapny inkubator stoji 150...
inak u nas pri praci je gym lvl6 kde bolo 6 pokemonov cp1000+ a to uz musi byt celkom hardcore dobyt.
-
spojka13
Darca
takže to nema ani zmysel, že ked gym levelu 3, su tam traja pokemoni, vybijem vštkych, ziskam gym, a vydrži mi tak max. pol hodiny, lebo neviem prečo tam neviem dat najsilnejšieho čo mam...