Inak vzhladom na to co bolo v reklamach a tiez na niektorych obalkach SL ci CL - jednu taku mam, tak nelegalne postupoval aj operator, bolo tam nieco ze "programy budu dostupne bez casoveho obmedzenia kym budu vysielat dane programy, alebo do konca zivotnosti karty", kedze ta karta bola funkcna a operator ju zablokoval. Tiez sa da diskutovat o klamlivej reklame, nedodrzani oznamovacej povinnosti, zablokovani verejnopravnej tv, zakone o dobrych mravoch a pod., no to je do samostatnej temy skor.
Kazdopadne v tej suvislosti moze byt povazovane "polo-legalne" pocinanie uzivatelov brane rovnako legalne, alebo rovnako nelegalne, ako postup operatora, ci niektorych predajcov (nie vsetkych!), ktori zakaznikom v snahe predat nahovorili ako navzdy im to pojde. Preto mnohi zakaznici idu touto cestou a ani sa im necudujem.
K tym sportovym prenosom, ak mas kartu registrovanu na SK, tak by si nemal mat problem, ja som to spominal hlavne ak ma niekto share od nasich vychodnych susedov, stava sa to, hlavne nase TV blokuju niektore prenosy pre CR a potom Slovak co ma taky share nemoze sledovat sportove prenosy, ja uz nemam skylink vobec, viem to len z pocutia a chcel som na to upozornit potencionalneho zakaznika.
Inak toto len hadam, ale myslim ze skylink moze share "vypnut" aj teraz, no mozno to nechava zamerne, aby si co najviac ludi kupilo drahe prijimace, zvyklo si na komplet ponuku a ked ich bude dost, tak to vypne a velka cast tych ludi prejde na legalnu ponuku, kvoli drahemu prijimacu aj tomu ze si na tu ponuku zvykli.