Skylink - diskusia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Skylink - diskusia

Príspevok od používateľa Dreamer »

Viem ze oba sposoby su nelegalne, preto tie uvodzovky. :wink: Ty tiez pouzivas uvodzovky, len ine slovo, akceptovatelne to je pre uzivatela, nie pre operatora.

Inak vzhladom na to co bolo v reklamach a tiez na niektorych obalkach SL ci CL - jednu taku mam, tak nelegalne postupoval aj operator, bolo tam nieco ze "programy budu dostupne bez casoveho obmedzenia kym budu vysielat dane programy, alebo do konca zivotnosti karty", kedze ta karta bola funkcna a operator ju zablokoval. Tiez sa da diskutovat o klamlivej reklame, nedodrzani oznamovacej povinnosti, zablokovani verejnopravnej tv, zakone o dobrych mravoch a pod., no to je do samostatnej temy skor.

Kazdopadne v tej suvislosti moze byt povazovane "polo-legalne" pocinanie uzivatelov brane rovnako legalne, alebo rovnako nelegalne, ako postup operatora, ci niektorych predajcov (nie vsetkych!), ktori zakaznikom v snahe predat nahovorili ako navzdy im to pojde. Preto mnohi zakaznici idu touto cestou a ani sa im necudujem.

K tym sportovym prenosom, ak mas kartu registrovanu na SK, tak by si nemal mat problem, ja som to spominal hlavne ak ma niekto share od nasich vychodnych susedov, stava sa to, hlavne nase TV blokuju niektore prenosy pre CR a potom Slovak co ma taky share nemoze sledovat sportove prenosy, ja uz nemam skylink vobec, viem to len z pocutia a chcel som na to upozornit potencionalneho zakaznika.

Inak toto len hadam, ale myslim ze skylink moze share "vypnut" aj teraz, no mozno to nechava zamerne, aby si co najviac ludi kupilo drahe prijimace, zvyklo si na komplet ponuku a ked ich bude dost, tak to vypne a velka cast tych ludi prejde na legalnu ponuku, kvoli drahemu prijimacu aj tomu ze si na tu ponuku zvykli.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

To, ze je Skylink tam kde je, je aj vinou tohto statu a tych co tu vladnu (bohuzial volili sme si ich tak trpime....)
Lenze sam si uz akosi ani neviem ineho providera predstavit. Ich ponuku vyuzivam uz od 2005 roku, to este fungoval prvy z poskytovatelov SlovakLink ktory mal sidlo na Kolibe a z casti suploval pristup k mediam tam kde terestrialny(pozemny) pristup k verejnopravnym mediam nebol mozny.
To sa este drzali zakona o pristupnosti pre vsetkych a vsade.
Mna co na terajsom Skylinku serie su ich neustale zmeny TP...
A o Fastscane mi nevravte to nie je to z coho som nadseny. Mam svoj setting a ten ich mi absolutne nevyhovuje.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

farnell napísal:To, ze je Skylink tam kde je, je aj vinou tohto statu a tych co tu vladnu (bohuzial volili sme si ich tak trpime....)
Mozes to aj konkretizovat?
farnell
Star
Star

Je to uz raz napisane staci iba citat.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ved citam, ale suvislost so statom mi unika.
farnell
Star
Star

Nuz co dodat. Iba ak ,ze je to cisto tvoj problem...
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Fuha tolka diskusia. Na prijem od vychodnych susedov pouzivam obycajny 60€ (2 roky dozadu) Openbox S2. Nastavenie zdielania cez newcam bola otazka par klikov v menu. Netusim ako je na tom po stranke obrazu v porovnani s inymi ale pre mna HD kanaly na telke vyzeraju dobre a takisto aj prepinanie je rychle takze no problem. Taktiez podporuje nahravanie na USB/HDD a timeshift. Za 53€ kupis S3 mini. Ak je to priamy nastupca s rovnakym softom, nevidim dovod kupovat daco drahsie. :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Takze objednal som Formuler F4 pre začiatok do buducna planujem aj tak prejst na 4K satelit.
Bude mi niekto ochotny poradit do začiatku nastavenie pluginov ? Kvalitne web so susedmi atd. v pripade cez ss.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

je na vychod od nas ponuka na iptv aj so skylinkom/upc? docasne potrebujem nahradu za tanier...aby sme neporusovali pravidla, prosim PM.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Nedávno vyšla nová verzia Skylink Live TV. Je potrebné sa tam zaregistrovať. Ja už som zaregistrovaný a do Zákazníckej zóny sa viem prihlásiť, lenže do Live TV už nie. Stále mi píše "zlé prihlasovacie údaje". Písal som im mail ale zatiaľ nič, tak skúšam tu.

Stretli ste sa s s tým niekto, pripadne ako ste to riešili?
smajlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smajlo »

Ja som bol prihlásený pred aktualizaciou a zostal som prihlaseny aj po nej. Vsetko funguje ako ma.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Stiahol som si aj staršiu verziu, ale do tej ma ani nepustí, hneď to pýta aktualizáciu na najnovšiu. Ako si sa tam prihlásil?
Normálne hore mail a dole heslo? Skúšal som aj cez číslo karty.
Prílohy
Screenshot_2017-05-07-08-42-20.png
smajlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smajlo »

Teraz som to skúšal. Odhlásil som sa a znovu prihlásil (číslo karty a heslo). Všetko bez problemov.
Skus vymazat data aplikácie ked ti to blbne.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Skúšal som, aj som preinštaloval a nič. Dám prihlásiť a len načítava. Nechal som asi dve minúty, ale nič.
Nerozumiem prečo to nejde.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

androidak - Nemoze to nahodou blokovat internetovy operator, mozno konkurencia? Viem ze je to nepravdepodobne, ale co ak?
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Skúšal som na dvoch wifi aj cez mobilný. Práveže po tejto aktualizácii by to malo všetko fungovať, tie staršie verzie vraj boli bieda.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Ved zavolaj do Skylinku, ja som nieco podobne riesil a su tam velmi ochotni a ani som dlho necakal.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tak skusal som to aj ja a zaujimave. Celkom to je funkcne.
Mate niekto skusenosti s Samsung EVO-S na pozeranie na TV? Ak som dobre pochopil tak je to zarovej IPTV box pre Skylink Live TV.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Tak kontaktoval som Skylink, odpísali mi že majú technické problémy s touto aplikáciou na Androide :D
Napísať odpoveď