RTVS
Re: RTVS
Veď normálka, čo chcú? Keby boli OH na Slovensku, tiež by novinári bývali v podobných hoteloch. Sa čudujem všetkým, ktorí sa tlačia do Brazílie (hráči, diváci, novinári atď), mňa by tam nikto nedonútil ísť... ale je pravda, že novinári sú aj za toto platení.. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
inak pred par dnami mi prisiel nedoplatok na koncesionarskych...na elektrarnach som sa prihlasil od 1.3.15 a seky z stv mi zacali chodit v auguste toho roka.
teraz mi prisiel nedoplatok za tych 5 mesiacov
takze si to vedia odsledovat a sleduju to
teraz mi prisiel nedoplatok za tych 5 mesiacov
takze si to vedia odsledovat a sleduju to
-
guess.whoo
Redeemer
áno nenahlasoval som sa
Vidis a ja som sa nahlasil uz pred 2ma mesiacmi a stale nic 
V elektrarnach mi to vysvetlovali tak, ze oni 2x rocne posielaju info o aktivnych odbernych miestach a RTVS alebo niekto iny zodpovedny to porovnava so zoznamom platitelov koncesionarskych poplatkov.
V elektrarnach mi to vysvetlovali tak, ze oni 2x rocne posielaju info o aktivnych odbernych miestach a RTVS alebo niekto iny zodpovedny to porovnava so zoznamom platitelov koncesionarskych poplatkov.
-
Mek
Addict
Vsimli ste si, ze trochu prerobili online vysielanie? Uz tam nie je volba Flash/Html5 (ktore aj tak nikdy nefungovalo), je tam iba jeden prehravac. To by bolo OK, keby fungoval bez problemov. Neviem, ci je to len u mna, ale casto mi to seka, predbieha sa obraz pred zvukom, alebo to prestane prehravat uplne a musim stranku refreshnut. Dalsia zmena k horsiemu je, ze teraz vzdy ide pred inicialnym spustenim live streamu uputavka, ktoru musim preskocit.
Ja suhlasim, tiez som jednoznacne za viac dokumentov, na pripadnej Trojke by mohol byt dopoludnia a ciastocne popoludni program pre deti, podvecer a vecer dokumenty, publicistika, spravodajstvo. Problem je, kde bude primarne sport, ma to byt prave Trojka, niekedy tam teda bude sport 24 hodin, ako teraz, niekedy len par hodin tyzdenne, okrem vikendu, ak by bola Trojka detsko-dokumentarno-spravodajska, Jednotka pre vacsinoveho a Dvojka pre mensinoveho divaka, hlavnou otazkou teda je, kam by sa mal zaradit (nepravidelny) sport, podla RTVS by to mala byt Trojka, no stale nie je jadne, co presne sa bude vysielat na Trojke a ci sa nejako zmeni program Dvojky. Dufam ze na Trojke nebude nanuteny sport kazdy den, prerusovany spravami a jednym dokumentom, ktory presunu z Dvojky.Blastbit napísal:tak dokumenty o vsetkom: o vede, technike, zdraví, atd to, co ludia aj vyuziju do praxe.
Ako suhlasim snazia sa ale kedze toto bolo hlasovanie ja sa priklanam k dokumentom najviac.
K existujucim dokumentom a programom na Dvojke (mimo prazdnin):
- kazdy tyzden rozne eko-dokumenty
- VAT (veda a technika)
- Separe (ako spravne "separovat")
- Test magazin
- Vikend
- Postav dom, zasad strom
- Jazdi hlavou
- Hura do zahrady
- HiStory
- Ambulancia
- Magazin o zdravi (vysielal sa tusim vo stvrtok vecer)
Takze je tam vsetko co si uviedol, aj prakticke rady pre ludi, pre rozne skupiny, len si to treba najst, co nie je vzdy lahke kedze je to dost rozhadzane, no urcite by toho mohlo byt viac - co sa tyka zanrov, chyba tam napr. tema vesmir, tiez mi chyba Lampa, Havran je nieco ine, je skoro vyhradne o umeni.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2016, 11:41)
Mek
Problemy ako sekanie a pod. som si nevsimol, aj ked streamy som teraz prilis nesledoval, je tam aj moznost zvolit si kvalitu, HD - 720p mi funguje dobre. Prip. sekanie moze byt sposobene velkym zaujmom divakov v tomto case, tiez vysielaju 8 streamov + Jednotka a Dvojka, archiv a 4K.
Uputavky hnevaju aj mna, najhorsie je, ze ak si chcem pozriet co je na kazdom streame, tak pri kazdom prepnuti je uputavka, to je asi taka zaciatocnicka a neumyselna chyba.