Reakcia zadanej na flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Reakcia zadanej na flirt

Príspevok od používateľa kathleen »

Ahojte,

s priatelom byvam takmer 4 roky, ale teraz som na stud. pobyte v Lotyssku a obcas sa dostavam do situacii, ktore som predtym nezazila (kedze som bola vzdy single a potom som uz travila cas len s priatelom). Napriklad teraz cez vikend sme mali akciu skolou organizovanu a vecer bola diskoteka. Ja som na to doma nemyslela, takze som tancovala v rifliach, sportovom tricku a botaskach. V podstate cely cas v kruhu s ostatnymi. Nebola som vobec namalovana ani upravena, kedze som nechcela s nikym flirtovat. Potom ale prehodil so mnou par slov spoluziak, s ktorym sedavam na jednom predmete (domaci student) a ktory mi je sympaticky.. Ano, uznavam, ze som sa uz vopred tesila, ze tam bude, lebo je normalny a mily.. Neskor so mnou zacal tancovat telo na telo (tak normalne, len ma drzal za pas), ale aj tak to bola zvlastna situacia 1. miestnost bola takmer prazdna a my sme boli na sebe nalepeni 2. cely vecer s nikym tak netancoval.. No a po tanci mi vravi, ze kde byva a ze maju nejaky alkohol, keby som chcela, ze sa mozme stretnut u nich na izbe.

Ja som povedala, ze ok, ze mozno pridem. A absolutne som nevedela, ako to myslel. Ale urcite som s nim nechcela byt sama na izbe. Nakoniec som ho stretla nahodou s jeho kamaratom a mojou kamoskou, isli sme pozorovat hviezdy. Bolo nam zima, tak sme sli k nim na izbu a zacali s ich spolubyvajucim riesit take filozoficke temy o 3 rano :D O 4.30 sme sli domov a ich reakcia bola, ze preco tak skoro ideme.. V kazdom pripade, nic sa nestalo, rano sme normalne kecali a bol mily ako vzdy.

Citim sa ale nejak nesvoja, lebo 1. som si ten tanec a jeho spolocnost uzivala 2. mam pocit, ze je to nefer voci mojmu priatelovi 3. neviem, ako som mala reagovat. Rada spoznavam novych ludi a sympatie su prirodzena vec, tak mi pride odveci niekoho odstrkovat s tym, ze som zadana, ked mozno nic odo mna nechce. (Predsa len som mala botasky, sportove tricko a rifle a ine baby mali saty, make-up a posobili povolnejsie.)

Keby ste mali frajerku, aku reakciu by ste ocakavali vy?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Reakcia zadanej na flirt

Príspevok od používateľa CheZteR »

ked to pre teba nic neznamena, a ja byt tvoj frajer, tak by som o tom nechcel vediet .. ved v podstate nie je co vediet
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kathleen napísal:Keby ste mali frajerku, aku reakciu by ste ocakavali vy?
Nech sa zabáva, ale nekurvi
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Chudák chalan, toľko času ti venoval a nezabodoval :). Nevadí, bude to skúšať ďalej a určite uspeje :).

Na takýchto študijných/pracovných pobytoch sa ťažko dodržiava "celibát", nástrah a lákadiel je mnoho, partner veľmi ďaleko....
Bude to skúška vašeho vzťahu.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Chlapec to bude skúšať dalej, kým sa nestane jedna z týchto vecí:
1. povieš mu, že si zadaná a pošleš ho do preč.
2. "zaboduje"
3. tvoj priatel príde na to, že ta niekto pokúša a podla toho sa adekvátne zariadi.

Ženská naivita je krásna vec a už niekolkokrát som zažil tú vec, že žena najprv bola v tom, že sa nič nedej, potom sa nechala pretiahnut a potom vyčítala dotyčnému/mne, že ju na to zviedol... nezabúdaj ale, že my chlapi nie sme povinní robit niekomu morálny kompas, máme určité potreby a hodláme ich naplnit, zadaná-nezadaná. Samozrejme, že by sme uprednostnili normálny vzťah ale kedže väčšina žien už niekoho má alebo proste o nikoho nemajú záujem, tak sa dejú zlé veci

Znie to hrozne ale také sú moje osobné skúsenosti... ale možno sa len pohybujem v zlej spoločnosti.

EDIT: prichytil som sa práve pri tom, že zniem ako qwerty?
kathleen
Light Professional
Light Professional

Solo

1. pridal si ma na FB a tam stoji, ze som zadana a aj s kym. kedze ho vidim len v skole a nic odo mna nechce, nekontaktuje ma a pod.. neviem kam ho mam posielat a preco. povedz mi konkretne, co som mala v tej situacii spravit? odstrcit ho? zavriet sa do izby a vobec nikam nechodit? alebo v ramci small-talku zacat hovorit, ze mam priatela? (sarkazmus off)
2. halo?! to bola jedna akcia, ktora sa opakovat NEBUDE.
3. moj priatel dokaze zit s tym, ze po mne idu aj ini a ze sa rada kamaratim s chalanmi a veri mi. ty by si akoze aky dosledok vyvodil z toho, ze tvoja baba 5 min tancovala so spoluziakom 1000 km od teba?

Nemyslim si, ze niekto by mal robit niekomu moralny kompas. Ale ocakavam, ze ked je druha strana zadana a nevysiela ziadne jednoznacne signaly ku mne, tak ju necham na pokoji. Ved zien/muzov je kopec, tak preco niekomu komplikovat zivot a vyuzivat situaciu, ze sa mozno citi osamely. To je o respekte (partnerskeho vztahu). A nemyslim si, ze to musi byt nutne naivita, ked neberiem muzov automaticky ako zvierata, co ma chcu pri kazdej prilezitosti pre****nut.

Nj, uz som to pocula viackrat od chlapov, ze to nie je ich vec, ci je zena zadana alebo nie. Ten argument s potrebami je proste len egoisticky a cynicky. Takze hej, vyznel si trochu ako qwerty. A mrzi ma, ze mas zle skusenosti. Ale ja sa nemienim izolovat od sveta alebo si nieco namyslat len preto, ze obcas preskoci niekde iskra.

PS: Uz som mala pred mesiacom taku historku s niekym inym. Boli sme kamarati, potom vyhladaval fyzicky kontakt a ked som povedala "nie", opakoval, ze sme len kamarati, ze to je normalne. Neskor ma uz fakt balil: aka som vynimocna a bla bla. Ked som mu potom vravela, ze s nim chcem prerusit kontakt, tak sa urazil, lebi si vraj myslel, ze sme kamarati a preco chcem tak rychlo na neho zabudnut. Ked som mu povedala, ze viem, ze s tym balenim neprestane, tak jeho reakcia bola, ze to nie je jeho vina, lebo na to vzdy treba dvoch. Tak WTF?! Na jednej strane sa chlap tvari, ze sme kamarati a ze respektuje moj vztah a potom, ked prekroci hranice a poslem ho do prec, tak to otoci proti mne, ze on nerobil nic proti mojej voli, resp. ja som balila jeho.. Takze interpretuj si to ako chces, ked mna niketo zacne ocividne balit, poviem, ze som zadana a neprestane, tak u mna skoncil ako kamarat a ignorujem ho, lebo nema rovnake hodnoty ako ja a miesto toho, aby ma ako kamarat podrzal, tak chce vyuzit moju slabu chvilku a zdovodni si to, ze "on ma svoje potreby". Takze charakterom zdar!
Solo_Kamen
King
King

ver tomu, že pred dvoma rokmi by som niečo takéto nenapísal, pretože som si myslel aké je všetko ňuňu, krásnučké a ludia sú poctiví.

1. čo ti stojí na fb je irelevantné. to, že ty nie si ochotná tomu svojmu zahnút je u teba velké plus a určite sa nemáš prečo zavierat do izby a nikam nechodit. Bola to len taká drobná rada, aby si mala oči na stopkách a nebola ako vúčšina ostatných.
2. príležitost sa nájde vždy.
3. Nevyvodil by som z toho žiadny dôsledok, pokial by ma z dotyčným už predtým nepodviedla. Niečo podobné sa mi stalo a ked som mal námietky, tak na mna vyskočila rovnako podráždene ako ty, že či sa má zavriet doma a nikam nechodit. Pritom môj jediný požiadavok bol aby sa nestýkala z človekom, ktorý jej 2x strkal jazyk a prsty bohvie kam, kým akože chodila so mnou

Predstav si situáciu, že si chlap a všetky ženy v tvojom okolí sú zadané. V tom prípade má chlap na výber buď skončit navždy sám, hladat v rozsahu 300km alebo niekomu babu prebrať a dúfat, že po nevere sa v nej neaktivuje režim "preboha, čo som to spravila". Takže asi tak.

EDIT: mal by som sa obklopit velmi dobrými ludmi, lebo cynizmus asi najlepšie vystihuje to, čo u mna prevláda posledný 1 rok :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Ja pred frajerom nemam ziadne tajnosti a keby mi povedal, ze mam s niekym prerusit kontakt, bez vsetkeho by som to spravila. Lebo mu verim, ze chce to najlepsie pre nas vztah a to je aj moja priorita.

//autoeditácia príspevku (02 Okt 2016, 12:44)
baldorex napísal:Chudák chalan, toľko času ti venoval a nezabodoval :). Nevadí, bude to skúšať ďalej a určite uspeje :).

Na takýchto študijných/pracovných pobytoch sa ťažko dodržiava "celibát", nástrah a lákadiel je mnoho, partner veľmi ďaleko....
Bude to skúška vašeho vzťahu.

Vidim, ze tu su sami vztahovi optimisti :D Jasne, ze to je skuska vztahu. Keby som bola blba hormonmi zmietana krava, tak na erazmus daleko od frajera ani nejdem.

Chudak chalan? Ved peknych, volnych a nadrzanych bab je na erazme dost, len musi vediet selektovat :D
Solo_Kamen
King
King

kathleen napísal: Chudak chalan? Ved peknych, volnych a nadrzanych bab je na erazme dost, len musi vediet selektovat :D
No tak v tom prípade sú erazmus a vysokoškolské internáty o dosť iné ako zvyšok sveta :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

kathleen napísal:ked je druha strana zadana a nevysiela ziadne jednoznacne signaly ku mne, tak ju necham na pokoji.
Keby mal chlap vzdy cakat len na signaly tak by ludstvo vymrelo.

Co sa tyka toho oblecenia, tak za mna musim povedat ze prave tvoj outfit by na mna posobil ako magnet. Vypasovane rifle? OMFG
kathleen
Light Professional
Light Professional

ach, ja vam neviem, zabudla som v tom chodit. myslim flirty a tak.. jj, mala som vypasovane zelene rifle, ale podla mna som vyzerala fakt asexualne v tom.. nevadi.. uz som dostala rozhresenie od kamosky, ze som nic zle nespravila
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Mne osobne by taká situácia, aká je opísaná v prvom poste docela lichotila. Rozhodne je príjemné byť v spoločnosti príjemnej ženy a vychutnávať si ten pocit, že tak táto by mohla byť hneď moja, keby chcem :) . Rozdiel je však v tom, že aj napriek tomu, že sa mi tá žena páči a že ma chce, tak ja som zadaný a tým to pre mňa hasne. Nevinný flirtík a zábava v spoločnosti inej ženy si myslím, že je úplne v pohode a dokonca aj vzťahu prospešné, pretože dostávam pocit, že som atraktívny chlap a ženské ma chcú. Nemám frajerku len pre to, že je to posledná, ktorá zostala a jediná, ktorá ma chce. Mám aj iné možnosti, avšak ona je tá, na ktorej mi záleží a ktorú ľúbim :) .

Čo sa toho týka, či to povedať alebo nie... priznám sa, ja som svojej občas povedal, že no zlato, mala by si si ma viac strážiť, lebo včera v meste jak sme boli s chalanmi, na nás šli baby oproti od stola oči nechať :D . Čooo?!?! Mrchy! Keby som tam s tebou, tak im vyšklbem vlasy! :D Ááááááh, čo je krajšie, ako frajerka, ktorá si ťa stráži.... :smt057 :-P
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nic zle si nespravila, to je mozno pravda. Len tu nastava otazka, ze kto ma kde hranice a ked tvoja kamoska zhodnotila, ze si nic zle nespravila, tak napriklad ja mozem mat taky nazor, ze si spravila zle a vedome si s nim flirtovala. Teraz je otazkou casu, ze kedy ta zlomi, ci uz chcene alebo nechcene, ci triezvu alebo podnapitu. Sama pises, ze je ti sympaticky, podla toho co pises si sa citila a bavila s nim velmi dobre, takze tam je mozno uz len krocik od toho, aby sa to zopakovalo a stalo nieco viac. Mala by si skor mysliet na to, ze ake to moze mat nasledky, ze ci s takym pocitom dokazes zit, co povies priatelov na to a ci mu to dokazes povedat, a ci to nezatrasie alebo dokonca neznici vas 4-rocny vztah.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

kathleen napísal:nevadi.. uz som dostala rozhresenie od kamosky, ze som nic zle nespravila
Zatiaľ...nekrič hop kým nebudeš doma z pobytu...

Aj priateľ ti dal rozhrešenie že je všetko ok? :) či? :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Jejda, nehustite toľko do nej. :) Podľa mňa je kathleen dosť usporiadaná baba, podľa toho, čo píše. Sympatiám človek nezabráni, ak to raz príde. Z toho, čo bolo doteraz napísané, tak nič zlé nespravila, nedávala chalanovi falošné nádeje, nestalo sa nič, čo by si mohla v budúcnosti vyčítať alebo prečo by sa nemohla terajšiemu priateľovi pozrieť do očí. Kiežby si väčšina žien vedela takto usporiadať priority. Občasný nevinný flirt nie je nič, čo by malo výrazne naštrbiť dôveru a celistvosť vzťahu. A podľa toho, čo som sa dočítal, tento zatiaľ nevinný bol, záleží len od autorky, či sa to dostane ďalej alebo to nechá v rozumnej rovine tak, ako doteraz.
kathleen
Light Professional
Light Professional

bindo011 napísal:Mne osobne by taká situácia, aká je opísaná v prvom poste docela lichotila. Rozhodne je príjemné byť v spoločnosti príjemnej ženy a vychutnávať si ten pocit, že tak táto by mohla byť hneď moja, keby chcem :) . Rozdiel je však v tom, že aj napriek tomu, že sa mi tá žena páči a že ma chce, tak ja som zadaný a tým to pre mňa hasne. Nevinný flirtík a zábava v spoločnosti inej ženy si myslím, že je úplne v pohode a dokonca aj vzťahu prospešné, pretože dostávam pocit, že som atraktívny chlap a ženské ma chcú. Nemám frajerku len pre to, že je to posledná, ktorá zostala a jediná, ktorá ma chce. Mám aj iné možnosti, avšak ona je tá, na ktorej mi záleží a ktorú ľúbim :) .

Čo sa toho týka, či to povedať alebo nie... priznám sa, ja som svojej občas povedal, že no zlato, mala by si si ma viac strážiť, lebo včera v meste jak sme boli s chalanmi, na nás šli baby oproti od stola oči nechať :D . Čooo?!?! Mrchy! Keby som tam s tebou, tak im vyšklbem vlasy! :D Ááááááh, čo je krajšie, ako frajerka, ktorá si ťa stráži.... :smt057 :-P
Nj, mohla by som to takto otocit na srandu a povedat mu to.. Ale povedat mu, ze si ma ma strazit, ked je tak daleko, je dost krute :D
Jasne, lichoti mi to. A tiez to beriem tak, ze som s priatelom, lebo ho lubim a chcem s nim byt a nie preto, ze o mna uz nikto nezakopne.. A myslim, ze aj on to tak berie. Radsej mi da volnost sa rozhodnut, ako strazit kazdy moj krok a byt zodpovedny za moje rozhodnutia..

//autoeditácia príspevku (02 Okt 2016, 22:02)
hd_ napísal:Jejda, nehustite toľko do nej. :) Podľa mňa je kathleen dosť usporiadaná baba, podľa toho, čo píše. Sympatiám človek nezabráni, ak to raz príde. Z toho, čo bolo doteraz napísané, tak nič zlé nespravila, nedávala chalanovi falošné nádeje, nestalo sa nič, čo by si mohla v budúcnosti vyčítať alebo prečo by sa nemohla terajšiemu priateľovi pozrieť do očí. Kiežby si väčšina žien vedela takto usporiadať priority. Občasný nevinný flirt nie je nič, čo by malo výrazne naštrbiť dôveru a celistvosť vzťahu. A podľa toho, čo som sa dočítal, tento zatiaľ nevinný bol, záleží len od autorky, či sa to dostane ďalej alebo to nechá v rozumnej rovine tak, ako doteraz.
Diki, aspon niekto sa ma tu zastal. Ved ja necakam, ze mi tu vsetci napisu, ze som dobry clovek.. len proste som sa nad tym zamyslela, ci som sa mala zachovat nejak inac v danej situacii. Ako som pisala, rada sa kamaratim s chalanmi, ale vzdy si drzim odstup fyzicky a mam rada, ked je vo vsetkom jasno. Ziadne dvojzmysly a narazky. Ked sa raz prekroci hranica, ze niekto po mne ide alebo ja stracam podu pod nohami, prerusujem kontakt.

Btw. mame na erazme jednu babu, ktora sa pri zoznamovani predstavuje "Ahoj ja som Lena a mam priatela" :D to mi pride dost trapne a pritiahnute za vlasy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nie je co riesit. nic sa nestalo.
ludia na studijnych pobytoch si vztahy nicia, ale opisane nebolo ani naznak nicenia. a hlavne nie po 4 rokoch.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja mam nazor, ze ak clovek ma v sebe nastavene hranice, tak v ramci nich moze robit kolko coho chce. Chces s nim tancovat? tak tancuj. Chces sa s nim rozpravat? tak rozpravaj. Ved to neznamena ze sa s nim vyspis. To ze sa v spolocnosti niekoho citis lepsie nez v spolocnosti niekoho ineho, je tiez uplne normalne. Su ludia, s ktorymi si niet co povedat a su ludia s ktorymi sa da dlho kecat.
Ked k tomu erazmakovi chces by ferova, tak si toto vsetko ujasnite co najskor, a potom tancujte a kecajte.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Chudák chlapec, bude ale poriadne sklamaný :cry:

Chalani totiž netancujú s babami telo na telo len čisto z kamarátskych dôvodov :P

Ak mu to povieš, tak musíš počítať aj s možnosťou, že stratí o teba záujem, keď zistí, že jeho úsilie nikam nepovedie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

posledna veta.
muzi niekedy vidia signaly aj tam kde nie su. ty to vidis cisto ako kamaratstvo, on mozno nie. samozrejme ze ak sa budete dalej stretavat, on sa o nieco pokusi, ty mu to vysvetlis vtedy, nic sa nedeje. ale ak si to vysvetlite na zaciatku, mozno mu tym usetris kopu casu :)
Napísať odpoveď