s priatelom byvam takmer 4 roky, ale teraz som na stud. pobyte v Lotyssku a obcas sa dostavam do situacii, ktore som predtym nezazila (kedze som bola vzdy single a potom som uz travila cas len s priatelom). Napriklad teraz cez vikend sme mali akciu skolou organizovanu a vecer bola diskoteka. Ja som na to doma nemyslela, takze som tancovala v rifliach, sportovom tricku a botaskach. V podstate cely cas v kruhu s ostatnymi. Nebola som vobec namalovana ani upravena, kedze som nechcela s nikym flirtovat. Potom ale prehodil so mnou par slov spoluziak, s ktorym sedavam na jednom predmete (domaci student) a ktory mi je sympaticky.. Ano, uznavam, ze som sa uz vopred tesila, ze tam bude, lebo je normalny a mily.. Neskor so mnou zacal tancovat telo na telo (tak normalne, len ma drzal za pas), ale aj tak to bola zvlastna situacia 1. miestnost bola takmer prazdna a my sme boli na sebe nalepeni 2. cely vecer s nikym tak netancoval.. No a po tanci mi vravi, ze kde byva a ze maju nejaky alkohol, keby som chcela, ze sa mozme stretnut u nich na izbe.
Ja som povedala, ze ok, ze mozno pridem. A absolutne som nevedela, ako to myslel. Ale urcite som s nim nechcela byt sama na izbe. Nakoniec som ho stretla nahodou s jeho kamaratom a mojou kamoskou, isli sme pozorovat hviezdy. Bolo nam zima, tak sme sli k nim na izbu a zacali s ich spolubyvajucim riesit take filozoficke temy o 3 rano
Citim sa ale nejak nesvoja, lebo 1. som si ten tanec a jeho spolocnost uzivala 2. mam pocit, ze je to nefer voci mojmu priatelovi 3. neviem, ako som mala reagovat. Rada spoznavam novych ludi a sympatie su prirodzena vec, tak mi pride odveci niekoho odstrkovat s tym, ze som zadana, ked mozno nic odo mna nechce. (Predsa len som mala botasky, sportove tricko a rifle a ine baby mali saty, make-up a posobili povolnejsie.)
Keby ste mali frajerku, aku reakciu by ste ocakavali vy?