Reakcia zadanej na flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
baldorex
Addict
Addict

Re: Reakcia zadanej na flirt

Príspevok od používateľa baldorex »

kathleen napísal: Ked sme prisli na chatu, cakal nas a vsetko bolo nachystane (jedlo, krb, sviecky..) Ta kamoska zacala stresovat, ze to vyzera ako pasca na nas, kedze sme prisli jedine dve baby :D

kathleen napísal:takze si to neromantizujte prilis :D
:)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016101 ... a7ad9d.jpg
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

Ja som tym len chcela povedat, ze jeho kamarat - Turek je proste balic a jeho len do toho vtiahol, kedze ma chatu. A on je gentleman, tak sa snazil, aby sme sa citili dobre. Keby nebolo toho Turka a tej baby (mojej kvazi kamosky), co ma povest lahkej baby, tak on by ma tam nevolal.

Ale mozno mate pravdu, ked bude nejaka prilezitost, tak sa s nim porozpravam normalne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tu prilezitost radsej vytvor sama. Ak nechce nic riesit tak sa neurazi ak chce nieco riesit tak bude na cistom. Akurat, ze potom ti uz nemusi venovat tolko pozornosti.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Ale ved on mi nevenuje ziadnu extra pozornost. Nechapem, odkial to beriete!

Dneska sedim vedla neho na anglictine, tak mu poviem cez 15 min prestavku :D lebo inak neviem, kedy a kde by bola "prilezitost".
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no a on tu chatu zorganizoval len tak zo slusnosti hej....
rocketter23
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rocketter23 »

Zaujimave citanie. Tesim sa na pokracovanie telenovely co sa dialo cez prestavku. :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ešte podotknem, že podobné odmietnutie chlapca ho môže paradoxne ešte viac motivovať, lebo "odolná" baba stúpne na cene, teda jej "skalp" :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

baldorex, to je podľa mňa minimum prípadov.

Väčšina chalanov vrátane mňa by presunulo svoj záujem na inú, ak by to nebol fakt kus hodný toho skalpu, teda brutálna inteligentná jebačka s dobrou povahou :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tak je prirodzene, ze co nemozeme mat stupa na pritazlivosti ale vacsina chlapov je dostatocne skusena na to aby to uz neriesili.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

baldorex napísal:Ešte podotknem, že podobné odmietnutie chlapca ho môže paradoxne ešte viac motivovať, lebo "odolná" baba stúpne na cene, teda jej "skalp" :)
jasne su aj chlapi ktorych taketo veci motivuju... "nemam zaujem", "nechaj ma tak", "prestan ma sledovat" alebo "NIE!!!"...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

javatar napísal:ale vacsina chlapov je dostatocne skusena na to aby to uz neriesili.
Javatar, kiež by sa dalo napísať: Väčšina chlapov má v sebe toľko charakteru, aby ani len nepomysleli na to, riešiť zadanú. :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja by som skor povedal ze ma dost charakteru neriesit babu ktora o to nema zaujem. ja mam celkom skusenost taku ze vela bab je ozaj zadanych az pokial si nenajdu niekoho noveho. proste este udrziava vztah ale hlada novy. takuto babu by si nemal nikdy sancu zbalit s takym pristupom.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ja by som popravde taku ani zbalit nechcel
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Osobne by som nemohol chodiť s takou babou, ktorú som prebral niekomu inému. Pozrel by som sa na ňu a stále by som si vravel: To je všetko, na čo máš?! Taká chudera, neni schopná ani len dať kopačky svojmu frajerovi, ktorého nechce... Namiesto toho, ho radšej bude ťahať za nos a potom, keď má istotu u iného, ho odkopne.

Teda, neviem aký máte vy na to názor, ale mne sa vyslovene baby, ktoré skáču zo vzťahu do vzťahu hnusia.
kathleen
Light Professional
Light Professional

guess.whoo napísal:no a on tu chatu zorganizoval len tak zo slusnosti hej....
jasne, ze hej. je to jeho rodinna chata. spravit tam ohen v piatok vecer, ked to ma nedaleko od domu nie je problem, ked ho popytali kamarati. uz tam raz boli len chalani spolu.. takze by tam sli teraz aj bez nas.
rocketter23 napísal:Zaujimave citanie. Tesim sa na pokracovanie telenovely co sa dialo cez prestavku. :D
prestavka bola myslena ironicky, samozrejme. dneska mam introvertne-depresivnu naladu a chyba mi strasne priatel. mame toho vela v skole a posledna vec, co si viem predstavit, je tahat takyto BS do skoly.

btw., moj nazor? jedna baba sice mila, ale zadana a pasivna a druha s povestou lahkej baby, ale nevyspytatelna -> byt nim vykaslem sa na to a nestracam cas.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Pises blog aj o svojom priatelovi? Lebo o nom vieme, ze existuje, o tom, s ktorym rada flirtujes vieme, ze urcite by ta nechcel vlakat do pasce a ze je sympaticky, ze sa ti pacilo tancovat s nim, ze sa o teba postaral ako o kralovnu na chate, ze vcera nemal dobru nadalu... Tvoje podvedomie mu uz v podstate dalo, este musi byt vhodna prilezitost a sama na neho skocis. Empaticke baby su fajn, vacsinou su podvedome iniciativne a ani si to neuvedomuju, ze vysielaju signaly... Vsetko je raz po prvy raz, nepoznam ta, preto nebudem tvrdit, ze s nim skocis do postele, ale z popisaneho usudzujem, ze nohavicky si mala z neho neraz vlhke a vycitky mas prave z toho. Lebo z tancovania nie je dovod mat vycitky, nech je tanec akokolvek obscenny, vycitky vychadzaju z pocitov.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Ja tomu dávam pár mesiacov. Chlapec ak bude vytrvalý a počká na príležitosť tak ju dostane. Neviem čo od nás očakávaš, každý ti povedal svoj názor. Väčšina že ho máš poslať do..., ale si to ešte neurobila. Už teraz ľutujem tvojho priateľa.
kathleen
Light Professional
Light Professional

kayko napísal:Pises blog aj o svojom priatelovi? Lebo o nom vieme, ze existuje, o tom, s ktorym rada flirtujes vieme, ze urcite by ta nechcel vlakat do pasce a ze je sympaticky, ze sa ti pacilo tancovat s nim, ze sa o teba postaral ako o kralovnu na chate, ze vcera nemal dobru nadalu... Tvoje podvedomie mu uz v podstate dalo, este musi byt vhodna prilezitost a sama na neho skocis. Empaticke baby su fajn, vacsinou su podvedome iniciativne a ani si to neuvedomuju, ze vysielaju signaly... Vsetko je raz po prvy raz, nepoznam ta, preto nebudem tvrdit, ze s nim skocis do postele, ale z popisaneho usudzujem, ze nohavicky si mala z neho neraz vlhke a vycitky mas prave z toho. Lebo z tancovania nie je dovod mat vycitky, nech je tanec akokolvek obscenny, vycitky vychadzaju z pocitov.
1. pisala som, ze JA mam blbu naladu, nie on.
2. o priatelovi nepisem blog, lebo vsetko riesim s nim a do nasho vztahu nemienim nikoho zatahovat - ani virtualne. mam k nasmu sukromniu prilis velky respekt, aby som to tu vypisovala.
3. mysli si, co chces, sem som to hodila len "for fun" - pre ludi, co maju radi telenovely.
4. ano, vycitky som mala z pocitov. ale zivot je aj o sebaovladani a urcovani hranic. presne, nepoznas ma.. koncom augusta som sa skamaratila s jednym talianom a ked ma zacal balit, poslala som ho do prec a prerusila kontakt.

Filip87 napísal:Ja tomu dávam pár mesiacov. Chlapec ak bude vytrvalý a počká na príležitosť tak ju dostane. Neviem čo od nás očakávaš, každý ti povedal svoj názor. Väčšina že ho máš poslať do..., ale si to ešte neurobila. Už teraz ľutujem tvojho priateľa.
Neocakavam vobec nic, pytala som sa vas na nazor, co sa tykalo toho tanca, takze uz vyse tyzdna je tato tema OT. Mojho priatela do toho netahaj.

PS: Je to skor naivita poniektorych tu na fore, co si myslia, ze nikdy v zivote nebudu musiet pracovat s kolegynou/ kolegom, co bude sarmatny a dobre vyzerajuci a budu tam nejake sympatie. Vy by ste sa urcite zachovali spravne: dali vypoved a sli pracovat niekam, kde su kolegovia zli, skaredi a nesympaticki. Lebo tam urcite nikoho nepodvediete!
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

kathleen, tie posledné 2 reakcie sú dosť prehnané. Podľa mňa si sa voči svojmu frajerovi zachovala férovo a ak medzi vami nedošlo k žiadnym pusám alebo objímačkám, tak to nebolo nič, za čo by sa mal nahnevať, ak by sa o tom dozvedel.

Mi chcete povedať, že by ste si neužili tanec s ženskou, ktorá vás priťahuje, aj keď máte jasne stanovené hranice a viete, že nič viac ako ten tanec by ste s ňou neurobili, pretože ste zadaní? Toto smrdí pokrytectvom :sly:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

presne, vyzera to tak ze chlapci to maju v hlave jasne, bud baba sedi doma na zadku a caka kym jej zavola frajer, alebo je to kur*a.
Napísať odpoveď